Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Hello twin! Παει τελειωσε κ αυτο! Αυτο με το λεμονακι βοηθαει τελικα,ε? Κ εμενα μου ειπε να το πιω μετα το πετιμεζι. Σου εδωσαν κ κρεβατακι,μια χαρα! Που την εκανες κ ελπιζω να μην κοστισε μιση περιουσια..Ολοκληρο δωματιακι πηρες θα μου πεις ,full service!

Απ τα καλα μας utrogestan που να μη τα ξαναδω μπραστα μου, 9 ημερησιως κ γω..με ολες τις παρανεργειες που ανεφερες...

Αντε να το ρυθμισεις τωρα το ζαχαρακι, για να μη σου λειψει κ πολυ το γλυκακι!! Αν κ δε το προτιμας, το ξερω :tongue:

Ηello Nufi. Τι κάνεις? Συνάδελφος κι εσύ στα ουτροτζεστάν ε? Ούτε κι εγώ θέλω να τα ξαναδω. Το λεμόνι τελικά μάλλον κάνει δουλειά. Λέω να το ακολουθήσω κι΄εγώ...... Εσύ πως πας?:shock:

Διαφημίσεις

Μια χαρα glorr! Απολαμβανω αυτες τις τελευταιες βδομαδουλες πριν τις κορτιζονες, το αναγκαστικο ξαπλουχτεν, κ την μεγαλη εκρηξη κοιλιας,που θαρθει! Αυριο θα παμε κ μια βολτα ικεα να ριξουμε μια ματια στα κρεβατακια, ν αρχιζουμε να καταληγουμε σιγα σιγα.

Εγω βεβαια θα θελα να τα ειχαμε δει κ παρει ολα,αλλα ο συζυξ ειναι πιο χαλαρος τυπος..

Εσυ κ τα παχουλινια καλα? Κ γω 100ml θα παρω σε 3νομιζω βδομαδες...Κ απ οτι λεει κ η twin θα χρειαστει κ ξεκουραση μετα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα glorr! Απολαμβανω αυτες τις τελευταιες βδομαδουλες πριν τις κορτιζονες, το αναγκαστικο ξαπλουχτεν, κ την μεγαλη εκρηξη κοιλιας,που θαρθει! Αυριο θα παμε κ μια βολτα ικεα να ριξουμε μια ματια στα κρεβατακια, ν αρχιζουμε να καταληγουμε σιγα σιγα.

Εγω βεβαια θα θελα να τα ειχαμε δει κ παρει ολα,αλλα ο συζυξ ειναι πιο χαλαρος τυπος..

Εσυ κ τα παχουλινια καλα? Κ γω 100ml θα παρω σε 3νομιζω βδομαδες...Κ απ οτι λεει κ η twin θα χρειαστει κ ξεκουραση μετα..

Καλά είμαστε . Όσο για την ξεκούραση κάνουμε και τίποτα άλλο? Θα μου πεις ας κάτσουμε τώρα που μπορούμε ακόμη γιατί μετα.........

Άντε να κάνεις κι εσύ τα ψώνια. Είναι τέλεια.......

Αχ, ποναει πολυ η μεση βρε παιδια..Ειδικα οταν σηκωνομαι απο καναπε κ κρεβατι, παω σα τη γιαγια μεχρι να στρωσει...Οταν βαλω κ κιλα κ γινω τεραστια τι θα κανω? Ενα πι θα ζητησω δωρο!

33E7p2.png

Εσυ glorr εχεις παρει τα διαφορα? Δε θυμαμαι..Μονο εγω εχω μεινει πισω. Εμαι κ εξαρτημενη μωρε,δεν οδηγω πια, πρεπει καποιος να με παει.. Ααααχ! παλια εδω πατουσα εκει βρισκομουν!!Δραμα, δραμα :rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εχεις προβλημα με την μεση?Να προσεξεις το βαρος γιατι οι επομενες εβδομαδες δεν ειναι ευκολες.Θα μεγαλώσει πολυ η κοιλια!

Βρε Ολγα μου μονο 2,5κιλακια εχω παρει..Κ γενικα προσεχω να μη ξεφυγω..

Απ τη σαπιλα θα ναι λεω..Τετοια καναπεδιαση!

33E7p2.png

Εσυ glorr εχεις παρει τα διαφορα? Δε θυμαμαι..Μονο εγω εχω μεινει πισω. Εμαι κ εξαρτημενη μωρε,δεν οδηγω πια, πρεπει καποιος να με παει.. Ααααχ! παλια εδω πατουσα εκει βρισκομουν!!Δραμα, δραμα :rolleyes:

Ναι τα έχω πάρει. Πήγα και τα ψώνισα. Αρκετά πράγματα. Γιατί όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουν τα πραγματα. Ε κι εσύ σιγά σιγά , αν και είσαι νωρίτερα, ξεκίνα να κοιτάς .....................:rolleyes:

Α, μπραβο! Προκοπη! Οργανωση!

Εσυ εχεις αποψη για τις κουνιες του ικεα? κ επισης, σε ποιο διδυμοκαροτσο κατεληξες? Εγω κοιταω διαφορα, αλλα κατι μου λεει θα καταληξω στη συνηθη λυση του aria της perego..:confused:

33E7p2.png

Καλησπέρα σας!! Τι κάνετε κορίτσια? Τα μωράκια σας? :D:D

Καλωσορίζω κι εγώ τα νέα μέλη της παρέας!! Καλή εγκυμοσύνη κορίτσια να έχετε!

Τι ειναι ρε παιδιά η γλυκοζυλιομένη αιμοσφαιρίνη? Και γιατί τηνκάνεις?

Glor μου, είναι η εξέταση που δείχνει την κατάσταση της γλυκόζης στο αίμα μας κυρίως το τελευταίο δίμηνο. Γίνεται αυτή η εξέταση όταν αμφιβάλλουμε ή προβληματιζόμαστε με το αποτέλεσμα της καμπύλης το οποίο δείχνει πώς αντιδρά ο οργανισμός στην γλυκόζη μόνο την δεδομένη στιγμή, όπου το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεαστεί και από άλλους παράγοντες (όπως.. να έχεις φάει το προηγούμενο βράδυ, άγχος κτλ)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...