Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

AGORAKIA τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!!

Εμεις τρωμε φρουτοκρεμα τωρα κ μαγειρευουμε σουτζουκακια....οχι σμυρνεικα αλλα γιωτεικα!!!!!Δεν τα παμε καλα με τα πολλα μπαχαρια!!!!

Πολύ θετικό το βιντεάκι, αν και δεν μου αρέσει ο Οικονομόπουλος. Ευχαριστούμε Γιωτού :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάκια, πόσες κουταλιές λευκό ξύδι να βάλω στον αποστειρωτή, για τα άλατα; (ναι, μας είπε να την κόψουμε σιγά σιγά, αλλά, όπως όλες, όλο λέω "η τελευταία"......!)

rPPrp3.png

Twiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins!

Επιτέλους συναντιόμαστε (ελπίζω)! :)

Πάω να φάω λίγη από την, πραγματικά φανταστική, μαρμελάδα πορτοκάλι, που έφτιαξα για πρώτη φορά πριν λίγες μέρες!

Τα μωρά κοιμούνται, αφού έφαγαν, γκρίνιαξαν, τα έκαναν (από λίγο αυτό). Άραγε θα πιω και καφέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έστω μισό φλυτζάνι :)

rPPrp3.png

Witchaki, από την πολλή συγκίνηση χθες δεν σας ευχήθηκα σιδερένιο και το δοντάκι σας :):):):):):):)

Glorraki, πώς πάει η ζουζουνιάρα μπεμπούλα; Ο μπεμπίνος;

Ο μικρός ξύπνησε (κιόλας) και φωνάζει... Άκυρος ο καφές!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, πόσες κουταλιές λευκό ξύδι να βάλω στον αποστειρωτή, για τα άλατα; (ναι, μας είπε να την κόψουμε σιγά σιγά, αλλά, όπως όλες, όλο λέω "η τελευταία"......!)

Η αναλογία είναι 2:1 νερο- ξύδι. Δηλαδή, αν ο αποστειρωτής σου δουλεύει με 100ml νερό, βάλε 30 ξυδι και 70 νερο.

Συμβουλή: αντί για λευκό ξύδι βάλε χυμό λεμονι. Θα μοσχομυρίσει το σπίτι μαζί με τον αποστειρωτή.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πολύ θετικό το βιντεάκι, αν και δεν μου αρέσει ο Οικονομόπουλος. Ευχαριστούμε Γιωτού :P

Μου αρεσει πολυ ο ρυθμος σ αυτο το τραγουδι κ καθε πρωι το βαζω στα μωρακια μου!!!!Εννοειται πως τραγουδαω και γουρλωνουν τα ματια τους!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:Καπως ετσι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

πηρα να κανονισω για baby swimming και οι διαθεσιμες μερες και ωρες δεν θα μπορουσαν να ειναι πιο αβολες.δευτερα ή παρασκευη στις 11:30 και 11:00 αντιστοιχα.ποτε θα τρωνε φρουτοκρεμα?οκτω ειναι πολυ νωρις και δωδεκαμιση πολυ αργα.ουφ.τι να κανω γμτ?

age.png

πηρα να κανονισω για baby swimming και οι διαθεσιμες μερες και ωρες δεν θα μπορουσαν να ειναι πιο αβολες.δευτερα ή παρασκευη στις 11:30 και 11:00 αντιστοιχα.ποτε θα τρωνε φρουτοκρεμα?οκτω ειναι πολυ νωρις και δωδεκαμιση πολυ αργα.ουφ.τι να κανω γμτ?

Πακέτο...τι ώρα πίνουν το γάλα τους το πρωϊ? Τελικά που θα τα πάς? Αγίους ή ΟΑΚΑ?

πάντως απ όσο θυμάμαι τη βαπτιστήρα μου μετά το κολυμβητήριο με το που την άλλαζε και την ακουμπούσε στο καρότσι η κουμπάρα μου ξεραινόταν στον ύπνο. Πηγαίναμε για καφέ ήσυχες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

επισης σημερα ειμαστε 6 μηνων!!!

σας φιλω γιατι φευγω για το μεροκαματο!

Χαρούμενα εξαμηνογενέθλια στα γλυκά μας witchakia!!!

Το δώρο μου είναι ένα νέο tickeraki!!! :P:p:p:p

Σου έστειλα πμ!!!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!Ειμαι μελλοντική διδυμομανούλα!!περιμένω τον Μάιο τα μωράκια μου!!!Είναι ενα αγοράκι κι ενα κοριτσάκι!!!θα χαιρόμουν πολυ να μπω στην παρέα σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...