Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Jamisni suuper η σκέψη σου!!! Φαίνεται παιδί μου ο καλλιτέχνης!!!χεχε

Agorakia εγώ και συ θα μπούμε στις μέλλουσες και πολύ κλαψιάρες club!!! Δεν ξέρω αν φταίνε η ορμόνες λόγω φάσης αλλά έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη!! κλάψ!! χεχε

Με 'γειά τα δοντάκια του φόρουμ!!

Giota κουράγια! Περιμένουμε νέα του γιατρού!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

πωπωωωωωω

τι να πω τωρα που τρεχουν τα μάτια μου και δεν βλεπω να γραψω!!!!

αχχχχχχχ τι μου εκανεςςςςς ατιμηηηηηηηη φιλεναδα!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσαρες μου!!!!Ειναι η πιο συγκινητική μερα της ζωής μου μετα την γεννα!!!Δεν το περιμενα τοσο πολυ!!!

αχχχχχχχ ακομα κλαιω!!πωπωωωω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εδώ είμαι κι εγω, όπως πάντα μεταμεσονυχτια! :)

Κορίτσια, η σκέψη αυτή βγήκε μέσα απο την καρδιά μου... Είναι ωραίο να αναπολουμε τις στιγμές που ζήσαμε και να τις βλέπουμε να ξαναζωντανευουν μέσα σε λίγες γραμμές ... Όλα σαν να ήταν χθες.. Και τώρα να κρατάμε δυο ζωουλες στην αγκαλιά μας χωρίς να είχαμε τότε Ακόμα την παραμικρή υποψία ότι μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπήσει τόσο πολυ που να νιώθει ότι η καρδιά του παει να σπάσει!!

Το φόρουμ λειτουργεί σαν ένα μικρο ημερολόγιο τελικά και άξιζε να βρω αυτές τις αναμνήσεις για την φιλεναδουλα μας που μας έχει σταθεί, μας έχει συμβουλεψει, μας έχει μαλωσει, μας έχει ενθαρρύνει!! :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κούκου.... ΤΣΑ!

Το ξέρω, είναι απίστευτη αυτή η ώρα γα μένα, αλλά η ταινία που έβλεπα (μόνη, διότι ο καλός μου, ως συνήθως είχε αποκοιμηθεί, ενώ είχε φροντίσει να πάρει θρίλερ μυστηρίου γι' απόψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) δεν έλεγε να τελειώσει πριν το τάισμα. Έτσι, ανεβήκαμε, ταΐσαμε και ξανακατέβηκα, για να δω τη συνέχεια. Τι να κάνω, Αλ Πατσίνο ήταν αυτός (παλιός μου εραστής), δεν γινόταν να τον αφήσω στη μέση, φοβήθηκα μην το πάρει προσωπικά :):):):):):):):):):):):):) Έτσι, είδα τα "88 λεπτά" μόνη, τρώγοντας πατατάκια, στην προσπάθειά μου να με πείσω ότι δεν τρέχει τίποτα και δεν φοβάμαι (μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ). Ότι τα έχω κάνει επάνω μου, δεν το συζητώ. Τόσο αίμα... Αφήστε που θυμήθηκα το πρωί, που πήγα να γεννήσω, και μόλις είδα το αίμα στο χέρι μου από την "πεταλούδα" σκέφτηκα "γαμώτο, είναι πολύ αργά, για να πάω σπίτι μου" (αλλά, κατά βάθος, έναν τρόπο, να το πετύχω, τον έψαξα) !!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα! Κλασμεντέν εντελώς, με το αίμα έχω τραγικό θέμα, στη θέα του μου κόβονται τα γόνατα! Αυτά, το νερό για το τάισμα του ξημερώματος έβρασε, πάω να το βάλω στο θερμός και θα αφήσω τον καυγά για την επιλογή του στην ταινία για αύριο :)

Ολγάκι, εύχομαι κάθε χρόνο να θυμάσαι με λεπτομέρειες εκείνη τη σπουδαία μέρα, που οι γιοί σου ήρθαν στον κόσμο. Που εσύ έφερες τους γιούς σου στον κόσμο. Και κάθε χρόνο να σε έχουν κάνει ακόμη πιο περήφανη γι' αυτούς :)

Το πρώτο δοντάκι με έχει κάνει πάλι ευσυγκίνητη :)

Καληνύχτα, κουκλίτσες μου και κουκλάκια μου... :)

rPPrp3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πω πω, αυτό έχει να συμβεί από τη μέρα που γέννησα!!!!!!!

Μπήκα τελευταία το βράδυ και πρώτη το πρωί :)

Λέτε να είναι οιωνός; :):):):)

Πάω για τάισμα, φιλάκια!

rPPrp3.png

Καλημερα!!!!!

AGORAKIA τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!!

Εμεις τρωμε φρουτοκρεμα τωρα κ μαγειρευουμε σουτζουκακια....οχι σμυρνεικα αλλα γιωτεικα!!!!!Δεν τα παμε καλα με τα πολλα μπαχαρια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί μάλλον έπαθα κήλη, το ανακάλυψα χτες έβγαλα ένα μπαλάκι χαμηλά στην κοιλιά πάνω από την τομή. Σήμερα θα παω στο νοσοκομείο να το δουν. Στην ιδέα μιας ακόμα επέμβασης φρικάρω, αφήστε που με έπιασαν τα καταθλιπτικά μου και νομίζω ότι θα πάθω κάτι κ τι θα γίνουν τα μωρά μου.

Όλοι μου έλεγαν μεγάλη προσοχή στα βάρη μετά την καισαρική αλλά εγώ νόμιζα ότι είμαι ηρωίδα.. θα σας πω τα νεότερα αργότερα.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σας!σε ολες τις διδυμοκαταστασεις!!!

αχ βρε jas τι μας εκανες!αφου ξερεις το δακρυ εδω στην ακρουλα το εχουμε!

melenia μου περαστικα σου.να μπεις να μας πεις τι εγινε.χλωμο για επεμβαση παντως τοσο γρηγορα.και μην σκεφτεσαι χαζομαρες.ακου θα παθεις κατι!δεν επιτρεπουμε σε καμια να παθει τιποτα!

agorakia δεν μας τα λες καλα?!προσπαθεις για το επομενο σετακι?!χα χα!

nufi τα πρωην σκιουρια ειναι μια χαρα απο βαρος!μπραβο μπραβο!αντε κοντευει και η ανοιξη για να αναπληρωσετε τρελες βολτες!

nunu μου!!!εχθες εβλεπα τις φωτογραφιες απο mall!δεν θα εχουν καμια σχεση τα μωρακια με αυτα που θυμαμαι!

giota δεν πετας κανενα σουτζουκακι απο δω που βαριεμαι να μαγειρεψω!

ολγα τουρτα σβησατε?!

twins εμφανισου αμεσως!

glorr πως τα πατε?εσυ αντεχεις ή εξαντληθηκες?

age.png

Καλημερούδια!!!

Μελένια μην ανησυχείς εγώ λέω δε θα είναι τίποτα...θα περάσει μόνο του τσακ μπάμ!! Ιντερνετική διάγνωση:D:D Περιμένουμε νεότερα!! Όσο για αυτό που λές "τι θα κάνουν τα μωρά μου" δεν είσαι η μόνη που το σκέφτεται, είμαστε και πάλι πολλές (ζουρλές)!!!:D:D

Γιωτεϊκα σουτζουκάκια μμμ!!! Δηλαδή? εγώ έφτιαξα φακές χτες το βράδυ και της παράβρασα γκρρ τη χύτρα μου!! Λέτε να της φάει ο καλός μου ή θα μου τις φέρει στο κεφάλι??????

Και δεν σχολίασα είμαι πάλι με συνάχι την τρελάρα μου!! Πολύ κρύο όμως ε? Χειμωωωώνας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και από εμάς!!!!

Και εμείς είχαμε κάτι επεισόδια το βραδάκι....

Το μαγουλάκι ξύπνησε ουρλιάζοντας με κολικούς... έτσι για να θυμηθούμε την παλιά κακή εποχή και να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε τώρα.

Εμένα με έχει πιάσει μια απιστευτη πείνα σήμερα. Εχω φάει ενα σακουλάκι τσιπς, ενα τόστ, 2 κομμάτια σοκολάτα, 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι και έχουν αφήσει τα παιδιά ένα 30αρι φρουτόσουπα που σκέφτομαι να το καταβροχθίσω και αυτό. ΠΕΙΝΑΩ!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Στα σοβαρά τωρα.

Μελένια, τι είναι και τούτο πάλι με την κήλη; Να μας πεις τι θα σου πούνε. Δεν έχω να δώσω καμία άλλη συμβουλή εκτός από 1: Βρες βοήθεια για να ξεκουράζεσαι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...