Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσιαααααααααααααααααααααααααααααα, θα βάλω τα κλάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έσκασε το πρώτο μας δοντάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του μικρού μου του μωρού! Τι θα τα βάλω, που τα έβαλα ήδη, όταν πήρα τον άντρα μου, για να του το πω!!! Σνιφ, σνιφ, σνιφ, σνιφ, σνιφ, τα παιδάκια μου μεγάλωσαν, θα πάνε φαντάροι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Όλγα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερά και τυχερά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτο μου φαίνεται πότε είχα μπει και σας ρωτούσα για τον πρώτο μας υπέρηχο, αν θυμάστε ήταν το ένα πιο χαμηλά κ με είχαν αγχώσει ότι δεν θα κρατηθεί και πότε σας ρωτάω για πάνες και τα τότε βρεφάκια τώρα είναι ολόκληρα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις, κουκλίτσα μου;

Μου θύμησες που κι εμένα ο μεγάλος μου, που ήταν από κάτω, ήταν τόσο χαμηλά, που μέχρι την 15η εβδομάδα, μην σου πω και πιο μετά, ο σάκος του ακουμπούσε στον τράχηλο! Αλλά, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά, όπως λες, και τώρα τρώνε κρεμούλα (αυτός αρνήθηκε σήμερα, προτίμησε να τσακωθούμε :) ) και κάνουν ζουζουνιές :)

rPPrp3.png

Κοίτα να σου πώ, εμένα γεννήθηκαν 2300 και 2080 και μια εβδομάδα περίπου χρειάστηκε να κάτσουν στη μονάδα αλλά όπως λέμε όλες είναι για το καλό τους. Μη μασάς όμως θετική σκέψη φιλενάδα θα είσαι πανευτυχής όποτε συμβεί!! Εσύ οραματίσου την 36η εβδομάδα :-D:-D...

Κι άλλη σύμπτωση... Τα μωρά μας είχαν το ίδιο βάρος στο σύνολο :)

1900 ο μεγάλος μου και 2480 ο μικρός μου!!!!! Φοβερό;

rPPrp3.png

Κορίτσιαααααααααααααααααααααααααααααα, θα βάλω τα κλάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έσκασε το πρώτο μας δοντάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του μικρού μου του μωρού! Τι θα τα βάλω, που τα έβαλα ήδη, όταν πήρα τον άντρα μου, για να του το πω!!! Σνιφ, σνιφ, σνιφ, σνιφ, σνιφ, τα παιδάκια μου μεγάλωσαν, θα πάνε φαντάροι!

μπραβο!!!!κι εμας εσκασε το σαββατο και κατενθουσιαστηκαμε!!!της μικρουλας!ο μπαμπας ομως επισκιασε το γεγονος την επομενη ημερα γιατι εβγαλε ενα παιδικο δοντι που ειχε και του κουνιουταν!!!δεν ειναι ανατριχιαστικο?!!

εχω να σου πω και εθιμο αν θες!ακουμπας επανω στο δοντακι τη βερα σου και ετσι και καλα το ασημωνεις.το ξερετε οτι ο πρωτος που θα δει το δοντακι πρεπει να δωσει λεφτα?!απλα σας τα λεω γιατι μου τα λεει η γιαγια μου και μου αρεσουν αυτα!αν και εγω το ειδα οποτε τζιφος...μια δεν πηραμε!

age.png

Διαφημίσεις

γεια!!!!

ολγα να χαιρεσαι τα αγορακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα!!!!

συγχαρητηρια κ για τα πρωτα δοντακια agorakia k witch!!!

k ηθελα να σας ρωτησω σημερα..!γιατι εδω κ καιρο προετιμαζοταν το πραγμα με γκρινιες κτλ..γιουπι!!!!! κ εγω θα συγκινηθω ,οταν..!!!

33E7p2.png

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!

Καλα, αυτο που περιγραφει το μαγισσακι ειναι οντως ανατριχιαστικο!!!!!

Τ'ωρα, για τη χαλάρωση που ελεγα, το ηπια οσο τάιζα τα παιδακια κρεμα. Αλλά ενιωσα ακριβως οταν πίνω το δυοσμο μου... δηλαδή μια υπέροχη χαλάρωση.

Οσο για πρωινο.... κατ' αρχήν τρωω 4 πατούσες καθώς αλλάζω πάνες (simply irresistible). Και ενα τοστακι

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αφιερωμένο στην γλυκιά μας φιλενάδα Όλγα και στα μικρά της που κλείνουν σήμερα τον πρώτο υπέροχο χρόνο της ζωής τους!!!!!!!

The moment a child is born, the mother is also born...

22-06-09, 20:13 "Καλησπερα κορίτσια.Είμαι 30 χρονών και βρίσκομαι στην διαδικασία της πρώτης μου εξωσωματικής λόγω ολιγοσπερμίας του συζύγου.

Στις 5/6 έγινε η εμβρυομεταφορά με 4 πολύ καλά έμβρυα.Έχω τρελαθεί στα χάπια και τις ενέσεις αλλά κανω υπομονή γιατί λαχταρώ ενα νινάκι!

Αλλες 2 μέρες έμειναν και πάω για χοριακή.Το άγχος μου σήμερα δεν περιγράφεται.Όλες τις μερες ήμουν ήρεμη.Εν το μεταξύ εδώ και λίγες μέρες εχω κατι πονους περιοδου(ρωτησα τον γιατρό μου και μου είπε οτι δεν είναι τίποτα),πονάει το στήθος μου και έχω και τρομερή συχνοουρία!Την ενέργεια σας κορίτσια!!!!"

29-08-09, 12:01 "Γεια σας και από μένα!!Μέλλουσα διδυμομάνα και γω και αρκετά αγχωμένη!Εκανα την αυχενική μου πριν λίγες μέρες και όλα δοξα το Θεό μια χαρά.Δεν μπορούσαν να δουν ομως τι είναι.Ευχομαι σε όλες να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη!Βρε κορίτσια το τριπλο τεστ την 16η εβδομάδα το κάνατε ή όχι επειδη είναι δυο?"

26-01-10, 20:39 "δεν ξερω τι γινεται σημερα αλλα πριν απο λιγο ειδα μια γταγονα αιμα

Αναψα το θερμοσιφωνο παντως μην γινει και τιποτα.Να ειμαι πλυμενη

Και τωρα απο το αγχος μου νομιζω οτι ποναω κιολας

Εχε γουστο"

27-01-10, 09:35 "Διδυμομανούλες σας έχω ευχάριστα νέα!!! Το Ολγάκι μας γέννησε τα αγοράκια της!!! Της έχω ανοίξει link για να γράψετε τις ευχές σας!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=841"

30-01-10, 17:17 "Να μαι και γω!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!Αντε να παιρνουν σειρά οι επόμενες σιγά σιγάΚαι ποιες ειναι άραγε?

Τελικά δεν ηταν τυχαία εκεινη η σταγόνα αιμα που ειδα την Τρίτη το βράδυΤα ξημερωματα εσπασαν τα νερα,φρικαρα,αρχισα να τσιριζω απο την τρομάρα μουκαι τελικά γεννησα τα αντρακια μου 2400 και 2460

Ειναι μια χαρα,υγειεστατα.μονο που επειδη ειναι προωράκια σημερα τα αποχωρίστηκα γιατι επρεπε να μεινουν στην θερμοκοιτίδαΕιναι όμως δόξα τον Θεό γερα και αυτό ειναι το σημαντικό

Τωρα προσπαθώ να κατεβει το γαλα με το θηλαστρο για να τους το πάω.Παντως προς το παρόν δεν εχω καμια τρελή παραγωγη"

Σήμερα 27-01-2011

Τα γλυκά μας διδυμάκια, Χρήστος και Νικόλας, έκλεισαν έναν χρόνο γεμάτο νέα συναισθήματα...απέραντη αγάπη, νέες εμπειρίες και γεύσεις!!! Ένα όμορφο ξεκίνημα για πολλά πολλά πολλά όμορφα χρόνια!!!! Εύχομαι στα μικρά μας ανιψάκια να είναι πάντα γερά, καλότυχα, χαρούμενα!!!!!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Agorakia με γειά το νέο σας δοντάκι :) :) Τι συγκινητική στιγμή.... :)

Witch αυτό που μας ταλαιπωρεί είναι αρκετοί εμετοί μετά από το φαγητό. Αμέσως μόλις ρευτεί τα βγάζει!! Συνηθως είναι χωνεμένος εμετός. Έχεις κάτι να προτείνεις??

RKdwp3.png

Αφιερωμένο στην γλυκιά μας φιλενάδα Όλγα και στα μικρά της που κλείνουν σήμερα τον πρώτο υπέροχο χρόνο της ζωής τους!!!!!!!

The moment a child is born, the mother is also born...

22-06-09, 20:13 "Καλησπερα κορίτσια.Είμαι 30 χρονών και βρίσκομαι στην διαδικασία της πρώτης μου εξωσωματικής λόγω ολιγοσπερμίας του συζύγου.

Στις 5/6 έγινε η εμβρυομεταφορά με 4 πολύ καλά έμβρυα.Έχω τρελαθεί στα χάπια και τις ενέσεις αλλά κανω υπομονή γιατί λαχταρώ ενα νινάκι!

Αλλες 2 μέρες έμειναν και πάω για χοριακή.Το άγχος μου σήμερα δεν περιγράφεται.Όλες τις μερες ήμουν ήρεμη.Εν το μεταξύ εδώ και λίγες μέρες εχω κατι πονους περιοδου(ρωτησα τον γιατρό μου και μου είπε οτι δεν είναι τίποτα),πονάει το στήθος μου και έχω και τρομερή συχνοουρία!Την ενέργεια σας κορίτσια!!!!"

29-08-09, 12:01 "Γεια σας και από μένα!!Μέλλουσα διδυμομάνα και γω και αρκετά αγχωμένη!Εκανα την αυχενική μου πριν λίγες μέρες και όλα δοξα το Θεό μια χαρά.Δεν μπορούσαν να δουν ομως τι είναι.Ευχομαι σε όλες να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη!Βρε κορίτσια το τριπλο τεστ την 16η εβδομάδα το κάνατε ή όχι επειδη είναι δυο?"

26-01-10, 20:39 "δεν ξερω τι γινεται σημερα αλλα πριν απο λιγο ειδα μια γταγονα αιμα

Αναψα το θερμοσιφωνο παντως μην γινει και τιποτα.Να ειμαι πλυμενη

Και τωρα απο το αγχος μου νομιζω οτι ποναω κιολας

Εχε γουστο"

27-01-10, 09:35 "Διδυμομανούλες σας έχω ευχάριστα νέα!!! Το Ολγάκι μας γέννησε τα αγοράκια της!!! Της έχω ανοίξει link για να γράψετε τις ευχές σας!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=841"

30-01-10, 17:17 "Να μαι και γω!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!Αντε να παιρνουν σειρά οι επόμενες σιγά σιγάΚαι ποιες ειναι άραγε?

Τελικά δεν ηταν τυχαία εκεινη η σταγόνα αιμα που ειδα την Τρίτη το βράδυΤα ξημερωματα εσπασαν τα νερα,φρικαρα,αρχισα να τσιριζω απο την τρομάρα μουκαι τελικά γεννησα τα αντρακια μου 2400 και 2460

Ειναι μια χαρα,υγειεστατα.μονο που επειδη ειναι προωράκια σημερα τα αποχωρίστηκα γιατι επρεπε να μεινουν στην θερμοκοιτίδαΕιναι όμως δόξα τον Θεό γερα και αυτό ειναι το σημαντικό

Τωρα προσπαθώ να κατεβει το γαλα με το θηλαστρο για να τους το πάω.Παντως προς το παρόν δεν εχω καμια τρελή παραγωγη"

Σήμερα 27-01-2011

Τα γλυκά μας διδυμάκια, Χρήστος και Νικόλας, έκλεισαν έναν χρόνο γεμάτο νέα συναισθήματα...απέραντη αγάπη, νέες εμπειρίες και γεύσεις!!! Ένα όμορφο ξεκίνημα για πολλά πολλά πολλά όμορφα χρόνια!!!! Εύχομαι στα μικρά μας ανιψάκια να είναι πάντα γερά, καλότυχα, χαρούμενα!!!!!!!!

Με συγκίνησες όσο δεν μπορείς να φανταστείς....

Να είσαι πάντα έτσι καλοσυνάτη και γλυκιά...

rPPrp3.png

ΟΛΓΑ να χαιρεσαι τα αγορακια σου!!!!Παντα τυχερα να ειναι τα γλυκουλια σου!!!!

Jasmini τελειο το μηνυμα σου,εχεις φοβερη εμπνευση....πολυ γλυκο!!!!Να εισαι καλα!!!

AGORAKIA τωρα που κανατε την αρχη ποιος σας πιανει με τα δοντακια!!!!

Εγω δυστυχως εχω ελαχιστο χρονο πλεον για να μπαινω,και ακομη δεν ξεκινησα δουλεια!!!Φαντασου μετα τι εχει να γινει!!!!

Τωρα μολις κοιμηθηκανε και τα τρια κ σε λιγο θα παω κ εγω!

Αυριο το απογευμα θα παω στον πλαστικο χειρουργο να συζητησουμε για τη λιποαναρροφηση κ πολυ πιθανον να προγραμματισουμε κ ημερομηνια για το χειρουργειο!

Σας φιλω όλες!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Jasmini δεν υπάρχει αυτό που έκανες. Είναι τέλειοοοοοοοοοοοοοοο..........Καλά η Όλγα μόλις το δει θα πλαντάξει . Είμαι σίγουρη. Ε Όλγα?

Άντε βρε. Να τα χαίρεσαι............................Πολύχρονααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...