Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Δωρεάν είναι η συλλογή των βλαστοκυττάρων. Η φύλαξη είναι επί πληρωμή αν επιλέξετε ιδιωτική τράπεζα ή δωρεάν στη δημόσια. Η επιλογή δική σας.

δωρεαν και η φυλαξη φιλη twins....εγω παντως τα χρυσοπληρωσα....δεν το μετανοιωνω βεβαια.

age.png

Διαφημίσεις

Witch, κάτσε να σου πω κάτι τώρα που σε βρήκα:

Εκανα αφέψημα βασιλικό-δενδρολίβανο. Ωραίο ήταν, το ήπια με πολύ ευχαρίστηση, αλλά μάλλον με ηρέμησε παρά με τόνωσε. Εβαλα ένα κουταλάκι από το καθένα. Πολύ ήταν;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins πανεμορφα τα μωρακια σου!!!!!

εχω δει και της glorr,το ενα πιο ομορφο απο το αλλο,αλλα ολα το ιδιο χαμογελαστα!!!!πρεπει να ειναι πολυ ευτυχισμενα!!!

να τα χαιρεστε ολες κοριτσια!!!

αυτα βλεπω και παιρνω θαρρος!!

θα σας αφησω τωρα,επεσε η μπαταρια.

τα λεμε,φιλια σε ολες!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αχ, την έχασα τη μάγισσα (by the way, το όνομα σου το έκανα bold & underline για να το δεις όταν επιστρέψεις καλή μου):P:p

Naki, ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια. Αν θέλεις να δεις πως είναι τα πολύ μικρά μωράκια, δες το πρώτο άλμπουμ... κανονικά μωρά είναι, απλά πολύ petite....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Witch, κάτσε να σου πω κάτι τώρα που σε βρήκα:

Εκανα αφέψημα βασιλικό-δενδρολίβανο. Ωραίο ήταν, το ήπια με πολύ ευχαρίστηση, αλλά μάλλον με ηρέμησε παρά με τόνωσε. Εβαλα ένα κουταλάκι από το καθένα. Πολύ ήταν;

ενα κουταλακι στο συνολο να βαζεις.

age.png

Διαφημίσεις

ενα κουταλακι στο συνολο να βαζεις.

A, ok τότε... πάντως ήταν πολύ νόστιμο.... θα το ξαναφτιάξω το απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ-πολύ.

naki82 καλή ξεκούραση!

Και καλή ξεκούραση ή καλή δουλειά σε όλες. Η γράφουσα πάει να ζεστάνει τη γκουρμέ κρεατόκρεμα :P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ, την έχασα τη μάγισσα (by the way, το όνομα σου το έκανα bold & underline για να το δεις όταν επιστρέψεις καλή μου):P:p

Naki, ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια. Αν θέλεις να δεις πως είναι τα πολύ μικρά μωράκια, δες το πρώτο άλμπουμ... κανονικά μωρά είναι, απλά πολύ petite....

ολα τα ειδα!!!καλα στο πρωτο τα παιξα λιγο,αναρωτηθηκα πως θα τα πιανω χωρις να τα ποναω,θα μαθω ομως.

λοιπον εφυγα.....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα κορίτσια χάθηκα πάλι αλλά είμαι τελείως μόνη μου κ ο άντρας μου βαρκούλες ανεμίζουνε...

Τι κάνατε με το θέμα της βάφτισης τελικά; Κλείσατε τίποτα; Εγώ ακόμα ψάχνω..

Να σας ρωτήσω κ κάτι που όλο το ξεχνάω φοράμε τα pampers new baby πήγαμε πλέον στο 2 νούμερο κ ξαναπήραμε τα new baby αυτή είναι σειρά που φτάνει μέχρι κ το 2; Πανάκριβα είναι νομίζω 18 ευρώ..!!! Υπάρχει στα pampers κ άλλη σειρά 2 κ αυτή αλλά δεν ήξερα τι να κάνω κ προτίμησα αυτά που ξέρουμε.. Εσείς τι κάνατε; Τι μάρκα φοράτε; Δεν θα τη βγάλουμε καθαρή με τόσα λεφτά σε πάνες κ γάλατα..και καλά το γάλα δεν μπορείς πιο φτηνο αλλά 18 ευρώ για πάνες μου έκατσε..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Όλγα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερά και τυχερά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτο μου φαίνεται πότε είχα μπει και σας ρωτούσα για τον πρώτο μας υπέρηχο, αν θυμάστε ήταν το ένα πιο χαμηλά κ με είχαν αγχώσει ότι δεν θα κρατηθεί και πότε σας ρωτάω για πάνες και τα τότε βρεφάκια τώρα είναι ολόκληρα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια χάθηκα πάλι αλλά είμαι τελείως μόνη μου κ ο άντρας μου βαρκούλες ανεμίζουνε...

Τι κάνατε με το θέμα της βάφτισης τελικά; Κλείσατε τίποτα; Εγώ ακόμα ψάχνω..

Να σας ρωτήσω κ κάτι που όλο το ξεχνάω φοράμε τα pampers new baby πήγαμε πλέον στο 2 νούμερο κ ξαναπήραμε τα new baby αυτή είναι σειρά που φτάνει μέχρι κ το 2; Πανάκριβα είναι νομίζω 18 ευρώ..!!! Υπάρχει στα pampers κ άλλη σειρά 2 κ αυτή αλλά δεν ήξερα τι να κάνω κ προτίμησα αυτά που ξέρουμε.. Εσείς τι κάνατε; Τι μάρκα φοράτε; Δεν θα τη βγάλουμε καθαρή με τόσα λεφτά σε πάνες κ γάλατα..και καλά το γάλα δεν μπορείς πιο φτηνο αλλά 18 ευρώ για πάνες μου έκατσε..

Γεια σου ΜΕΛΕΝΙΑ. Κ εγώ αυτές χρησιμοποιώ. Παμπερς. Τώρα όσο για το νούμερο και την σειρά όποια και να δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα. Και την New Baby και τα Dry up και τα Active Fit...........όλα μια χαρά. Όντως είναι πανάκριβα. Να προσπαθείς να ψάχνεις γιατί ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ συνήθως βάζει προσφορά και στην ουσία παίρνεις 3 πακέτα στην τιμή των δύο. Δηλαδή βάζει προσφορές μείον 6 εύρώ. Τσάκα τσάκα γλυτώνεις ένα σωρό λεφτά. Κι εκεί που ήταν να πάρεις δύο παίρνεις τρία πακέτα στην ίδια τιμή. Εγώ έτσι το κάνω. Κι έχει τύχει κ έχω πετύχει πάντα προσφορά. Για κοίταξέ το.

Α να σας πω και το άλλο έφτιαξα τελικά photobook όχι από το blurb αλλά από το myikona. Με σκληρό εξώφυλλο, 26 σελίδες 30 ευρώ όλα, θα πάω να το πάρω εγώ από το μαγαζί που είναι κοντά μας. 4-5/2 θα το έχω κ θα σας πω εντυπώσεις. Ο λόγος που πήγα σε ελληνικό ήταν ότι ήθελα να γράψω κειμενάκια στα ελληνικά κ το άλλο δεν είχε τη δυνατότητα.. το κακό είναι ότι δεν μπορώ να σας το δείξω όπως το blurb μέσω net.

Πάντως αν γίνει όπως το έχω φτιάξει θα είναι φανταστικό (ψωνάρα) χαχα

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Γεια σου ΜΕΛΕΝΙΑ. Κ εγώ αυτές χρησιμοποιώ. Παμπερς. Τώρα όσο για το νούμερο και την σειρά όποια και να δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα. Και την New Baby και τα Dry up και τα Active Fit...........όλα μια χαρά. Όντως είναι πανάκριβα. Να προσπαθείς να ψάχνεις γιατί ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ συνήθως βάζει προσφορά και στην ουσία παίρνεις 3 πακέτα στην τιμή των δύο. Δηλαδή βάζει προσφορές μείον 6 εύρώ. Τσάκα τσάκα γλυτώνεις ένα σωρό λεφτά. Κι εκεί που ήταν να πάρεις δύο παίρνεις τρία πακέτα στην ίδια τιμή. Εγώ έτσι το κάνω. Κι έχει τύχει κ έχω πετύχει πάντα προσφορά. Για κοίταξέ το.

Τα άλλα στην άλλη σειρά ήταν η μισή τιμή από τα new baby αλλά δεν μου έκοψε να τα πάρω, φοβήθηκα για αλλεργίες..βλακεία..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Τα άλλα στην άλλη σειρά ήταν η μισή τιμή από τα new baby αλλά δεν μου έκοψε να τα πάρω, φοβήθηκα για αλλεργίες..βλακεία..

Μα αν δεν δοκιμάσεις κι άλλα πως θα δεις άν έχουν αλλεργία? Εγώ που δοκίμασα και τα Babylino επειδή είναι και ελληνικά δεν κάνανε. Τουλάχιστον στα δικά μου μωράκια. Αμέσω ερεθίστηκαν και κοκκίνησαν τα μπουτια τους. Οπότε δεν τα ξαναπήρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...