Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αν καταφερουμε τετοιο βαρος μια χαρα!!!μια βδομαδα θα την αντεξουμε και εμεις,ελπιζω και η τσεπη μας!τα μωρακια μας να ειναι καλα.

παντως κοριτσια βλεπω στο καφε υπερισχυουν τα αγορακια!!!!για να δουμε εμεις θα μαθουμε φυλο στην αυχενικη?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αν καταφερουμε τετοιο βαρος μια χαρα!!!μια βδομαδα θα την αντεξουμε και εμεις,ελπιζω και η τσεπη μας!τα μωρακια μας να ειναι καλα.

παντως κοριτσια βλεπω στο καφε υπερισχυουν τα αγορακια!!!!για να δουμε εμεις θα μαθουμε φυλο στην αυχενικη?

Μπα μην το λες. Εγώ νομίζω οι πιο πολλές έχουν ένα κι ένα Κι εγώ το ίδιο. Τον μπέμπη τον είδαμε σίγουρα από την αυχενική ακόμη. Η μπέμπα έκανε κόλπα αλλά αργότερα εμφανίστηκε κι αυτή η τσαχπίνα. Ότι και να είναι γερά να είναι.

σχεδον συνομηλικες.μολις συνειδητοποιησα οτι εχω κλεισει εδω κι εναν μηνα τα 32!και πολυ καλα θα κανεις να κατσεις στα αυγα σου και για να εισαι πιο ξεκουραστη και για να βοηθησεις την κατασταση οσο μπορεις.αφου μπορεις να δουλευεις λιγοτερο τωρα μια χαρα εισαι.

οντως γεννιουνται πιο γρηγορα τα διδυμα.κανονικη ημερομηνια ποτε ειναι?

κανονικά 30/6 αλλά μου το έχει εμμέσως αποκλείσει ο γιατρός ευχόμαι αρχή Ιουνίου άντε τέλη μαίου να γεννησω με το καλο!!αν μου πει να γίνω ένα με το κρεββαιτ για να πάμε την γέννα πιο πέρα, θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Τεχνικά μιλώντας, πρόωρο θεωρείται ένα μωρό που γεννήθηκε πριν από την 36η εβδομάδα. Παρ' αυτά, πολλά μωρά γεννιούνται πιο πριν και ούτε θερμοκοιτίδα χρειάζονται ούτε τίποτα. Εμάς ήταν 33+2, 2.000 & 1.850

Naki, αν γεννήσετε σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για τη θερμοκοιτίδα. Αλλά και σε ιδιωτικό, νομίζω ότι πλέον τα καλύπτει το ΙΚΑ.

Η βασική συμβουλή είναι (προς όλες τις μέλλουσες): μετά την 28η εβδομάδα, έχουμε έτοιμη τη βαλίτσα μας για παν ενδεχόμενο :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

twins πάμε μαζί βόλτα!!!???

ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ με ακούτε??? Πότε θα βρεθούμε??? ΑΑΑΑΑΝΤΕ

Και εγώ ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!!!

Λοιπόν... το Σάββατο θα σύρω το μπαμπά να πάμε για ψώνια... Οπότε μετά θα είμαστε ελεύθεροι για φαγητό/ καφέ.

Δεν ήρθατε και στην έκθεση.... αχ και ήταν καλή ευκαιρία....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έχει δίκιο η φίλη μας η Nunu . Ακουσε την . Χαχαχα.............Παρκαδόρο ε? Έχει γέλιο η υπόθεση.:P

ναι τωρα εχει γελιο!!!

σκεφτομαι πως ημασταν λιγους μηνες πριν και πως ειμαστε τωρα....

το βραδυ της δευτερας που γυρισαμε σπιτι μας μετα τον υπερηχο τον κοιτουσα και πρωτη φορα εβαλα παλι τα κλαματα,δεν ειχα ξανακλαψει μετα την 1η χοριακη.Εκει που νομιζα οτι δε θα τα καταφερω ποτε ,βρεθηκαν καποιοι ανθρωποι που μας βοηθησαν ,και τωρα χαζευουμε 2 μωρακια που μας εχουν χαρισει ηδη απιστευτη ευτυχια.Εσεις καταλαβαινετε,πολυ καλυτερα αφου τα εχετε ηδη αγκαλια.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

και για ιδιωτικά ισχύει το ΙΚΑ σε περιπτώσεις θερμοκοίτιδας!!!εχει γίνει συμφωνία με ΕΚΑΒ και για τα προωράκια που μπαινουν σε θερμοκοιτίδα πληρώνει το ΙΚΑ.αν δεν κάνω λάθος πρώτα πληρώνουμε και μετα τα παιρνουμε πισω!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ναι τωρα εχει γελιο!!!

σκεφτομαι πως ημασταν λιγους μηνες πριν και πως ειμαστε τωρα....

το βραδυ της δευτερας που γυρισαμε σπιτι μας μετα τον υπερηχο τον κοιτουσα και πρωτη φορα εβαλα παλι τα κλαματα,δεν ειχα ξανακλαψει μετα την 1η χοριακη.Εκει που νομιζα οτι δε θα τα καταφερω ποτε ,βρεθηκαν καποιοι ανθρωποι που μας βοηθησαν ,και τωρα χαζευουμε 2 μωρακια που μας εχουν χαρισει ηδη απιστευτη ευτυχια.Εσεις καταλαβαινετε,πολυ καλυτερα αφου τα εχετε ηδη αγκαλια.

η αλήθεια είναι ότι το τηέφωνο που πήρα από τον γιατρό μου για την χοριακη ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου!!!!η επόμενη θα είναι όταν θα τα νιώσω μέσα μου!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

το εχω υποψιν μου,28-29η βδομαδα ανεβαινω Αθηνα και μετα μονο ξαπλα.

στο Ιασω θα γεννησω,γιατι απλα δεν ηθελα να αλλαξω γιατρο,αλλιως θα προτιμουσα δημοσιο.

Χθες ειδε ο αντρας μου διαφημιση σε εφημεριδα οτι εχει δωρεαν τα βλαστοκυτταρα,δε ξερω μεχρι ποτε.Εσεις κρατησατε?

tJd1p3.png

το εχω υποψιν μου,28-29η βδομαδα ανεβαινω Αθηνα και μετα μονο ξαπλα.

στο Ιασω θα γεννησω,γιατι απλα δεν ηθελα να αλλαξω γιατρο,αλλιως θα προτιμουσα δημοσιο.

Χθες ειδε ο αντρας μου διαφημιση σε εφημεριδα οτι εχει δωρεαν τα βλαστοκυτταρα,δε ξερω μεχρι ποτε.Εσεις κρατησατε?

Δωρεάν είναι η συλλογή των βλαστοκυττάρων. Η φύλαξη είναι επί πληρωμή αν επιλέξετε ιδιωτική τράπεζα ή δωρεάν στη δημόσια. Η επιλογή δική σας.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το ΙΚΑ καλύπτει την θερμοκοιτίδα. Όλα τα χρήματα.Μην ανησυχείς.

ωραια,πολυ σωστο!!γιατι ανησυχουμε για τα μωρα ,μην αγχωνομαστε και για αλλες βλακειες.

tJd1p3.png

ωραια,πολυ σωστο!!γιατι ανησυχουμε για τα μωρα ,μην αγχωνομαστε και για αλλες βλακειες.
η αλήθεια είναι ότι το τηέφωνο που πήρα από τον γιατρό μου για την χοριακη ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου!!!!η επόμενη θα είναι όταν θα τα νιώσω μέσα μου!!!

Να μην ανησυχείτε. Αφού έχετε ΙΚΑ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά (προσωπική μου άποψη), αφού θα πάτε σε ιδ. μαιευτήριο, καλό θα είναι να ρωτάτε γιατί τα έχουν σε μονάδα (αν τα βάλουν), σε περίπτωση που τα κρατήσουν πολύ καιρό.

Και η στιγμή που θα τα νιώσετε είναι πολύ κοντα. Glorr θυμάσαι που λέγαμε για τις κλωτσιές και αγχωνόσουν γιατί δεν τα ένιωθες.... πέρσι περίπου τέτοιο καιρό.....:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...