Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

που βρισκεσαι να σου στειλουμε δωρο μια μεζουρα να σε παρακολουθουμε!!!δεν θα το πιστευεις οταν δεις ποσο μεγαλη μπορει να γινει αυτη η χαριτωμενη κοιλιτσα!!!εσυ τι κανεις γενικα?δουλευεις?πως ειναι η εγκυμοσυνη?που θα γεννησεις?λεγεεεεεεεε!!!!!

λοιπον...είμαι 32 ετών (μέχρι τον Απρίλη!!)γενικα δουλεύω πολύ λίγες ώρες 4 ώρες την ημέρα ο γιατρός απαγορεύει παραπανω!!!και είμαι σίγουρη ότι μετά την Β επιπέδου να μου πει να κάτσω εντελώς στα αυγά μου!!!

είχα 3 μωράκια και κάναμε μείωση δεκέμβρη οπότε είναι λίγο βεβαρημένη η όλη εγκυμοσύνη!!αλλα δόξα το θεό μεγαλώνουν πολύ καλά τα 2 εμβρυακια!!!γενναω ΜΗΤΕΡΑ.έυχομαι τον ιούνιο αλλά τα διδυμάκια γεννιούνται συνήθως πρόωρα όπως μου έχει πει ο γιατρος :(

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

λοιπον...είμαι 32 ετών (μέχρι τον Απρίλη!!)γενικα δουλεύω πολύ λίγες ώρες 4 ώρες την ημέρα ο γιατρός απαγορεύει παραπανω!!!και είμαι σίγουρη ότι μετά την Β επιπέδου να μου πει να κάτσω εντελώς στα αυγά μου!!!

είχα 3 μωράκια και κάναμε μείωση δεκέμβρη οπότε είναι λίγο βεβαρημένη η όλη εγκυμοσύνη!!αλλα δόξα το θεό μεγαλώνουν πολύ καλά τα 2 εμβρυακια!!!γενναω ΜΗΤΕΡΑ.έυχομαι τον ιούνιο αλλά τα διδυμάκια γεννιούνται συνήθως πρόωρα όπως μου έχει πει ο γιατρος :(

σχεδον συνομηλικες.μολις συνειδητοποιησα οτι εχω κλεισει εδω κι εναν μηνα τα 32!και πολυ καλα θα κανεις να κατσεις στα αυγα σου και για να εισαι πιο ξεκουραστη και για να βοηθησεις την κατασταση οσο μπορεις.αφου μπορεις να δουλευεις λιγοτερο τωρα μια χαρα εισαι.

οντως γεννιουνται πιο γρηγορα τα διδυμα.κανονικη ημερομηνια ποτε ειναι?

age.png

Καλημέρα και από εμάς .Τι κάνετε? Εμείς είμαστε κάπως καλύτερα σήμερα. Ταλαιπωρημένη βέβαια η μπεμπούλα αλλά πιστεύω ότι οδεύουμε προς το καλύτερο.

ΟΛΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάποια κοπέλα ανέφερε τον κ. Μαλιγιάννη εδώ για την β' επιπέδου νομίζω ε? Εγώ εκεί πήγα και έκανα, στο ΕΜΒΡΥΟ, και την αυχενική και την β' επιπέδου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι φοβερός.

Οι υπόλοιπες κοπέλες? Πολλά τρίδυμα τελευταία ε? Τι γίνεται?

Πήγα να φρουτοταίσω και πιάσατε την πάρλα ε; Τώρα θα δείτε. Θα απαντήσω!!!

εμενα μου τον έχει κόψει τον καφε!!!τσάι ομως μπορω να πιω!!:)

Εγώ καφέ επινα, ένα την ημέρα. Το απόλυτο φάρμακο για τη δυσκοιλιότητα.

χρονια πολλα στα μωρακια μας!!!!ειναι οντως συγκινητικο!!!εδω δακρυζουμε εμεις βρε ολγα!!!

αχ ρε κοριτσια πως τα καταφεραμε?!και τωρα ειμαστε μανουλες με δυο παιδακια?! (δεν κρατηθηκα μου εφυγε το δακρυ)

Είδες βρε witchaki.... πως περνάει ο καιρός.....

σημερα κλείνω 18η εβδομάδα!!όσο για την κοιλίτσα ΔΕΝ έχω μεζούρα γαμώτο!!!!!!

Κακώς. Να παρεις. Κάθε εβδομάδα μέτρημα. Προς πληροφόρηση σου, το ρεκόρ του καφέ είναι 120 περίμετρος.

Και εγώ στο ίδιο καζάνι των 32 μέχρι την άνοιξη βράζω. Τα διδυμα όντως συνηθως ειναι πρόωρα, με ρεκόρ του φόρουμ τις 38 εβδομάδες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα σας!!!!!

glorr καλυτεραη μικρουλα ε?μπραβο το μωρουλι,αντε σε 1-2 μερες θα ειναι περδικι το κοριτσακι σου!!

Ολγα να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!!!!πολυχρονα να ειναι και παντα με υγεια!!!!!!

και εγω στο Μαλιγιαννη θα παω σε 10 μερες για την αυχενικη,λετε να μου πει αν εχει φυγει η αποκολληση ή δε θα ασχοληθει με αυτο?

παντως μου τον συστησε ο γιατρος μου για πολυ καλο!!θυμαστε ποσο κρατησε η εξεταση?οταν πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου μου ειπε η κοπελα 15-20 λεπτα αλλα δεν ηξερε αν ειναι τοσο για το ενα ή και για τα 2 μωρα,μονο τη διαφορα στην τιμη ηξερε.

οταν λετε οτι γεννιουνται προωρα,ποσο εννοειται?ακομα και πριν την 34η βδομαδα??εσεις ποτε γεννησατε??

α!και κατι αλλο(σας ζαλισα!),την δευτερα καναμε παλι κολπικο,και μου ειπε οτι μετα θα κανουμε κοιλιακους κυριως αλλα ανα καποιες βδομαδες θα κανουμε και ενα γρηγορο κολπικο μονο για να μου ελεγχει τον τραχηλο,αλλα τα μωρα θα τα βλεπουμε με τον κοιλιακο?αυτο το κανει για την πρωοροτητα??(του εχω πει οτι θελω να μπω στο 9ο παση θυσια,ειναι απατηλο ονειρο?)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλα η μεζουρα πολυ καλη ιδεα!!!δεν την ειχα σκεφτει!!!χαχα....

εγω περιμενω να πεταχτει η κοιλια αλλα ακομα τιποτα,σχεδον οπως ηταν.μονο οταν τρωω φαινεται λιγο.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Καλημέρα δεν είπα!!!

naki εγώ γέννησα 35+3 ημέρες, απατηλό όνειρο δεν είναι αλλά όλα είναι πιθανά!! Ναι μόνο κοιλιακά θα σε ελέγχει από δώ και στο εξής, κολπικά για το τράχηλο μετά από την 30η εβδομάδα πάλι (αναλόγως το γιατρό).

fntag αγελάδες κατσικούλες και προβατάκια δε λέει τίποτα!! ότι θες και μπορούμε να βοηθήσουμε πες!!

witch πολύ συγκίνηση....ααχ ααχ!!

glorr φιλάκια στη μπουμπούκα σου!!

twins πάμε μαζί βόλτα!!!???

ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ με ακούτε??? Πότε θα βρεθούμε??? ΑΑΑΑΑΝΤΕ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Twinsaki, πράγματι, δεν τα έχουμε πει καθόλου μέρες τώρα... :)

Είμαι μέσα για βόλτα, αλλά να μας περάσει πρώτα η μύξα, διότι έξω έχει κρυουλάκι και φοβάμαι μην το επιβαρύνουμε.

Μόλις τάισα (δηλαδή, στις 11.15, αλλά με αλλάγματα, ζυγίσματα, ντυσίματα αργήσαμε να κατέβουμε :) ). Ελπίζω να πιω έναν καφέ και να κάνω καιλίγη κακιά συνήθεια. Σήμερα ξυπνήσαμε με την απόλυτη γκρίνια, τάχα από πείνα, αλλά για να φάνε μου έβγαλαν την ψυχή, έβαλα κι εγώ κάτι τσιρίδες και κάθονταν σαν τις βρεγμένες γάτες μετά!!!!!!!

Witchaki, εγώ το τετράγωνο πάρκο έχω πάρει από το τζάμπο εδώ και έναν μήνα περίπου, ίσως και νωρίτερα. Ναι, το πήραμε μετά το εμβόλιο του Δεκεμβρίου, αρχές του μήνα. Είναι το πιο βολικό πιστεύω. Στα μακρόστενα αδύνατον να βολευτούν δύο παιδάκια! Μια χαρά κάθονται σ' αυτό, παίζουν για λίγο, μην φανταστείς ώρες. Είναι τύποι, που βαριούνται εύκολα :) . Στο μισάωρο θέλουν να βγουν, αλλά εδώ και λίγο καιρό, που κάθονται και μπρούμυτα, όλο και τρώμε χρόνο, όλο και τρώμε χρόνο!

Και τώρα πάω να συμμαζέψω λιγάκι τα υπνοδωμάτια, να απλώσω κανένα ρούχο, να μαζέψω κανένα άλλο. Με λίγα λόγια, ο καφές αναβάλλεται για πιο μετά!

rPPrp3.png

καλα η μεζουρα πολυ καλη ιδεα!!!δεν την ειχα σκεφτει!!!χαχα....

εγω περιμενω να πεταχτει η κοιλια αλλα ακομα τιποτα,σχεδον οπως ηταν.μονο οταν τρωω φαινεται λιγο.

Περίμενε και θα δείς!!!μια κοιλούμπα που θα κάνεις!!!αριστούργημα....:-D:-D:-D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Α, τώρα θυμήθηκα ότι γεννήσαμε ίδια μέρα, Nunukaki! Καλημέρα! Κι εγώ 35+3!

Ήθελα να σου πω και κάτι άλλο, από όσα διάβασα χθες, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα γαμώτο :) Πάω για δουλειές κι ελπίζω να το θυμηθώ αργότερα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

παντως βλεπω οτι και τα κοριτσια που γεννησαν και λιγο νωριτερα ειναι μια χαρα τα μωρακια τους.ο φοβος μου ειναι σχετικα με το βαρος που θα εχουν και την θερμοκοιτιδα.Τεσπα κακως αγχωνομαι απο τωρα.

tJd1p3.png

Μην ανυπομονείς για την κοιλιά. Όχι απλά θα κάνεις κοιλιά.............Δεν θα ξέρεις τι να την κάνεις. Πως να την κουμαντάρεις. Χαχαχαχαχα.................

Γεια σου NUNUNUNUNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, AGORAKIAAAAAAAAAAAAAAAAAA......................TWINSSSSSSSSSSS. Είναι καμία άλλη εδώ?

παντως βλεπω οτι και τα κοριτσια που γεννησαν και λιγο νωριτερα ειναι μια χαρα τα μωρακια τους.ο φοβος μου ειναι σχετικα με το βαρος που θα εχουν και την θερμοκοιτιδα.Τεσπα κακως αγχωνομαι απο τωρα.

Μην ανησυχείς. ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....................Απόλαυσέ το.........

Μην ανυπομονείς για την κοιλιά. Όχι απλά θα κάνεις κοιλιά.............Δεν θα ξέρεις τι να την κάνεις. Πως να την κουμαντάρεις. Χαχαχαχαχα.................

Γεια σου NUNUNUNUNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, AGORAKIAAAAAAAAAAAAAAAAAA......................TWINSSSSSSSSSSS. Είναι καμία άλλη εδώ?

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!θα πρεπει να εχω βοηθο τον αντρα μου για να με παρκαρει!!!

tJd1p3.png

Κοίτα να σου πώ, εμένα γεννήθηκαν 2300 και 2080 και μια εβδομάδα περίπου χρειάστηκε να κάτσουν στη μονάδα αλλά όπως λέμε όλες είναι για το καλό τους. Μη μασάς όμως θετική σκέψη φιλενάδα θα είσαι πανευτυχής όποτε συμβεί!! Εσύ οραματίσου την 36η εβδομάδα :-D:-D...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...