Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

περιμενω να δουμε και την β επιπέδου και παμε για έπιπλα και τα χοντρα!!έχει 25% έκπτωση έως 28/2 και θα την εκμεταλλευτούμε!!!θήλαστρο μου είπαν ότι είναι απαραίτητο για τις διδυμομανούλες!!!έχω ακούσει για το Medela διπλής άντλησης (όταν λέω την λέξη άντληση μου έρχεται στο νου αγελάδα...)

Θηλαστρό θα συμβούλευα μόνο νοσοκομειακό γιατί είναι πολύ καλύτερης ποιότητας (medela symphony διπλής άντλησης). Ολα τα άλλα μειώνουν την παραγωγή γάλακτος. Οπότε θα έλεγα καλύτερα να μην αγοράσετε, αλλά να νοικιάσεις αμέσως μόλις γεννήσεις.

Και ναι, με την άντληση θα γίνεις και η πρώτη αγελαδίτσα... ή κατσικούλα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλα, καλά fntag, λέγε μπεεε και ούτε θα καταλάβεις πότε θα γεννηθούν και θα γίνουν και εσένα 1 έτους....:P:p

Σαν εχτες το βράδυ λοιπόν, είχες Ολγα την κόκκινη βούλα...

Εγώ πέρσι τέτοια περιοδο είχα ρίξει τη λιποθυμία στο μετρό!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα, κοριτσόπουλα!

Επιτέλους, κατάφερα και άνοιξα το μάτι μια μέρα κι εγώ νωρίς (..............). Ετοιμάζω χαμομηλάκι για το γάλα τους και μόλις ολοκλήρωσα το άδειασμα της βαλίτσας από το ταξίδι των........ Χριστουγέννων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην πείτε τίποτε, ξέρω, είναι από τις δουλειές που μισώ!

ΟΛΓΑΚΙ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!

Τα πρώτα γενέθλια στο καφέ μας ή κάνω λάθος; Κοντεύω να τα μπήξω κι εγώ.... :)

rPPrp3.png

Καλημέρα, κοριτσόπουλα!

Επιτέλους, κατάφερα και άνοιξα το μάτι μια μέρα κι εγώ νωρίς (..............). Ετοιμάζω χαμομηλάκι για το γάλα τους και μόλις ολοκλήρωσα το άδειασμα της βαλίτσας από το ταξίδι των........ Χριστουγέννων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην πείτε τίποτε, ξέρω, είναι από τις δουλειές που μισώ!

ΟΛΓΑΚΙ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!

Τα πρώτα γενέθλια στο καφέ μας ή κάνω λάθος; Κοντεύω να τα μπήξω κι εγώ.... :)

Ήθελα να το κάνω φαντασμαγορικό από πριν και μου διέφυγε :):):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

AGORAKIA, μπορείς να μου πεις πως τα καταφέρνεις και μπαίνεις και βγαίνεις μόνο όταν δεν είμαι μπροστα στον υπολογιστή; :P:p

Τι θα γίνει, πότε θα κανονίσουμε με τη nufi καροτσοβόλτα στον πεζόδρομο; Ολο μόνη μου θα πηγαίνω με το μπαμπά;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χρονια πολλα στα μωρακια μας!!!!ειναι οντως συγκινητικο!!!εδω δακρυζουμε εμεις βρε ολγα!!!

αχ ρε κοριτσια πως τα καταφεραμε?!και τωρα ειμαστε μανουλες με δυο παιδακια?! (δεν κρατηθηκα μου εφυγε το δακρυ)

age.png

ιπποκαμπακι συγχαρητηρια!!!να ειστε παντα γεροι και δυνατοι και το σπιτι να γεμισει γελια και αγκαλιες!

georgia ευχομαι να σου πανε ολα μια χαρα και να μην χρειαστει να μετανοιωσεις για την οποιαδηποτε αποφαση.ο,τι και να αποφασισεις να κανεις θα ειναι για το καλο ολων σας οποτε εμπιστευσου το ενστικτο σου και τον γιατρο σου κατ επεκταση.

age.png

Διαφημίσεις

fntag ποσο εισαι τωρα?και για πες ποση ειναι η κοιλιτσα?!να την μετρησεις αμεσως!

jas εγω νομιζω οτι αποφασισα για παρκο.θα παρω τετραγωνο γιατι μου φαινεται πιο ευρυχωρο για δυο ζουζουνια.στα jumbo που αρεσε περισσοτερο γιατι αλλα που ειδα ειχαν καποια σημεια πολυ σκληρα.

age.png

fntag ποσο εισαι τωρα?και για πες ποση ειναι η κοιλιτσα?!να την μετρησεις αμεσως!

jas εγω νομιζω οτι αποφασισα για παρκο.θα παρω τετραγωνο γιατι μου φαινεται πιο ευρυχωρο για δυο ζουζουνια.στα jumbo που αρεσε περισσοτερο γιατι αλλα που ειδα ειχαν καποια σημεια πολυ σκληρα.

σημερα κλείνω 18η εβδομάδα!!όσο για την κοιλίτσα ΔΕΝ έχω μεζούρα γαμώτο!!!!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Ξέχασα επίσης να σας πω, ότι...επειδή ο Bill έχει πολλούς εμετούληδες :( ο γιατρός συνέστησε σιρόπι CILROTON. Αν κάποια το έχει δοκιμάσει, περιμένω γνώμες.

Το κακόμοιρο είναι πόσο καιρό τώρα έτσι και μάλλον είναι ερεθισμένο το στομαχάκι του και δεν λέει να του περάσει οπότε αναγκαστικά, περάσαμε σε φαρμακευτική αγωγή....

Witch αν έχεις να προτείνεις κάτι πιό φυσικό...θα το εκτιμούσα!!! :)

τι ακριβως επαθε ο μικρουλης?για στειλε οτι λεπτομερειες μπορεις.αυτο το σιροπο τι ακριβως κανει και για τι παθηση ειναι?

age.png

σημερα κλείνω 18η εβδομάδα!!όσο για την κοιλίτσα ΔΕΝ έχω μεζούρα γαμώτο!!!!!!

που βρισκεσαι να σου στειλουμε δωρο μια μεζουρα να σε παρακολουθουμε!!!δεν θα το πιστευεις οταν δεις ποσο μεγαλη μπορει να γινει αυτη η χαριτωμενη κοιλιτσα!!!εσυ τι κανεις γενικα?δουλευεις?πως ειναι η εγκυμοσυνη?που θα γεννησεις?λεγεεεεεεεε!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...