Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμαι μια μελλουσα μανουλα για 3διμα θα ηθελα αν καποια εχει αναλογη περιπετεια να μου δωσει την γνωμη της ειμαι στην φαση που ολοι οι γιατροι με συμβουλεουν να προχωρησω σε μειωσει και ειμαι ψυχολογικα χαλια με φοβιζει το γεγονος να μειωσω 1 μωρακι γιατι μετα υπαρχει περιπτωσει να χασω και τα αλλα 2 αλλα και αν τα αφησω μπορει να ειναι πολυ προωρα μη βιωσημα ή με καποιο προβλημα βεβαια υπαρχη η περιπτωση να ειναι και μια χαρα τι να κανω βοηθεια ξερω την αποφαση θα την παρουμε μονο εμεις αλλα αν εχετε βιωσει κατι τετοιο θα ηθελα την βοηθεια σας απο την εμπειρια σας

Georgia μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις με το καλό τα μωράκια σου αγκαλίτσα!!

Για ποιό λόγο σε συμβουλεύουν να κάνεις μείωση?? Έχεις αιμοραγία, αποκόλληση, κάποιο θέμα ίσως με την μήτρα ή με τον τράχηλο???? Μια γνωστή μου που είχε τρίδυμα, είχε ένα ακατάσχετη αιμοραγία και χαμηλό νομίζω τράχηλο... γι' αυτό προχώρησε σε μείωση.

Μίλησε όμως όπως είπαν και τα κορίτσια με το ιπποκαμπάκι!!!

Και ήρθε η ώρα να σας καληνυχτίσω....

Ονειρα γλυκά σε όλες σας.

Jas, που θα εμφανιστείς σε λίγο., μην ξενυχτίσεις....:P

Φιλάκια σε όλες.

Πώς με πιάνεις, πώς με πιάνεις ?? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Από τα γέλια, παραλίγο να ξυπνήσω τα μικρά :D:D:D

Μα τι να κάνω...μόνο το βράδυ με αφήνουνε...

RKdwp3.png

Nufaki, όντως, τώρα μου μένει να διαλέξω πάρκο!! Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!!! Θέλω κάτι να με βολέψει με τα δυό μωρά και γι' αυτό θα συμβουλευτώ τις καλές μου φιλενάδες!!! :P:p:p ;););) Για πείτε!!!

Ααα, εμείς από Σάββατο ξεκινάμε όλα τα φρούτα μαζί και η συνταγή μας είναι η εξής: 1 μήλο, 1 αχλάδι, 1 μπανάνα, λίγο χυμό πορτοκάλι (εννοείται πως θα το μοιραζόμαστε τα αδερφάκια :D )

RKdwp3.png

Ξέχασα επίσης να σας πω, ότι...επειδή ο Bill έχει πολλούς εμετούληδες :( ο γιατρός συνέστησε σιρόπι CILROTON. Αν κάποια το έχει δοκιμάσει, περιμένω γνώμες.

Το κακόμοιρο είναι πόσο καιρό τώρα έτσι και μάλλον είναι ερεθισμένο το στομαχάκι του και δεν λέει να του περάσει οπότε αναγκαστικά, περάσαμε σε φαρμακευτική αγωγή....

Witch αν έχεις να προτείνεις κάτι πιό φυσικό...θα το εκτιμούσα!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσίνια!!!!!

Nufaki, όντως, τώρα μου μένει να διαλέξω πάρκο!! Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!!! Θέλω κάτι να με βολέψει με τα δυό μωρά και γι' αυτό θα συμβουλευτώ τις καλές μου φιλενάδες!!! :P:p:p ;););) Για πείτε!!!

Ααα, εμείς από Σάββατο ξεκινάμε όλα τα φρούτα μαζί και η συνταγή μας είναι η εξής: 1 μήλο, 1 αχλάδι, 1 μπανάνα, λίγο χυμό πορτοκάλι (εννοείται πως θα το μοιραζόμαστε τα αδερφάκια :D )

Εγώ πήρα το μεγαλύτερο παρκοκρέβατο που είχε το jumbo.

Η συνταγή μας εμας είναι: 1 μήλο, 2 αχλάδια και μισή μπανάνα. Ο ντόκτορ λέει λίγη μπανάνα γιατί κάνει εντερικές ανησυχίες. Πορτοκάλι εμάς μας είπε στον 9ο.

καλημέρα σε ολες!!!ειχα μερες να μπω γιατι έχω επιστρεψει δουλεια!!να δω μεχρι ποτε!!!19 εβδομαδα...keep walking!!!

Καλή σου μέρα μέλλουσα. Πως πάει η κοιλίτσα; Φουσκώνει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Φουσκώνει φουσκωνει και μου αρεσει!!!βεβαια αναρωτιέμαι αν θα ξαναέχω ποτέ μεσούλα αλλα χαλάλι τους!!!

επομενο μήνα θα κάνω την β επιπέδου και ήδη αγωνιώ.εμπιστεύομαι τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε και την εξωσωμματική αλλά μου λένε εδώ στην δουλεια να πάω να την κάνω και σε έναν άλλο τον Μαλιγιάννη στο ΕΜΒΡΥΟ (Κολωνάκι).

είμαι και εγώ υπέρ της δευτερης γνώμης αλλά από χθες που μου δώσανε και το τηλεφωνο του δεν μπορώ να ηρεμήσω γιατί μπαίνουν δευτερες (αρνητικες) σκέψεις στο μυαλό μου.ας μην μιλήσω και για τους εφιαλτες που είχα χθες βραδυ!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να αγχώνεσαι. Ολες μας εδω είχαμε πάρα πολλούς εφιαλτες, και λογικό είναι.

Το Μαλιγιάννη δεν τον ξέρω, αλλά αν ο γιατρός σου έχει ειδικευθεί στον προγεννετικό έλεγχο γιατί να αγχώνεσαι; Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται γενικά πολλές γνώμες, αλλά τελικά αυτό που έχει σημασία είναι ο άλλος να ξέρει τη δουλειά του. Ούτε το πόσο ακριβός είναι, ούτε το πόσο μεγάλη ουρά έχει στο ιατρείο του.

Τώρα για τη μέση... λίγες ώρες μετά τη γέννα θα σου επιστρέψει, μην ανησυχείς. Αγοράκι και κοριτσάκι είναι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

το ενα αγοράκι!!! το άλλο είχε κλειστά τα πόδια του και όσο και να το κουνάγαμε δεν έλεγε να τα ανοίξει!!!αν και ο γιατρός μας είπε 70% κορίτσι κοιτάζοντας με τον υπέρηχο απο την κορυφή του κεφαλίού του!!!

δεν θέλω να μπλέκω με πολλές γνώμες γιατί μπερδεύομαι!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Α, μάλιστα και εμάς έτσι ήταν. Ο μπέμπης φάνηκε αμέσως και η μπέμπα φάνηκε στο υπερηχογράφημα πριν τη β' επιπέδου. Στιφογυρνούσε η σβουρίτσα!

Και εγώ γενικά συμφωνώ με τις όχι πολλές γνώμες. Αν τα μηχανήματα είναι τα σωστά και υπάρχει η εξειδίκευση και η εμπειρία προς τι το άγχος.... και το χειρότερο άγχος είναι του τύπου "αχ, δεν βρήκα ραντεβού" ή "μα γιατί ο τάδε γιατρός κάνει το υπερηχογράφημα σε 2 ώρες και ο δείνα σε 1";

Τίς αγορές τις ξεκίνησες ή όχι ακόμα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α, μάλιστα και εμάς έτσι ήταν. Ο μπέμπης φάνηκε αμέσως και η μπέμπα φάνηκε στο υπερηχογράφημα πριν τη β' επιπέδου. Στιφογυρνούσε η σβουρίτσα!

Και εγώ γενικά συμφωνώ με τις όχι πολλές γνώμες. Αν τα μηχανήματα είναι τα σωστά και υπάρχει η εξειδίκευση και η εμπειρία προς τι το άγχος.... και το χειρότερο άγχος είναι του τύπου "αχ, δεν βρήκα ραντεβού" ή "μα γιατί ο τάδε γιατρός κάνει το υπερηχογράφημα σε 2 ώρες και ο δείνα σε 1";

Τίς αγορές τις ξεκίνησες ή όχι ακόμα;

περιμενω να δουμε και την β επιπέδου και παμε για έπιπλα και τα χοντρα!!έχει 25% έκπτωση έως 28/2 και θα την εκμεταλλευτούμε!!!θήλαστρο μου είπαν ότι είναι απαραίτητο για τις διδυμομανούλες!!!έχω ακούσει για το Medela διπλής άντλησης (όταν λέω την λέξη άντληση μου έρχεται στο νου αγελάδα...)

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...