Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ιπποκαμπάκι συγχαρητήρια!!! Σου συνέβη τρπλό θαύμα!! Να σου ζήσουν!!!

Georgia77 από πάνω δίνω τα συγχαρητήρια μου σε μια τριδυμομανούλα! Πρέπει οπωσδήποτε να τα πείτε!! Σου έυχομαι και σένα τα καλύτερα. Μεγάλο το δίλημμα που σου βάζουν και δεν ξέρω τι να σου πώ, είναι τόσο απαισιόδοξος ο γιατρός ή βλέπει κάτι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Jas μια χαρά κοιμούνται τώρα άντε να δούμε και εμείς...

stella σε ζηλεύω απλά!!!

Glorr υπομονή πες στη μικρουλα μας και θα περάσει, κουράγιο σε σένα....

twins περιμένω το παιχνιδάκι με αγωνία!! Τα μωρά σου λανσάρουν νέα μόδα...gourmet!! χαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Jas μια χαρά κοιμούνται τώρα άντε να δούμε και εμείς...

stella σε ζηλεύω απλά!!!

Glorr υπομονή πες στη μικρουλα μας και θα περάσει, κουράγιο σε σένα....

twins περιμένω το παιχνιδάκι με αγωνία!! Τα μωρά σου λανσάρουν νέα μόδα...gourmet!! χαχα

Αχ ευχαριστούμε Nunu. Ναι όντως. Τα Twinsakia την έχουν δει πολύ Master Chef.. Χαχαχαχαχ.......................

Μικρές και χαριτωμένες μου κουκλίτσες!

Τι κάνετε; Μου λείψατε! Τρέχω και δεν φτάνω! Η πεθερούλα μου είναι σε καραντίνα (άρρωστη) κι έτσι, επειδή ο καλός μου δουλεύει μέχρι αργά αυτές τις μέρες, δεν προλαβαίνω να μπω καθόλου! Χθες πήγαμε για υπέρηχο ισχίων. Είμαστε μια χαρά, είδαμε και αιμοσφαιρίνη, επίσης πολύ καλά, αρχίσαμε να πίνουμε και νεράκι (αλλά δεν μας αρέσει :) )

Μόλις τέλειωσε ένα dvd, που πήραμε! ΤΕΛΕΙΟ! "Η αρπαγή", με τον Λίαμ Νίσον. Το είχαμε ξαναδεί στην καλωδιακή, αλλά μόλις είχα γεννήσει και με είχε πάρει ο ύπνος στα μισά! Καλά, φανταστικό! Πολύ πιστολίδι! Γιούχου!

Επίσης, από προχθές το βράδυ πήγαμε τα νινιά στο δωμάτιό τους και με έχει φάει το πέρα δώθε :):):):):):):):):) Ελπίζω να το ξεπεράσω!

Πάω να διαβάσω κανένα νέο! Και αυτή τη φορά ελπίζω να τα καταφέρω και να ξανάρθω, διότι σε αυτή τη διαδρομή συνήθως χάνομαι :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μέχρι εδώ που διάβασα, το ένα glorraki ήταν αρρωστούλι, το νινάκι μας! Περαστικά σας και γρήγορα!!!!!!!!!!

Κι εμείς έχουμε μυξούλα πράσινη (μπλιάχ!) λίγες μέρες και βηχαλάκι έντονο, αλλά η γιατρός είπε ότι ο βήχας είναι από το μυξάκι και μας έδωσε δική της σύνθεση με βάση τον φυσιολ. ορό (που τη φτιάξαμε στο φαρμακείο) και θα βάζουμε στα μυτάκια μας για πέντε μέρες!

Πάω να συνεχίσω!

rPPrp3.png

hello!!

να συγχαρω τη νεα τριδυμομαμα πρωτα!! ιπποκαμπακι συγχαρητηρια!!

πολυ πολυ καλο βαρος για τριδυμακια!!

γαλατακι αν μπορεις να τους πηγαινεις,ειναι σημαντικο γι αυτα..ξεκουρασου κ μαζεψε δυναμεις!!

glorr περαστικα στη μικρη μας..

agorakia στην αρχη κ εγω σηκωνομουν πολυ το βραδυ κ τα τσεκαρα στο δωματιο τους..τωρα καπως λιγοτερο..μια χαρα ειναι αυτα παντως!

twins κομπιουτεροδιδυμονια!!! πολυ καλο!! ο μπεμπης γραφει με τυφλο?

jas να χαρεις την αλλαγη στο σπιτι,ζητω το παρκο!

nunu επανηλθες επιτελους!!!

stellass κ ολγα χρονιζετε!!!!!!

φιλια κ στα υπολοιπα κοριτσια!!

33E7p2.png

εμεις τρωμε εδω κ 5 μερες μηλο που πολυ μας αρεσει.

μας προκαλει δυσκοιλιοτητα ομως..ζοριζομαστε..

αυριο θα φαμε κ αχλαδι..

μισο μηλο το καθενα τρωει κ συμπληρωνουμε γαλατακι. τωρα που θα βαλω κ αχλαδακι ποσο να τους δινω?? μισο μηλο, μισο αχλαδι στο καθενα,η θα ειναι πολυ??

καναμε κ synagis σημερα..

τα υπολοιπα εμβολια κ η εξεταση αναβληθηκε γιατι αρρωστησε η παιδιατρος...

ειμαστε ομως 7100 η χονδρουλα κ 6950 ο ex-σπορος!! ε?????!!

33E7p2.png

καλησπερα ειμαι μια μελλουσα μανουλα για 3διμα θα ηθελα αν καποια εχει αναλογη περιπετεια να μου δωσει την γνωμη της ειμαι στην φαση που ολοι οι γιατροι με συμβουλεουν να προχωρησω σε μειωσει και ειμαι ψυχολογικα χαλια με φοβιζει το γεγονος να μειωσω 1 μωρακι γιατι μετα υπαρχει περιπτωσει να χασω και τα αλλα 2 αλλα και αν τα αφησω μπορει να ειναι πολυ προωρα μη βιωσημα ή με καποιο προβλημα βεβαια υπαρχη η περιπτωση να ειναι και μια χαρα τι να κανω βοηθεια ξερω την αποφαση θα την παρουμε μονο εμεις αλλα αν εχετε βιωσει κατι τετοιο θα ηθελα την βοηθεια σας απο την εμπειρια σας

Κοριτσάκι μου, ξέρω από μια γνωστή μου (ήταν εξωσωματική), που ήταν ήδη μανούλα ενός κοριτσιού, ότι, όταν τους μίλησαν για μείωση, τρελάθηκαν εκείνη κι ο άντρας της... Αρνήθηκαν κατηγορηματικά... Είπαν στον γιατρό τους ότι θα κάνουν τον Σταυρό τους και θα έχουν εμπιστοσύνη στον Θεό! Σήμερα είναι γονείς τεσσάρων υπέροχων παιδιών! Τα τρίδυμα είναι τριών ετών κουκλάκια :) Πιστεύω ακράδαντα, πως η Παναγία δεν εγκαταλείπει κανέναν, όταν αφήνει στα χέρια της τις ελπίδες του. Είμαι βέβαιη πως θα σε φωτίσει να κάνεις αυτό που πρέπει :)

Κάνε τον Σταυρό σου κι εσύ και προχώρα! Σε λίγους μήνες θα μας μιλάς για μια μοναδική εμπειρία...

rPPrp3.png

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!

Να είναι καλότυχα, γερά, χαρούμενα, γελαστά, ζουμερά, ζουζουνιάρικα και ευτυχισμένα!

Κι εσείς να τα καμαρώνετε! :)

Πώς νιώθεις; Επέστρεψες στο σπίτι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πάω αστραπή για τάισμα, διότι ξεχάστηκα και το νερό κοντεύει να ανατιναχθεί :)

Αύριο ελπίζω να πω κι άλλα σχετικά με όσα διάβασα!

Φιλάκιααααααααααααααααααα!

Καληνύχτααααααααααααααααααααα!

Σε όλες και όλους :)

rPPrp3.png

Ω... να μαι πάλι.

Nufaki, να η συνταγή μου για τη φρουτόσουπα και για τα 2:

1 μήλο (μεγάλο)

2 μεσαία αχλάδια

μισή μπανάνα (αργότερα για εσάς αυτή)

Κατ' αυτό τον τρόπο, βγαίνουν περίπου 200ml. Το αχλάδι είναι το πιο ήπιο για το πεπτικό, οπότε αν έχουν δυσκοιλιότητα, βάλε περισσότερο αχλάδι.

Συγχαρητήρια για το βάρος σας! Και βλέπω ότι καταφέρατε και δεν αρρωστήσατε καθόλου, αλλά΄αρρωστησατε την παιδίατρο. Ανθεκτικότατα τα σκιούρια!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

georgia 77, κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Δυστυχώς και εγώ δεν ξέρω για το θέμα της μείωσης, κάποια στιγμή όμως στο καφέ (και σχετικά πρόσφατα) είχε πει κάποια κοπέλα ότι έχει κάνει μείωση και ίσως μπορεί να σου πει περισσότερα.

Εγώ συτό που εύχομαι είναι να σου πάνε όλα καλά και να γίνεις μια ευτυχισμένη μανούλα:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ ευχαριστούμε Nunu. Ναι όντως. Τα Twinsakia την έχουν δει πολύ Master Chef.. Χαχαχαχαχ.......................

Ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γκουρμεδιάρικα. Τρώνε μόνο ότι θέλουν και στην ποσότητα που θέλουν :P

Κάστανο ε?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..............

Εμείς πίνουμε το Almiron AR1 το αντιαναγωγικό ο μπέμπης και της Milupa το Aptamil Digestive Comfort η μπέμπα. Το νούμερο 2 και οι δύο.

Εσείς αλλάξατε?

Επειδή είναι γκουρμεδιάρικα (όπως είπαμε και παραπάνω), και επειδή δεν τους άρεσε τίποτα, τους έδωσα Noulac 2ης βρεφικής ηλικίας. Το Noulac είναι εβαπορέ και είναι μάλλον πιο γλυκό από τη σκόνη. Αν σας πω ότι τους αρέσει καλύτερα αδιάλυτο θα με πιστέψετε;

Μια φορά το έκανα, αλλά δεν το ξανακάνω. Είπαμε, θελω να τα παχύνω, όχι να τα εξοντώσω!!!!:D:D:D:D

Επίσης, από προχθές το βράδυ πήγαμε τα νινιά στο δωμάτιό τους και με έχει φάει το πέρα δώθε :):):):):):):):):) :)

Σε βλέπω με σιλουέτα σούπερ!!!!! Και περαστικά σας :)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...