Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα,ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,λοιπον στις 7/1/11 εκανα εισαγωγη στο νοσοκομειο,καθε 2 ημερες με κανανε ντοπλερ,στις 17/1,εκανα ντοπλερ και βρηκαν επιδεινωση στον μικρο και βραδυκαρδια,μεχρι να παω στο δωματιο ειχε ερθει το καρδιοτοκογραφημα στο δωματιο,το ειχα σχεδον μεχρι τις 11:00 το βραδυ,μεχρι τοτε ημουνα νηστικη και σε ετοιμοτητα για καισαρικη.το βραδυ ερχεται μια ειδικευομενη και με λεει οτι αυριο 8:00 μπαινω για καισαρικη,και ετσι στις 18/1 γεννησα,το μεγαλο γεννηθηκε 1660,η μεσαια 1500 και το μικρο 1370.ειναι σε θερμοκοιτιδα ,ειναι καλα και περιμενουμε να μεγαλωσουν.

ααααααα Να σου ζήσουν κοριτσακι μου!!!!Να ειναι γερα και τυχερά!!!Σε ποια εβδομαδα γεννησες?Απο το βαρος τους φανταζομαι αρκετα νωρίς

Τι κανετε τσουπρες?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ιπποκαμπάκι να τα χαίρεσαι και τα 3!! ναι για τρίδυμα είναι μια χαρά το βάρος. Όλα καλά θα πάνε και σύντομα θα τα πάρεις στην αγκαλιά σου!

nunu μένουμε αρκετά κοντά στην παραλία - Ανατολική Αττική:)

Εμένα κοιμούνται κάθε μέρα στις 7 το βράδυ, ξυπνάνε για φαγητό στις 6 ξανακοιμούνται μέχρι τις 8. Μετά ξανακοιμούνται κατά τις 11 κανα μισάωρο και κανα μισάωρο στις 3 το μεσημέρι. Ναι κοντεύουμε να χρονίσουμε! Της Όλγας χρονίζουν αύριο αν δεν κάνω λάθος

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι να σου ζήσουν τα μικρούλια σου!!! Μια χαρά είναι το βάρος τους!!! Γερά και καλότυχα και με το καλό να τα πάρετε στο σπίτι!!!! :)

Τάισα κρέμα κι εγώ τα ζουζούνια μου και κοιμηθήκανε!!

Άραξα λοιπόν και μπήκα να δω τι κάνετε!

Και τα δικά μου πάντως το βράδυ σιγά σιγά φτιάχνουνε το ωράριό τους! Πριν κοιμόντουσαν από τις 2.30 μέχρι τις 6-7 το πρωί και τώρα πια στις 11.30-12.00 μέχρι τις 7.30 το πρωί!

Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Είχα αρχίσει να ψάχνομαι για οικολογικές πάνες μίας χρήσεως. Τώρα όμως προβληματίζομαι για τις οικολογικές υφασμάτινες πάνες. Καταρχήν για τον οικολογικό τους χαρακτήρα και περισσότερο γιατί είναι πιό φιλικές προς τα ευαίσθητα δερματάκια των μωρών μας!! Μιας και τα δικά μου λοιπόν έχουν ένα θέμα με το σύγκαμα και τα σπυράκια, σκέφτομαι να τις δοκιμάσω!

RKdwp3.png

καλησπερα ειμαι μια μελλουσα μανουλα για 3διμα θα ηθελα αν καποια εχει αναλογη περιπετεια να μου δωσει την γνωμη της ειμαι στην φαση που ολοι οι γιατροι με συμβουλεουν να προχωρησω σε μειωσει και ειμαι ψυχολογικα χαλια με φοβιζει το γεγονος να μειωσω 1 μωρακι γιατι μετα υπαρχει περιπτωσει να χασω και τα αλλα 2 αλλα και αν τα αφησω μπορει να ειναι πολυ προωρα μη βιωσημα ή με καποιο προβλημα βεβαια υπαρχη η περιπτωση να ειναι και μια χαρα τι να κανω βοηθεια ξερω την αποφαση θα την παρουμε μονο εμεις αλλα αν εχετε βιωσει κατι τετοιο θα ηθελα την βοηθεια σας απο την εμπειρια σας

gG1Xp3.png

καλησπέρα!

Σας γραφω παρεα με την κομπιουτερομαγουλου!!!!!

Jas, δεν ξερω γι' αυτες τις πάνες , αλλά οταν τις δοκιμάσεις πες μας. Εγω για το συγκαμα χρησιμοποιώ σεσουαρ.

Ιπποκαμπάκι να σου ζήσουν!!!! Για τρίδυμα και στην 30η εβδομάδα είναι σούπερ! Οπότε τώρα μάζευε δυνάμεις και γάλα... γιατί σε λίγο θα είσαστε + 3 στο σπίτι!

Στέλλα, πρέπει να μου πεις το συστημά σας, γιατί ο μπεμπης είναι και ο πρώτος ξενύχτης και με ξενυχτάει και εμένα. Τι θα τον κάνω δεν ξέρω....

Nunuka, σου ετοιμάζω παιχνιδάκι! Και με το ρυθμό που κάνω λάθη, θα το έχω πολύ σύντομα.

Ολγα, τι έγινε με την εκκλησία τελικά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο εμας. Σημερα ξεκινησαμε τελικα κ εισπνοες με Αερολιν γιατι τρελαθηκαμε στον βηχα. Δεν μας εφτανε η ωτιτιδα......................ωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχ. Τα χω παιξει.

Εσεις καλα?

Εμας τα ίδια glorr μου. Δεν προλαβαίνω να τρέχω πίσω από τον μπέμπη που κάνει βαρελάκια και πους-απς....

Ξεκινήσαμε και μοσχάρι και φαριν λακτε. Το δευτερο με επιτυχία και το πρώτο με μια σχετική αποτυχία... το τρώνε πάλι μόνο με κρέμα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εμας τα ίδια glorr μου. Δεν προλαβαίνω να τρέχω πίσω από τον μπέμπη που κάνει βαρελάκια και πους-απς....

Ξεκινήσαμε και μοσχάρι και φαριν λακτε. Το δευτερο με επιτυχία και το πρώτο με μια σχετική αποτυχία... το τρώνε πάλι μόνο με κρέμα...

Πάλι με κρέμα? Μα τι γεύση θα έχει αυτό το πράγμα και τους αρέσει ? Μήπως δεν πρέπει να συνηθίσουν όμως έτσι? Γιατί μετά ότι και να τρώνε θα θέλουν και την δόση τους μέσα. Χχαχαχαχαχαχα...........Πλάκα θα χει.

Το παιδί γυμνάζεται βρε. Άντε. Παραπονιέσαι κιόλας. Θέλει να είναι σε φόρμα.

Πάλι με κρέμα? Μα τι γεύση θα έχει αυτό το πράγμα και τους αρέσει ? Μήπως δεν πρέπει να συνηθίσουν όμως έτσι? Γιατί μετά ότι και να τρώνε θα θέλουν και την δόση τους μέσα. Χχαχαχαχαχαχα...........Πλάκα θα χει.

Το παιδί γυμνάζεται βρε. Άντε. Παραπονιέσαι κιόλας. Θέλει να είναι σε φόρμα.

Φυσικα και πρεπει να συνηθίζουν σε νεες γευσεις. Ανάμεσα όμως στην επιλογη να φανε κοτοκρεμα/ κρεατοκρεμα ή τιποτα, προτιμώ την πρωτη επιλογη.

Η μοσχαροκρεμα με φαριν λακτε παντως εχει γευση καστανο:!::!::!:

ποιο γαλα πινετε τωρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Φυσικα και πρεπει να συνηθίζουν σε νεες γευσεις. Ανάμεσα όμως στην επιλογη να φανε κοτοκρεμα/ κρεατοκρεμα ή τιποτα, προτιμώ την πρωτη επιλογη.

Η μοσχαροκρεμα με φαριν λακτε παντως εχει γευση καστανο:!::!::!:

ποιο γαλα πινετε τωρα;

Κάστανο ε?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..............

Εμείς πίνουμε το Almiron AR1 το αντιαναγωγικό ο μπέμπης και της Milupa το Aptamil Digestive Comfort η μπέμπα. Το νούμερο 2 και οι δύο.

Εσείς αλλάξατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...