Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας, γράφω και στο καφέ της εξωσωματικής! Είμαι έγκυος 8 εβδομάδων και κάτι σε δίδυμα, και έχω τρελαθεί στη δυσπεψία και στην αναγούλα. Δεν μπορώ να φάω τίποτα και έχω αδυνατίσει κιόλας!! Είχε καμιά κοπέλα από εσάς τέτοια συμπτώματα και αν ναι έκανε κάτι για να περάσουν? Γιατί εγώ έχω τρελαθεί και δεν μπορώ να φάω τίποτα!:( Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο τα utrogestan, άρχισα να τα βάζω κολπικά μπας και δω καμμιά αλλαγή...

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Γεια σου vanessa!

Δεν ξερω τι συμβαινει οταν κανεις εξωσωματικη αλλα κι εγω στην αρχη ειχα χασει κανα δυο κιλα γιατι δεν μπορουσα να φαω.Ευτυχως στην πορεια αλλαξε και μετα τη 12 εβδομαδα ετρωγα κανονικα.

Οσο για τα utrogestan δεν θελω ουτε να τα ακουω!Τα πηρα για δυο ημερες οταν ειχα αιμορραγια και δηλωσα στο γιατρο οτι τα σταματαω απο μονη μου.Ειχα για 3 ημερες συνεχομενη ημικρανια,ειχαν πεταχτει μεχρι και οι φλεβες στα βλεφαρα μου απο τον πονο και ανεβασα και πυρετο.Δεν μου ταιριαξαν καθολου.Βεβαια πολλες εγκυες τα παιρνουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

age.png

Τα utrogestan τα πήρα και γώ και μάλιστα για αρκετό καιρό, αλλά δεν είχα τέτοια συμπτώματα. Γενικά δεν είχα ανακατοσούρες όμως! Πιστεύω οτι απο γυναίκα σε γυναίκα αλλάζει! Η κουμπάρα μου μου έλεγε οτι τα utrogestan τις δημιουργούσαν διάφορα. είναι ανάλογα τον οργανισμό μάλλον!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!!!!!

Εμεις χτες το απογευμα πηγαμε στον ιατρο κ ειδαμε τα αντρακια μας!!!!!

Ο Α ειναι 860γρ και ο Β ειναι 890γρ.Παμε πολυ καλα λεει ο ιατρος απλα να προσεχω γιατιαπο δω και περα δυσκολευουν τα πραγματα.Απο θεμα βαρους ειμαστε πολυ καλα αφου εχω παρει μονο 4 κιλα!!!!!Μου αυξησε το μαγνησιο,παιρνω 2 την ημερα γιατι με πιανουν κραμπες.Απο βδομαδα θα παω να κανω και την καμπυλη ζαχαρου (μπλιαχ) αλλα δυστυχως ειναι αναποφευκτο!!!!!!

Οσο για τα utrogestan τα επαιρνα κι εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη για 3 μηνες κ δεν ειχα κανενα προβλημα!

vanessa* καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να υποδεχτεις τα διδυμακια σου!!!!Για τις αναγουλες θα κανεις λιγο υπομονη (αναγκαστικα) μεχρι να ολοκληρωθει το πρωτο τριμηνο.Λογικα μετα θα περασουν αν και σου ευχομαι να περασουν νωριτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας, γράφω και στο καφέ της εξωσωματικής! Είμαι έγκυος 8 εβδομάδων και κάτι σε δίδυμα, και έχω τρελαθεί στη δυσπεψία και στην αναγούλα. Δεν μπορώ να φάω τίποτα και έχω αδυνατίσει κιόλας!! Είχε καμιά κοπέλα από εσάς τέτοια συμπτώματα και αν ναι έκανε κάτι για να περάσουν? Γιατί εγώ έχω τρελαθεί και δεν μπορώ να φάω τίποτα!:( Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο τα utrogestan, άρχισα να τα βάζω κολπικά μπας και δω καμμιά αλλαγή...

Vanessa καλώς ήλθες κι εσύ στο κλαμπ των διδυμομαμάδων. Μην ανησυχείς. Κι εγώ έπαιρνα τα utrogestan μέχρι και τον τρίτο μήνα και από το στόμα και μετά κολπικά. Είχα πήξει. Όσο για την δυσπεψία και την αναγούλα άστα.Μίλάμε ότι μέχρι και τον τέταρτο είχα τρελές αναγούλες και εμετούς. Δεν μπορούσα να φάω τίποτα και ως φυσικό επακόλουθο ήλθε η απώλεια βάρους. Εχασα 5 κιλά. Το μόνο που έκανα ήταν ότι έπαιρνα το primperan , το οποίο κάτι έκανε. Λίγα πράγματα βέβαια. Πολλές φρυγανιές, μικρά γευματάκια και αποφυγή έντονων μυρωδιών.Και βέβαια υγρά (λίγο λίγο) για να μην πάθεις καμία αφυδάτωση. Εμένα εντωμεταξύ μ' έπιανε απογευματάκι βραδάκι. Αλλά εντάξει αυτά απ' ότι μου έιχαν πει και εμένα είναι φυσιολογικά. Ωραία θα ήταν να μην υπήρχαν αλλά τι να κάνουμε? Υπομονή μόνο. Μετά την 12η με 13η εβδομάδα λογικά υποχωρούν και ηρεμείς. :rolleyes:

Kαλησπερα κοριτσια..μα τι εγινε στο κεντρο σημερα..τι κριμα κ ακουσα πριν οτι η μια κοπελα που πεθανε ηταν 4μηνων εγκυος...

vanessa σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη! κ γω εκανα εξωσωμ. δυστυχως για μενα το μαρτυριο της αναγουλας κρατησε απο την 6 μεχρι την 18εβδομαδα (προς το τελος ολο κ καλυτερα). οποτε σε καταλαβαινω απολυτα. αν και πολυ γρηγορα αφου περασουν,αρχιζεις να φουσκωνεις, να τα νιωθεις,θα ξεχασεις αυτο το αναγκαιο για καποιες κακο. κ γω ειχα χασει κιλα,δε μπορουσα να φαω,ημουν σαν αρρωστη κ κυριως απογευματοβραδακι..ασε τη σουπερ βιονικη οσφρηση!!

ευχομαι να σου περασουν πιο ευκολα κ συντομα απ οτι εμενα. συμφωνω με τις συμβουλες τις glorr .καλη υπομονη κ συγχαρητηρια για την επιτυχια:P

33E7p2.png

Καλησπέρα και από τον άντρα της παρέας.

Καλωσόρισμα και στα νέα μέλη του chat.

Πήγαμε σήμερα Ποδηλατούπολη και Ikea. Στο 1ο απογοητεύτηκα από τις τιμές και στο 2ο από την ποιότητα.

Περιττό να σας πω ότι το aria twin είχε 382 ευρώ στην ποδηλατούπολη !!!!

και με έπιασαν τα γέλια. Ρώτησα την κοπέλα αν ήθελε να βγάλει το μηνιάτικο μόνο από μας και χαμογελούσε.

Η γυναικολόγος μας είπε να κάνουμε καμπύλη και σε 2 εβδομάδες ξεκινάμε και κορτιζόνη.

Ποιό είναι το πρωτόκολλο για την καμπύλη ?

Πρέπει να κάνουμε κάποια διατροφή, να πάμε άφαγοι, να την κάνουμε πολύ κοντά στις κορτιζόνες κλπ ??

Τα utrogestan δεν μας πείραξαν καθόλου αν και τα παίρναμε τους πρώτους 3 μήνες.

Για τις καούρες και τις αναγούλες δούλεψαν πολύ καλά τα μήλα και τα

Fittness της Nestle σαν γαριδάκια.

d6vPp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, μπράβο... χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε νέα κοριτσάκια στην παρέα!!!

Melenia21 καλωσήρθες κατ' αρχήν. Και εμάς το ένα είναι χαμηλότερα από το άλλο, αλλά σιγά- σιγά θα μεγαλώνει. Και τώρα οι τέσσερεις μέρες δεν φαίνεται να είναι και πολυ΄σπουδαία απόκλιση, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει ο γιατρός σου. Αν θέλεις να μας δείξεις φωτογραφίες, μπορείς να φτιάξεις ένα άλμπουμ και να μας κάνεις contacts για να μπορούμε να το δούμε μόνο εμείς και όχι όλο το φόρουμ. Αν θέλεις λεπτομέρειες πές μου!!!

Καλωσήρθες Vanessa στην παρέα μας! Αυτά τα utrogestan είναι η χειρότερη ανάμνηση μου (Witch, αυτές ήταν και οι ορμόνες που έπαιρνα, προγεστερόνη είναι). 9 την ημέρα!!! Εμένα μου έφερναν αναστάτωση και είτε υπνηλία είτε υπερδιέγερση!!! Και να μην πω σε τι κατάσταση είχαν γίνει τα καημένα τα παντελονάκια μου... Αναγούλες πάντως δεν είπα...

Glorr χαίρομαι πολύ για τα παχουλά παιδάκια σου!!!! Λίγο παρακάτω θα σου πω τι έγινε με την καμπύλη... μην ανησυχέις. Όσο για τα βλαστοκύτταρα κλινουμε προς τη δημόσια τράπεζα και σίγουρα όχι σε ιδιωτικό κέντρο.

Jasmini και εσύ μεγαλούλια!!! Και σου μοιάζουν!!!! Ωραία... Πρόσεξε το DVD σου να μη βγεί στο διαδίκτυο:P

Giota, βλέπω και εσένα μια χαρά... Εμένα δεν μου είπε για υπερηχογράφημα αυτό το μήνα, οπότε κάνω ότι μου λένε:P

Joy μου, οι διαγνώσεις σου είναι κάτι το εκπληκτικό... τι να πω!!!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απόκλιση από υπερηχογράφημα σε υπερηχογράφημα!!!! Την επόμενη φορά μην εκπλαγείς αν σου πουν ότι έγιναν και τετράδυμα :P. Ξέρω τι συμβαίνει!!! Το κάνουν επίτηδες για να μην σε αφήσουν να ψωνίσεις!!!!!:P

Witch βλέπω έχεις 2 ζωηρά μωρουδάκια!!! Υπέροχα!!!

Φρόσω, καλά βαφτίσια!!! Πως θα τους βγάλεις;

Ολγάκι, τι κάνεις καλό μου; Βάλθηκες να με καταστρέψεις με τη συνταγή του σουφλέ με τη Λάκτα;

Λοιπόν... και τώρα στα δικά μας νέα που θα τα γράχω σε ξεχωριστό μήνυμα για να μη σας κουράσω...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θέμα: Καμπύλη σακχάρου και οι άλλες εξετάσεις!!!!

Σήμερα λοιπόν ήπιαμε τα 100gr γλυκόζης. Τελικά δεν μου φάνηκε καθόλου μαρτύριο. Τα πρώτα 50γρ ήταν πολύ ευχάριστα, σαν σιρόπι γαλακτομπούρεκου τα υπόλοιπα ήταν πιο δυσκολα αλλα΄όχι βασανιστικά!!!

Πριν πείτε το άσπρο μίγμα σας παίρνουν αίμα και μετά κάθε 1 ώρα (τουλάχιστον στα 100γρ αυτό κάνουν). Βοηθάει πολύ να ρίξετε και το χυμο μισού λεμονιού μέσα.

Λοιπόν: το κόλπο είναι το εξής και θα ήθελα να πω ένα μπράβο στο κέντρο που πήγα: Μου έδωσαν δωματιάκο με κρεβατάκι και έριξα κάτι ύπνους... απλώς έβαζα το ξυπνητήρι κάθε μία ώρα για την αιμοληψία. Κατα τα άλλα, δεν κατάλαβα τίποτα. Κοιμήθηκα ένα ωραίο τρίωρο. Να το ζητήσετε και εσείς!!!!Α, και μετά μην προγραμματίσετε δουλειές, να πάτε σπίτι να φάτε κάτι και να ξαπλώσετε.

Τα αποτελέσματα... Χμ, αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη ανέβηκαν! Αιματοκρίτης 35,7! Όλα καλά εκτός από το ζάχαρο! Στην καμπύλη η πρώτη και η τελευταία τιμή ήταν πολύ καλές, αλλά οι δύο μεσαίες ήταν κάπως τσιμπιμένες. Οπότε αύριο το πρωί θα πάμε σε διαβητολόγο για γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (δεν ξέρω τι είναι, θα το μάθω αύριο). Πάντως, απ' ότι μου είπε δεν είναι σε ανησυχητικά όρια, αλλά οψόμεθα!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σου βρε twins!Δυναμικη επιστροφη!!!!

Αντε να ρυθμισεις και το ζαχαρο και εισαι μια χαρα.

9 UTROGESTAN!!!!Παναγια μου!Θα ειχα πεθανει!!!!Τουλαχιστον παει περασε!Για τα δικα μου δεδομενα εισαι ηρωας.

age.png

Τι έγινε κοριτσάκια? Witch τι κάνεις? Άσε τα utrogestan πολύ πίκρα. Ευτυχώς πέρασαν αυτές οι φάσεις.

Twins ευτυχώς μου έδωσες λίγο κουράγιο με το θέμα της καμπύλης. Θα την κάνω κι εγώ τελικά με 100 ml σε κανα δυο εβδομάδες μου είπε. Και θα κάτσω εκεί δύο ώρες μου ειπε επίσης. Και το σκέφτομαιαιαι.........Πως το σκέφτομαι. Τελικά δεν μου είπε για κορτιζόνη. Μπορεί και να την αποφύγω. Εκτός και αν μου πει την επόμενη φορά που θα πάω. Δεν ξέρω. Και ο αιματοκρίτης σου βλέπω μια χαρά. Ανέβηκε. Πως το έκανες αυτό βρε? Πες μου κι εμένα το μυστικό που δεν λέει να ανέβει με τίποτα. Έκανες κάτι ιδιαίτερο?:cool:

Hello twin! Παει τελειωσε κ αυτο! Αυτο με το λεμονακι βοηθαει τελικα,ε? Κ εμενα μου ειπε να το πιω μετα το πετιμεζι. Σου εδωσαν κ κρεβατακι,μια χαρα! Που την εκανες κ ελπιζω να μην κοστισε μιση περιουσια..Ολοκληρο δωματιακι πηρες θα μου πεις ,full service!

Απ τα καλα μας utrogestan που να μη τα ξαναδω μπραστα μου, 9 ημερησιως κ γω..με ολες τις παρανεργειες που ανεφερες...

Αντε να το ρυθμισεις τωρα το ζαχαρακι, για να μη σου λειψει κ πολυ το γλυκακι!! Αν κ δε το προτιμας, το ξερω :tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...