Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χθες πρωτη φορα που πιστεψα οτι θα πανε καλα τα πραγματα,ετσι οπως τα ειδα,λεω δε μπορει καλα θα πανε!!εγω θα ξεκουραστω κι αλλο και θα φυγει η ρημαδα.

λοιπον την καληνυχτα μου!!παω για ξαπλα,καλο βραδυ!!!!

ασχετο:καποια κοπελα θα βγαλει τη μπεμπα της Βικτωρια!!τελειο ονομα!!!!καταπληκτικη επιλογη!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Ναι ναι Twins αυτό μόλις έλεγα. Ότι πρέπει να εξοικειωθούμε γιατί μας περιμένουν τρελές καταστάσεις. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι . Και οι αρρώστιες και όλα. Κουράγιο θέλει.

Πάω να κοιμηθώ με την μπεμπούλα μου απόψε. Όπως και χθες δηλαδή. Γιατί χθες στον ύπνο της έκανε εμετό και τα παιξα λίγο. Οπότε την πήρα δίπλα μου. Και απόψε θα την έχω δίπλα μου αν και είναι καλύτερα αλλά δεν πειράζει. Τον διώξαμε τον μπαμπά για ένα βράδυ ακόμη. Τι να κάνουμε? Αφού είμαστε αρρωστούλες. Δεν θα το ξανακάνουμε όμως. Μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις. Χιχιχιχιχχ..................... Φιλαράκια Twinsakia τι κάνετε?

Και εμείς πάμε για ύπνο... κουτουλάμε.

Φιλάκια σε όλα τα μωράκια και τις μαμάδες τους... και τις μέλλουσσες!

ΥΓ: Νακι, η Βικτωρία είναι δική μας. Ευχαριστούμε για το κομπλιμέντο :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες και μπεμπουλινάκια!!!!

Εμείς κάνουμε μια αλλαγή στο σπίτι από χθες και μας έβγαλε εκτός προγράμματος. Ρίξαμε έναν τοίχο :tongue::tongue: για να μεγαλώσει λίγο το σπίτι κ να μπορούμε να βάλουμε και ένα πάρκο....

Τελικά κορίτσια είχαμε τα αυτάκια μας και πονάγαμε και κλαίγαμε. Είναι ερεθισμένα αρκετά και μας έδωσε αντιβίωση και πονστάν παυσίπονο. Όλο αυτό δημιουργήθηκε από το μπουκωμα που είχε και κάποιος την κόλλησε λέει. Στις δέκα το βράδυ σήμερα ξεκινάμε αντιβίωση και ελπίζουμε να ηρεμήσουμε γρήγορα.

Περαστικούλια στην μικρούλια σου glorraki. Το κακόμοιρο, πόσο θα υπέφερε...εδώ εμείς πονάμε και δεν αντέχουμε... :cry::cry: Ευτυχώς που ηρέμησε τώρα!!! Να γίνει γρήγορα καλά!!!!

κοριτσια εγω χθες παρεδωσα τις πινακιδες μου!!!!

πηγαμε παλι για υπερηχο και πρωτη φορα ειδα τα μωρακια να κουνιουνται.Βασικα το ενα οχι πολυ,μονο ισα ισα,ισως κοιμοταν,αλλα εχει μια πολυ μικρη αποκολληση ρε γμτ!!

το αλλο ομως δεν ειχε ησυχια,πανω κατω,κουνουσε χερια ,ποδια!!τρελαθηκαμε!!!!!

στεναχωρεθηκα λιγο με την αποκολληση αλλα τουλαχιστον ειδα οτι ο γιατρος ηταν πολυ ανετος ,δεν ειναι λεει τιποτα,θα φτιαξει με λιγη προσοχη.Αλλα δε ξερω και πως εγινε,αφου τιποτα δεν κανω!τεσπα ελπιζω μεχρι την αυχενικη ,στις 9/2,να εχει φυγει να ησυχασω.

Naki πολλές κοπέλες είχαν αποκόλληση κ απ' όσο ξέρω θέλει ξάπλα η κατάσταση!!! Για λίγο καιρό μέχρι να διορθωθεί!! Δεν είναι κάτι σοβαρό...αντιμετωπίζεται. Σου αύξησε τα utrogestan???

Θα δεις πόσες τέτοιες στιγμές χαρούμενες με τα μικρά να κουνιούνται, θα ζήσεις και όταν τα νιώσεις κι εσύ είναι τρελό συναίσθημα!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ζ φγυλκγβ34ηννξ η υηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 6666666υτγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγδββββββ δβββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ζ φγυλκγβ34ηννξ η υηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 6666666υτγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγδββββββ δβββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ

Μαλιστα... ολο αυτο σημαινει καλημερα στη γλώσσα του μπέμπη

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αμα τον δεις με πόση χαρά βλέπει τον υπολογιστή.... σκέτος κομπιουτεράκιας ο δικός σου.

Βασικά τον χάρηκα, γιατί συνήθως απλώς βαράει τον υπολογιστή και ξεκαρδίζεται. Σήμερα όμως, πατούσε με τα δαχτυλάκια του τα πλήκτρα και για πρώτη φορά δεν μου τον έκλεισε μετά!!!!!!

Θα κλείσω από τώρα θέση στις απανταχού σχολές πληροφορικής!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Φθηνά τη γλίτωσες!:shock::shock:!! και τώρα θα μπεί και πάρκο??σούπερ!!

Ναι ναι, επιτέλους άλλο σπίτι!!!!

Twins, υποτροφία στον μπέμπη!!!!

Πάω να ταίσω γιατί ουρλιάζουν κ τα λέμε μετά!! :P:p:p

RKdwp3.png

Κοριτσάκια τι κάνετε?

gloraki περαστικά στη νΥΦΟΥΛΑ maς:)) με την αντιβίωση θα της περάσει, είχε πάθει και μένα ο ένας μου πριν λίγους μήνες και είχε τρομερούς πόνους αλλά περνάει ευτυχώς.

naki82 να ξεκουράζεσαι πολύ και μην φοβάσαι για την αποκόλληση, συμβαίνει ειδικά στις πολύδυμες κυήσεις.

twins ωραία γράφει ο μπεμπάκος σου εεεεε

Σήμερα τους έβγαλα βόλτα μόνη μου, πήγαμε βόλτα στην παραλία και μετά πήγαμε supermarket και τους έβαλα και τους δύο μέσα στο καρότσι του supermarket! Είχε πολλή πλάκα γιατί ότι έβαζα μέσα στο καρότσι το έπαιρναν και το έτρωγαν!

Στέλλα σε λίγο θα κλείσετε ένα χρόνο!!! φανταστικό!!!!!!!!!! Που μένεις και πάτε και παραλία βόλτα??? Ζουλεύω!!!!!

naki απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και όλα θα πάνε τέλεια!! Ξάπλαρε τώρα που μπορείς!!:D:D

Εμένα κοιμούνται για λίγο τώρα και οι δυο μαζί!! Φανταστικόοοοοοοοοοοοο?

Αλήθεια πόσο κοιμούνται τα μωρά σας μέσα στη μέρα? Εμένα κοιμούνται ελάχιστα...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...