Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εμεις οκ..

η μικρη αποφασισε οτι ουτε ρυζαλευρο γουσταρει,οποτε ταιζουμε με 1000ζορια κ αυτο..

φροντιζουμε τουλαχιστον να μισοκοιμαται για το γαλα...

παλι καλα προς το παρον της αρεσει το μηλο!

αυριο εχουμε γιατρο, εμβολια...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τελικά κορίτσια είχαμε τα αυτάκια μας και πονάγαμε και κλαίγαμε. Είναι ερεθισμένα αρκετά και μας έδωσε αντιβίωση και πονστάν παυσίπονο. Όλο αυτό δημιουργήθηκε από το μπουκωμα που είχε και κάποιος την κόλλησε λέει. Στις δέκα το βράδυ σήμερα ξεκινάμε αντιβίωση και ελπίζουμε να ηρεμήσουμε γρήγορα.

Τελικά κορίτσια είχαμε τα αυτάκια μας και πονάγαμε και κλαίγαμε. Είναι ερεθισμένα αρκετά και μας έδωσε αντιβίωση και πονστάν παυσίπονο. Όλο αυτό δημιουργήθηκε από το μπουκωμα που είχε και κάποιος την κόλλησε λέει. Στις δέκα το βράδυ σήμερα ξεκινάμε αντιβίωση και ελπίζουμε να ηρεμήσουμε γρήγορα.

Έλα ρε συ τη μικρούλα..Περαστικούλια στα αυτάκια της...ευτυχώς που δεν κόλλησε και ο μπέμπης.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Έλα ρε συ τη μικρούλα..Περαστικούλια στα αυτάκια της...ευτυχώς που δεν κόλλησε και ο μπέμπης.

Ήθελα να γράψω περαστικούλια και φιλάκια στα αυτάκια της.....έεντιτ....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είναι τα μπουμπουκάκια μου, κοιμηθήκαν εδώ και 1 ώρα και χαλαρώνουμε τώρα και εμείς!!!!

Κι εμένα κοιμούνται. Ελπίζω η μπεμπούλα μου να κοιμηθεί απόψε. Να την αφήσει αυτός ο κολοβήχας. Πήραμε την αντιβίωση πήραμε και το παυσίπονο και είμαστε ήρεμες προς το παρόν. Να δούμε πως θα κυλήσει η νύχτα..............Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...............

glorraki μου περαστικα της μικρουλας!!!!!το καημενουλη μωρε και ο πονος στα αυτια ειναι πολυ σπαστικος,μακαρι να τη βοηθησει αμεσα η αντιβιωση.ο μπεμπης καλα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κοριτσια εγω χθες παρεδωσα τις πινακιδες μου!!!!

πηγαμε παλι για υπερηχο και πρωτη φορα ειδα τα μωρακια να κουνιουνται.Βασικα το ενα οχι πολυ,μονο ισα ισα,ισως κοιμοταν,αλλα εχει μια πολυ μικρη αποκολληση ρε γμτ!!

το αλλο ομως δεν ειχε ησυχια,πανω κατω,κουνουσε χερια ,ποδια!!τρελαθηκαμε!!!!!

στεναχωρεθηκα λιγο με την αποκολληση αλλα τουλαχιστον ειδα οτι ο γιατρος ηταν πολυ ανετος ,δεν ειναι λεει τιποτα,θα φτιαξει με λιγη προσοχη.Αλλα δε ξερω και πως εγινε,αφου τιποτα δεν κανω!τεσπα ελπιζω μεχρι την αυχενικη ,στις 9/2,να εχει φυγει να ησυχασω.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

glorraki μου περαστικα της μικρουλας!!!!!το καημενουλη μωρε και ο πονος στα αυτια ειναι πολυ σπαστικος,μακαρι να τη βοηθησει αμεσα η αντιβιωση.ο μπεμπης καλα?

Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε κλαμα. Λες και το έσφαζαν. Τώρα ευτυχώς είναι ήρεμη. Η παιδίατρος είπε ότι με την πρώτη κιόλας φορά που θα πάρει θα την βοηθήσει. Και το πονστάν διαπίστωσα ότι είναι πιο δραστικό από το ντεπόν το οποίο δεν την έπιανε καθόλου την κακομοίρα. Τουλάχιστον γι αυτή την περίπτωση που πόναγε τόσο πολύ. Τώρα πήρε μια φορά πονστάν στις 7 και την αντιβίωση στις δέκα καικοιμάται χαλαρή τώρα μετά από τρία βράδια. Ο μπεμπάκος έχει αρχίσει και μπουκώνει λίγο λίγο κι αυτός και δεν μου αρέσει καθόλου. Ορό κι αυτός, οτρισαλίν και οτριβιν σταγονίτσες για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Πω πω παιδιά ΠΑΚΕΤΟ. Να βλέπεις το μωράκι έτσι και να μην μπορείς νακάνεις τίποτα. Ούτε στον εχθρό μου.

κοριτσια εγω χθες παρεδωσα τις πινακιδες μου!!!!

πηγαμε παλι για υπερηχο και πρωτη φορα ειδα τα μωρακια να κουνιουνται.Βασικα το ενα οχι πολυ,μονο ισα ισα,ισως κοιμοταν,αλλα εχει μια πολυ μικρη αποκολληση ρε γμτ!!

το αλλο ομως δεν ειχε ησυχια,πανω κατω,κουνουσε χερια ,ποδια!!τρελαθηκαμε!!!!!

στεναχωρεθηκα λιγο με την αποκολληση αλλα τουλαχιστον ειδα οτι ο γιατρος ηταν πολυ ανετος ,δεν ειναι λεει τιποτα,θα φτιαξει με λιγη προσοχη.Αλλα δε ξερω και πως εγινε,αφου τιποτα δεν κανω!τεσπα ελπιζω μεχρι την αυχενικη ,στις 9/2,να εχει φυγει να ησυχασω.

Μην ανησυχείς. Θα πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Να είσαι σίγουρη και αισιοδοξη. Και προπάντων ξεκούραση ε?

μωρε εχεις δικιο αλλα αφου κοιμαται τωρα ,θα την βοηθησε αρκετα.υπομονη κοριτσακι,η μπεμπουλα τι να πει??

tJd1p3.png

Glorr περαστικά σας.... ωτίτιδα δηλαδή έχει η μικρή;

Νομίζω ότι όλες μας πρέπει να εξοικιωθούμε με τις χειμερινές αυτες αρρώστιες.... έχουμε χρόνια μπροστά μας.....

Νακι, να μην ανησυχείς, αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός σου. Δεν υπάρχει λόγος.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μωρε εχεις δικιο αλλα αφου κοιμαται τωρα ,θα την βοηθησε αρκετα.υπομονη κοριτσακι,η μπεμπουλα τι να πει??

Μα δεν με νοιάζει για μένα. Για την μπεμποουλίτσα μου στενοχωριέμαι που την βλέπω έτσι. Ναι κι εγώ έτσι νομίζω ότι την βοήθησε. Απλά έφαγα ήττα γιατί έξι μήνες τώρα δεν είχαν αρρωστήσει ποτέ τόσο έντονα ούτε και είχα μάθει να κλαίνε έτσι γιατί γενικά είναι πολύ ήσυχα και ήρεμα. Οπότε τώρα τα είδα όλα. Υπέφερε και εγώ υπέφερα διπλά. Θα μου πεις παιδιά είναι. Και θα κλάψουν και θα αρρωστήσουν...............και μας περιμένουν και πολύ πιο δύσκολα. Αλλά όταν το βλέπεις έτσι και δεν μπορείς να το βοηθήσεις τρελαίνεσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...