Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βασικά σε κάτι σχετικά εύκολο, εύπεπτο και νόστιμο που μπορούμε να το φάμε/πιούμε το πρωί και να μπορέσουμε να έχουμε ένα διαφορετικό ύφος από τις μουτράκλες της κούρασης....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βασικά σε κάτι σχετικά εύκολο, εύπεπτο και νόστιμο που μπορούμε να το φάμε/πιούμε το πρωί και να μπορέσουμε να έχουμε ένα διαφορετικό ύφος από τις μουτράκλες της κούρασης....

λοιπον,θα σου δωσω εναλλακτικες γιατι η γευση ειναι υποκειμενικη.ακομη και να μην ειναι νοστιμο το κατεβαζεις στα γρηγορα.θα βρουμε ποιος συνδυασμος σου κανει με βαση του τι χρειαζεσαι και της γευσης.θα σου προτεινω κι εγω μετα.

βασιλικος (πνευματικη κουραση)

γκιν σενκ (πνευματικη + σωματικη κουραση)

δενδρολιβανο (υπερκοπωση)

θυμαρι (διαυγεια)

καρδαμο (για διαθεση)

λουιζα (τονωση,διαθεση,αδυνατισμα)

μελισσοχορτο (πνευματικη καταπτωση)

τσουκνιδα (σωματικη κουραση)

φασκομηλο (ΑΨΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ τονωση,μνηνη,αποτοξινωτικο,πνευματικη-σωματικη κουραση,ανανεωση κυτταρων)

θα προτεινα να συνδυασεις δυο ή τρια απο αυτα αναλογα με το τι γευση σου αρεσει.

age.png

λοιπον,θα σου δωσω εναλλακτικες γιατι η γευση ειναι υποκειμενικη.ακομη και να μην ειναι νοστιμο το κατεβαζεις στα γρηγορα.θα βρουμε ποιος συνδυασμος σου κανει με βαση του τι χρειαζεσαι και της γευσης.θα σου προτεινω κι εγω μετα.

βασιλικος (πνευματικη κουραση)

γκιν σενκ (πνευματικη + σωματικη κουραση)

δενδρολιβανο (υπερκοπωση)

θυμαρι (διαυγεια)

καρδαμο (για διαθεση)

λουιζα (τονωση,διαθεση,αδυνατισμα)

μελισσοχορτο (πνευματικη καταπτωση)

τσουκνιδα (σωματικη κουραση)

φασκομηλο (ΑΨΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ τονωση,μνηνη,αποτοξινωτικο,πνευματικη-σωματικη κουραση,ανανεωση κυτταρων)

θα προτεινα να συνδυασεις δυο ή τρια απο αυτα αναλογα με το τι γευση σου αρεσει.

Αμα τα βάλουμε οοοοολα???:tongue::tongue:

Δεν πιστεύω να επηρεαστούν κ τα τέκνα???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αμα τα βάλουμε οοοοολα???:tongue::tongue:

Δεν πιστεύω να επηρεαστούν κ τα τέκνα???

ποσα θα χωρεσουν βρε τρελοκαμπερω σε ενα κουταλακι?!και τι να τα κανεις ολα αν κανουν την ιδια δουλεια?!νομιζω οτι θα επηρρεαστουν και τα τεκνω εφ οσον θηλαζεις.δεν ξερω αν αλλαζει κατι αν εχεις πολυ ωρα που τα εχεις πιει.γιατι αν αποκτησουν κι αλλη ενεργεια την εκατσες!χα χα!

ρε κοριτσακια,πρωτα απ ολα,πρωινο τρωτε?χυμους πινετε?

age.png

Διαφημίσεις

Οχι, όχι δεν έχω αλλεργίες.

Να σου πω τι μου αρέσει από αυτα...

βασιλικος (πνευματικη κουραση) --> το λατρεύω

γκιν σενκ (πνευματικη + σωματικη κουραση) ? δεν το εχω δοκιμασει

δενδρολιβανο (υπερκοπωση) --> μου αρεσει πολύ

θυμαρι (διαυγεια) --> επίσης

καρδαμο (για διαθεση) --> δεν το εχω φαει σκέτο, μονο στο ρύζι το βαζω

λουιζα (τονωση,διαθεση,αδυνατισμα) --> ? δεν το εχω δοκιμασει

μελισσοχορτο (πνευματικη καταπτωση) --> ? δεν το εχω δοκιμασει

τσουκνιδα (σωματικη κουραση) --> δεν ειναι κακό για τη γλώσσα;

φασκομηλο (ΑΨΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ τονωση,μνηνη,αποτοξινωτικο,πνευματικη-σωματικη κουραση,ανανεωση κυτταρων) --> το μισώ απίστευτα.

Οπότε να κάνω ενα συνδυασμο αυτων που μου αρεσουν;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οχι, όχι δεν έχω αλλεργίες.

Να σου πω τι μου αρέσει από αυτα...

βασιλικος (πνευματικη κουραση) --> το λατρεύω

γκιν σενκ (πνευματικη + σωματικη κουραση) ? δεν το εχω δοκιμασει

δενδρολιβανο (υπερκοπωση) --> μου αρεσει πολύ

θυμαρι (διαυγεια) --> επίσης

καρδαμο (για διαθεση) --> δεν το εχω φαει σκέτο, μονο στο ρύζι το βαζω

λουιζα (τονωση,διαθεση,αδυνατισμα) --> ? δεν το εχω δοκιμασει

μελισσοχορτο (πνευματικη καταπτωση) --> ? δεν το εχω δοκιμασει

τσουκνιδα (σωματικη κουραση) --> δεν ειναι κακό για τη γλώσσα;

φασκομηλο (ΑΨΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ τονωση,μνηνη,αποτοξινωτικο,πνευματικη-σωματικη κουραση,ανανεωση κυτταρων) --> το μισώ απίστευτα.

Οπότε να κάνω ενα συνδυασμο αυτων που μου αρεσουν;

ξεκινα με βασιλικο δενδρολιβανο και λουιζα.

age.png

Κορίτσια γεια σας. ΤΙ κάνετε? Εμείς ειμαστε χάλια. Ξεκίνησε η μπεμπουλα από το Σάββατο αδιαθεσία αλλά την έχω από χθες το απόγευμα πολύ χάλια. Με πολύ βήχα μύξα τρελή σάλια ατελείωτα, δέκατα, δύο φορές εμετό που γέμισε τον κόσμο όλο...............Έχω να κοιμηθώ............δεν θυμάμαι από πότε. Το απόγευμα έχει παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει. Α..........και πονάμε τρελά και στα ούλα.Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και από τα δόντια. ΟΥφ..................Αυτά. Χάλια σας λέω. Ευτυχώς ο μπέμπης ως τώρα είναι καλά και δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Κοιμάται τρώει κοιμάται τρώει και παίζει το καημενούλι. Το έχω παρατήσει κι αυτό. Πάλι καλά έιναι καλόβολο.

Διαφημίσεις

Glorr, περαστικά σας. Θυμάμαι που μας τα έλεγες το Σάββατο, και μαλιστα ότι κάτι είχε φάει και την πείραξε. Ενδέχεται να είναι ίωση; Το φαγητό της το τρώει;

Δεν είχε φάει κάτι ιδιαίτερο. Το φαγητό που τρώει κάθε μέρα έφαγε. Τι να πω? Μπορεί να είναι και ίωση. Βασικά τώρα η καημενούλα προσπαθεί να φάει, κάτι τρώει αλλά δεν την αφήνει ο βήχας. Σε μια ώρα θα πάμε παιδίατρο και θ αέχω νέα. Θα σας πω αν μπορέσω να μπω. Πάντως χθες το βράδυ όπως έφαγε το γάλα το έβγαλε όλο μέσα στην κούνια της, γέμισε ο τόπος όλος και το πρωί στις 6 πάλι τα ίδια. Αυτή την φορά πάνω μου. Από εκείνη την ώρα της δίνω λίγο λίγο κρεμούλα και γαλατάκι , ευτυχώς δεν ξαναέκανε εμετό. Αλλά κλαίει τρελά. Δεν ηρεμεί. Ίσως είναι και τα αυτάκια της. Δεν ξέρω. Θα μάθουμε σε λίγο.

Χμ... και εγώ δεν ξέρω τι είναι. Στο τηλέφωνο φαντάζομαι ο γιατρος θα σας είπε τις πρώτες οδηγίες. Πάντως είναι (γενικα) δυνατόν τα δόντια να προκαλούν τόση αναστάτωση;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερα!

glorr περαστικα στη μικρουλα..ελπιζω να γινει γρηγορα καλα το καημενουλι..

nunuκι μου ελειψες ρε..

witch βολταρετε κ με τετοιο κρυο?δε μασατε με τιποτα,ε?

twins θ ανακαμψεις μωρε..ερχεται κ η ανοιξη κ θα φτιαξει η διαθεση!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...