Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επίσης μπορώ να πώ ότι τα πράγματα είναι ζόρικα!! Ειδικά αν έχουμε μέρα οικογενειακού δράματος....Επίσης μας θέλουν συνέχεια είτε να κάνουμε καραγκιοζιλίκια είτε να τα πάρουμε αγκαλιά...ουουουφ ξέρετε. Εσείς πως περνάτε τη μέρα σας αλήθεια? Αυτοαπασχολούνται καθόλου???:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη αφου πλεον τρωνε και τα δυο τα παιδακια μου κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!!Χτες κοιμηθηκανε ολη νυχτα!!!!Μονο δυο φορες σηκωθηκα,μια για τον Χρηστο και μια για τον Θανο για να τους βαλω την πιπιλα τους!!!!

nunu εγω τους δινω παιχνιδακια με μουσικουλα κ πατανε τα κουμπακια κ περναει λιγο η ωρα τους,αλλα εχω κ την κοπελα που τα απασχολει,παιζει μαζι τους,τους λεει τραγουδακια κτλ κτλ......

Ξεκινησαμε κ κοτοπουλακι κ τρωμε εδω κ μια εβδομαδα κ τα πανε πολυ πολυ καλα!!!!

Οσο για τις βαφτισεις,οσο πιο πολυ ψαχνετε,τοσο περισσοτερο μπερδευεστε....οτι σας κανει κλικ στο ματι αυτο να διαλεξετε!!!!

Πολλα φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σου Γιωτού!μπράβο στα γιωτάκια που τρώνε όλο τους το φαγάκι!!το παλεύω με διάφορα παιχνιδάκια αλλά μάλλον τα βαριούνται γρήγορα και κοιμούνται και ελάχιστα μέσα στη μέρα.

Για βαφτίσεις λέτε ε? εμείς λέμε για Σεπτέμβρη τέλη όταν θα χρονίσουν πόσο νωρίτερα πρέπει να κλείσουμε στην εκκλησία?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

NUNUKAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας έλειψες!

Και εμείς περνάμε δύσκολα τις νύχτες αλλά για άλλους λόγους

α) ο μπέμπης κοιμάται στις 1 το βράδυ ο παλιοξενύχτης

β) η μπέμπα ξυπνάει συνεχώς και θέλει πιπίλα. Μάλιστα χτες για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες ξύπνησε στις 4 και πεινούσε. Με το ζόρι την κράτησα μέχρι τις 6....

Γιώτα μπράβο που τα πάτε καλά!

Νουνου, για την εκκλησία, αν ΄θέλετε να βαφτιστείτε σε κάποια από τις δημοφιλείς, δεν είναι κακή ιδέα να αρχίσετε να ρωτάτε και από τώρα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι ότι δεν την έχω την ενέργεια... Αυξάνονται οι απαιτήσεις τους, αλλά οι δικές μου οι δυνάμεις έχουν μειωθεί. Αλλά δεν θα γίνουμε γκρινιάρες, όχι!!!!!!!!

Ασε που βαριέμαι να ασχοληθώ και με τη βάφτιση....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

σιγα να μην περιμενω τον καιρο!:tongue:εμεις μολις γυρισαμε απο βολτα!

εχω εναν πονοκεφαλο...αλλα δεν πειραζει γιατι μαλλον εχασα μισο κιλο!!!ασχετο!χα χα!δεν παω καλα τελευταια!φουλ στην ασυναρτησια!

age.png

Διαφημίσεις

σιγα να μην περιμενω τον καιρο!:tongue:εμεις μολις γυρισαμε απο βολτα!

εχω εναν πονοκεφαλο...αλλα δεν πειραζει γιατι μαλλον εχασα μισο κιλο!!!ασχετο!χα χα!δεν παω καλα τελευταια!φουλ στην ασυναρτησια!

και που πήγατε ρε συ?

εγώ φοβάμαι μην κρυώσουν, δεν ξέρω πόσο να τα ντύσω και τέτοιες χαζομάρες....

γιατροσόφι ΑΜΕΣΑ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

where can we find this remedy?

στα βιολογικα.ειναι ριζα και την βραζεις κανα μισαωρο.θελετε αληθεια να σας βρω κατι?γιατι αν σοβαρολογειτε να κανουμε κατι πιο ευκολο!και σε τι θελετε?ροφημα?τροφιμο?συμπληρωμα?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...