Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γυρισαμε και εμείς από την έκθεση....

Να πω τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε

Μου άρεσε:

1. Τα κουφέτα με γεύσεις που έτρωγες όσα θέλεις (μιαμ, σίγουρα αυτά θα πάρω)

2. Τα ευχαριστήρια μπισκότα... μου άρεσε σαν ιδέα

3. Είδα και μερικές προσκλήσεις για δίδυμα που μου άρεσαν

4. Οτι πολλά από τα μαγαζιά έχουν εκθέσεις κοντά μας

Δεν μου άρεσε

1. Τα 15 ευρω

2. Οτι είχε ΠΑΡΑ πολυ κόσμο

3. Οτι οι φωτογράφοι το έχουν παρακάνει με τις τιμές (2.700 για μυστήριο & τραπέζι; παίζει;)

4. Οτι δεν είχε τίποτα για τα χρειαζούμενα του κουμπάρου

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σας!

σημερα φαγαμε και εμεις μπανανα!ηταν πολυ πιο νοστιμο!

στην εκθεση δεν πηγα.αααν παω θα παω στο περιστερι.

αλλαξα γνωμη για τις μπομπονιερες γι αυτο δεν πηγα.θα βαλω μαλλον ξυλινα παιχνιδια.σφυριχτρες,σβουρες και τετοια.μεχρι να ξαναλλαξω γνωμη!

jas θα βαλεις διαφορετικες για μεγαλους και αλλες για τα παιδια ε?το σκεφτομαι κι εγω αλλα δεν εχω καταληξει.

δειτε στο hug & kisses.πρεπει να ειναι ψιλοτσιμπημενες οι τιμες αλλα ειναι διαφορετικα.

age.png

Γυρισαμε και εμείς από την έκθεση....

3. Οτι οι φωτογράφοι το έχουν παρακάνει με τις τιμές (2.700 για μυστήριο & τραπέζι; παίζει;)

4. Οτι δεν είχε τίποτα για τα χρειαζούμενα του κουμπάρου

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; twins πλάκα κάνεις; Τόσα λεφτά; Εμείς πριν από 3 χρονιά που παντρευτήκαμε δώσαμε 1500, τέτοια αύξηση; Ε όχι τέτοια αύξηση.. Τσάμπα λεφτά είναι τελικά όλα. Εγώ το αποφάσισα ούτε τραπέζι θα κάνω και για φωτογράφο τον οικονομικότερο. Στις μέρες μας αν ξέρεις λίγο από φοτοσοπ κάνεις θαύματα να είναι καλά και η Γιώτα που βρήκε και το blurb με τα ψηφιακά άλμπουμ κ άντε γειά!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά, τι κάνετε; Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Εμείς μόλις φάγαμε (τρόπος του λέγειν) την κρέμα μας, πάω να πλύνω τα μπολάκια, γιατί, αν τα αφήσεις, κολλάνε λες κι είχαν μέσα αρνί (!), και έρχομαι να διαβάσω κανένα νέο, να πούμε καμιά κουβέντα, διότι είμαι έγκλειστη από την προηγούμενη Δευτέρα και έχω φρικάρει εντελώς. Ούτε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας δεν έχω βγει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, τι κάνετε; Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Εμείς μόλις φάγαμε (τρόπος του λέγειν) την κρέμα μας, πάω να πλύνω τα μπολάκια, γιατί, αν τα αφήσεις, κολλάνε λες κι είχαν μέσα αρνί (!), και έρχομαι να διαβάσω κανένα νέο, να πούμε καμιά κουβέντα, διότι είμαι έγκλειστη από την προηγούμενη Δευτέρα και έχω φρικάρει εντελώς. Ούτε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας δεν έχω βγει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί καλό μου έτσι;;;;;;

Πως πάνε οι τεχνικές ταίσματος;

Βρήκα και άλλο τρόπο για να ανοίγουν το στόμα τους. Η μάλλον ο μπαμπάς τον βρήκε! Σούπερ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δυο - Δυο, στη μπανιέρα Δυο - Δυο...

Το σουξεδάκι σε νέα εκτέλεση

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Και ώρα 11 το πρωί

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καισαριανής

Σούπερ θέαμα !!

Μοναδικές στιγμές !!

Ελάτε να τα` απολαύσετε !!

Οι Γονείς: - Ο Νονός:

RKdwp3.png

Δυο - Δυο, στη μπανιέρα Δυο - Δυο...

Το σουξεδάκι σε νέα εκτέλεση

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Και ώρα 11 το πρωί

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καισαριανής

Σούπερ θέαμα !!

Μοναδικές στιγμές !!

Ελάτε να τα` απολαύσετε !!

Οι Γονείς: - Ο Νονός:

αχ, την είδα και αυτή στην έκθεση, αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είχε!

Και κάτι άλλες είδα, με κερασακια, παπάκια...

Εγώ έχω κολλήσει τώρα με τα παπάκια... Αλλά αν κάνω βάφτιση με θέμα παπάκια δεν θα γελάσουν όλοι; Η με θέμα μελισσάκια;

Βέβαια, my favorite είναι τα πατουσάκια... αλλά απ' ότι είδα στην έκθεση είναι πολύ συνηθισμένο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Κατάφερα διάβασα τα νέα σας χτες, περαστικά στα άρρωστα μωράκια και καλώς της τις καινούργιες διδυμομάνούλες!!

Εμάς τα νέα μας είναι ότι ακόμα δεν κοιμόμαστε το βράδυ....ο μπέμπης δηλαδή ξυπνάει στις 2, 5 κλπ η μπέμπα συνήθως ξυπνάει στις 5 αν και σήμερα έκανε ένα 12 ωρο ύπνο που με φρίκαρε. Με τον μπέμπη δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι αρχικά να τους χωρίσω και να προσπαθήσω να του δίνω χαμομηλάκι την ώρα που ξυπνάει μπας και το πάρει χαμπάρι ότι το βράδυ δεν ξυπνάμε για φαι και αγκαλιές..:shock::shock:..Εσείς τι λέτε? πάω κλαίει ο μπέμπης...θα επανέρθω

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...