Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

15 το ζευγαρι.Αλλα και παλι ποναει οταν καταλαβεις οτι τσαμπα πήγες χαχαχα

τι να πω ρε κοριτσια μπορει να ειμαι εγω παραξενη αλλα αν ειχε πχ στο συνολο 100 περιπτερα τα 90 ηταν αυτα που σας ειπα

Για βαπτιση ειχε πολυ λιγα και ολοι μου ελεγαν εχουμε και για βαπτιση αλλα στο μαγαζι.Παρτε φυλλαδιο και ελατε.Να το βρασω!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

φαγαμε απο μισο μηλο παλι!πολυ μας αρεσε!

αλλα για τη μικρη δε ξερω τι μου ξημερωνει, γιατι κ με το ρυζαλευρο ειχε ενθουσιαστει κ 2μερες τωρα μας κανει τη δυσκολη..

οσο για το γαλα..εφιαλτης!

δε μπορω αλλο! την πηγιανοφερνω ορθια βολτας για να τρωει..η πλατη μου τα εχει παιξει..

θα τη αφησω κ οσο φαει σημερα,να δω τι θα κανει..δε θα πιεσω καθολου..λεω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε? Joy σε χάσαμε..όπως επίσης χάσαμε και την nunu μας τελευταία...αχ αυτό το κ...internet...

Nunu σε έβλεπα στον ύπνο μου και λέει παίζαμε μπάσκετ...τρελό??? χιχιχιχι!!!

Όσο για την έκθεση πήγε και η φίλη μου στην Αθήνα και λέει ότι είχανε ήταν πανάκριβο!!!

Εγώ βρήκα το site του Ναρλή www.narlis.gr και θα παραγγείλω και εγώ και εκείνη από εκεί! Πολύ πολύ πολύ καλές τιμές!!!! Μπείτε να δείτε και θα σοκαριστείτε!!!

Π.χ. το βαζάκι με γλυκό που σκέφτομαι εγώ με σχέδια ναυτικά απ' έξω και με κουφέτα...μισή τιμή από τους άλλους!!!

Τελικά δεν σας είπα....σκέφτομαι να καταλήξω σε θέμα ναυτάκια και ίσως τα συνδυάσω με το ναυτάκι donald!!! Τι λέτε??

RKdwp3.png

Οι βαφτίσεις μας:

Giota-Χρήστος-Θάνος 20/02/2011

witch-Ιωαννης & Αγγελικη 30/04/2011

jasmini-Βασίλης Τσαμπίκος & Κοσμάς Χριστόφορος 19/6/2011(δεν είναι σίγουρο)

Melenia - για τα ονόματα έχουμε ακόμα ένα θέμα. 11/6/2011 (ούτε εμείς έχουμε κλέισει ακόμα, ελπίζω να βρω)

Ολγα-Χρηστος&Νικόλας 26/6/2011(δεν εχω κλεισει ακομα!Ελπιζω να βρω)

joy Γαβριήλ-Ιωάννα. 3/7/11 (γάμος+βαπτίσεις) (ελπίζω να πάνε όλα καλά)

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

αγοράκια- Στέφανος - Μάριος (δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, μόνο τα ονόματα : smile: )

RKdwp3.png

Και γω απο τον Ναρλη εχω βρει καποια σχεδια που μου αρεσουν πολυ.Αλλα του λειπουν γαμωτο καποια κομματια του παριση τελειααααα

Αν μπορεσω να παρω χονδρικη απο κατι φιλους θα παω και στον παριση

http://www.parisis.com.gr/

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Οι βαφτίσεις μας:

Giota-Χρήστος-Θάνος 20/02/2011

witch-Ιωαννης & Αγγελικη 30/04/2011

jasmini-Βασίλης Τσαμπίκος & Κοσμάς Χριστόφορος 19/6/2011(δεν είναι σίγουρο)

Melenia - για τα ονόματα έχουμε ακόμα ένα θέμα. 11/6/2011 (ούτε εμείς έχουμε κλέισει ακόμα, ελπίζω να βρω)

Ολγα-Χρηστος&Νικόλας 26/6/2011(δεν εχω κλεισει ακομα!Ελπιζω να βρω)

joy Γαβριήλ-Ιωάννα. 3/7/11 (γάμος+βαπτίσεις) (ελπίζω να πάνε όλα καλά)

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

αγοράκια- Στέφανος - Μάριος (δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, μόνο τα ονόματα : smile: )

nufi - κωνσταντινος κ αριαδνη ( δεν εχω ιδεα για τα υπολοιπα..)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...