Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

ΟΛΓΑ θελω κι εγω πμ....με ξεχασες την ζουρλομανα....σνιφ σνιφ!!!!

Μολις φαγανε φρουτοκρεμα τα ζουζουνια μου κ κοιμουνται!!!!Το απογευμα εχουμε να παμε σε γαμο,τα διδυμα θα μεινουν σπιτι με την νταντα τους κ ο Τασος στην μαμα μου!!!

Ακομη δεν εχω κανει μπανιο και δεν εχω αποφασισει τι θα φορεσω...αλλα εχω ακομη ωρα μπροστα μου!!!!

Σας φιλω!Προς το παρον!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

δεν το παρηγγειλα ακομη.Θελω να κανω καποιες διορθωσεις.Αλλα μολις το τελιωνεις μετα σου βγαζει ποσο κανει

παω να δω φωτογραφιες!

Το είδα όλο με προσοχή και ευλαβεια.

Και συγκινήθηκα....

Και έχω και πολλά σχόλια, αλλά θα τα κάνω ή με π.μ. ή δια ζώσης αύριο.

Τελικά τι θα γίνει με την έκθεση; Εγώ θα πάω με τη μία νονά κατά τις 6.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλε με τοσο τρεξιμο ξεχασα να σε πάρω!ααααα

Λοιπον θα πάω σημερα στην εκθεση γιατι αυριο δεν μπορει κανεις!Αρα στην εκθεση δεν θα βρεθουμε!Κανονισε λοιπον και εσυ και οι υπολοιπες ποτε θα πιουμε καφε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ολγα-Χρηστος&Νικόλας 26/6/2011(δεν εχω κλεισει ακομα!Ελπιζω να βρω)

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

Giota-Χρήστος-Θάνος 20/02/2011

witch-Ιωαννης & Αγγελικη 30/04/2011

jasmini-Βασίλης Τσαμπίκος & Κοσμάς Χριστόφορος 12/5/2011(δεν είναι σίγουρο)

αγοράκια- Στέφανος - Μάριος (δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, μόνο τα ονόματα :):):):):):):):) )

joy Γαβριήλ-Ιωάννα. 3/7/11 (γάμος+βαπτίσεις) (ελπίζω να πάνε όλα καλά)

Καλησπέρα κορίτσια. Εχω χαθεί εντελώς αλλά που και πού μπαίνω και σας διαβαζω! Εγώ ξεκίνησα απο 10 Ιανουαρίου δουλειά, και έχω και τις ετοιμασίες του γάμου-βάπτισεις και γενικά τρέχω και έχω και άγχος!!

Τα νέα μας εν τάχει..Τα μωρά μεγαλώνουν. Η μπέμπα κλασικά δεν πίνει γάλα..ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει τίποτα άλλο..Ελπίζω στις 5 Φεβρουαρίου που έχουμε εμβολιο να μας εμπλουτίσει και το μενου!!

Σας φιλώ!! και όποτε μπορώ θα μπαίνω να σας λέω τα νέα μας!!

Διαφημίσεις

εγώ:D:D:D:D

Γειαααααααααααααααααα.......................Είμαι πτώμαααααααααααααααααααα......................Η μπέμπα μου κλαίει από τις 3 το μεσημέρι. Τώρα κάπως ηρέμησε. Ουφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!! Ωχ..............την ακούω πάλι..............

Οι βαφτίσεις μας:

Giota-Χρήστος-Θάνος 20/02/2011

witch-Ιωαννης & Αγγελικη 30/04/2011

jasmini-Βασίλης Τσαμπίκος & Κοσμάς Χριστόφορος 12/5/2011(δεν είναι σίγουρο)

Melenia - για τα ονόματα έχουμε ακόμα ένα θέμα. 11/6/2011 (ούτε εμείς έχουμε κλέισει ακόμα, ελπίζω να βρω)

Ολγα-Χρηστος&Νικόλας 26/6/2011(δεν εχω κλεισει ακομα!Ελπιζω να βρω)

joy Γαβριήλ-Ιωάννα. 3/7/11 (γάμος+βαπτίσεις) (ελπίζω να πάνε όλα καλά)

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

αγοράκια- Στέφανος - Μάριος (δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, μόνο τα ονόματα :-):smile::-):smile::-):smile::-):smile: )

Τα έβαλα σε χρονική σειρα. Συμπληρώστε και οι υπόλοιπες παρακαλώ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειαααααααααααααααααα.......................Είμαι πτώμαααααααααααααααααααα......................Η μπέμπα μου κλαίει από τις 3 το μεσημέρι. Τώρα κάπως ηρέμησε. Ουφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!! Ωχ..............την ακούω πάλι..............

Τι έχει το κοριτσάκι;:(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τι έχει το κοριτσάκι;:(

Έφαγε το μεσημέρι ,κάτι της έκατσε μάλλον στο λαιμό και την ενοχλούσε έκανε έναν ωραίο εμετό μετά χαλάρωσε την κάναμε ένα μπανάκι ήπιε το γαλατάκι της και κοιμήθηκε. Ξύπνησε με κλάμα και από εκείνη την ώρα πλάνταξε. Μάλλον την πείραξε όλο αυτό στο στομαχάκι της, την πονάνε και τα ούλα , μαλλον έχει κρυώσει και λίγο γιατί τρέχει το μυτάκι της και φτερνίζεται που και που .................αυτά τα ολίγα..............Και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το μωρό μου σήμερα. Ελπίζω να κοιμηθεί το βράδυ να ξεκουραστεί , να κοιμηθούμε κ εμείς λίγο γιατί δεν την παλεύω.

Έφαγε το μεσημέρι ,κάτι της έκατσε μάλλον στο λαιμό και την ενοχλούσε έκανε έναν ωραίο εμετό μετά χαλάρωσε την κάναμε ένα μπανάκι ήπιε το γαλατάκι της και κοιμήθηκε. Ξύπνησε με κλάμα και από εκείνη την ώρα πλάνταξε. Μάλλον την πείραξε όλο αυτό στο στομαχάκι της, την πονάνε και τα ούλα , μαλλον έχει κρυώσει και λίγο γιατί τρέχει το μυτάκι της και φτερνίζεται που και που .................αυτά τα ολίγα..............Και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το μωρό μου σήμερα. Ελπίζω να κοιμηθεί το βράδυ να ξεκουραστεί , να κοιμηθούμε κ εμείς λίγο γιατί δεν την παλεύω.

Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση μάλλον κάλό είναι να της δώσετε λίγο ντεπόν, εφ' όσον είναι και κρυωμένη. Αλλιώς, θα είναι και αυτη ανήσυχη και εσείς δεν θα μπορέσετε να κοιμηθήτε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση μάλλον κάλό είναι να της δώσετε λίγο ντεπόν, εφ' όσον είναι και κρυωμένη. Αλλιώς, θα είναι και αυτη ανήσυχη και εσείς δεν θα μπορέσετε να κοιμηθήτε.

Της εδωσα ηδη στις 5,30 αλλα θα της ξαναδωσω αργοτερα.............

λοιπον πηγα στην έκθεση.Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα και ζαλιστηκα κιολας!

Τα περισσότερα περιπτερα(για να μην πω ολα)ηταν με νυφικα,αιθουσες εκδηλωσεων και φωτογραφους.Οποτε μαλλον τσαμπα το πληρωσα το 15αρι γκρρρρ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...