Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ολγα-Χρηστος&Νικόλας 26/6/2011(δεν εχω κλεισει ακομα!Ελπιζω να βρω)

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

Giota-Χρήστος-Θάνος 20/02/2011

witch-Ιωαννης & Αγγελικη 30/04/2011

jasmini-Βασίλης Τσαμπίκος & Κοσμάς Χριστόφορος 12/5/2011(δεν είναι σίγουρο)

αγοράκια- Στέφανος - Μάριος (δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, μόνο τα ονόματα :):):):):):):):) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τι άλλο, τι άλλο; Α, είδαμε ταινιάρα απόψε, κουκλίτσες μου! Όπως καταλάβατε, προσπαθώ να καλύψω το κενό τόσων μηνών, διότι, ως γνωστόν, είμαστε λάτρεις του κινηματογράφου και τώρα, κατ' ανάγκην, των dvd!

Δράση, πιστολίδι, κυνηγητό, φανταστική, σας λέω! Αν σας ενδιαφέρει, πείτε μου!

Όλγα, εγώ δεν είχα πμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχαμε και περιπετειούλες αυτές τις μέρες... Μύξαααααααααααα, πράσινη με το συμπάθειο! Ξυπνάγαμε ουρλιάζοντας τις νύχτες, από τη δυσκολία στην αναπνοή, ο φυσιολ. ορός πήγαινε σύννεφο και από σήμερα ο μικρός μου κάνει και βηχαλάκι επίμονο. Να το πω στη γιατρό; Την Τρίτη έκλεισα κι εγώ για έναν υπέρηχο ισχίων!

rPPrp3.png

Φιλάκια πολλά σε όλες, καλό ξημέρωμα να έχουμε!

Α, καλωσορίζω και την καινούρια μέλλουσα, την Άννα. Με το καλό, κουκλίτσα μου, να αντικρίσεις τα νινάκια σου και να τα πάρεις αγκαλίτσα! Κι εγώ παθιασμένη με τη δουλειά μου ήμουν (και είμαι), αλλά θα την ξεχάσεις, μόλις γεννήσεις, πίστεψέ με. Στο λέω εγώ, που, αν και αδειούχα, εξακολουθούσα να δουλεύω από το σπίτι και να τα στέλνω με email! Θα την θυμηθείς αργότερα!

Κάηκαν και τα ξύλα στο τζάκι, πάω κι εγώ :)

Witch, εσύ έζησες την ταινία, που είδα, στην πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμα περιμένω να μας πεις τις εξελίξεις!

rPPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια εμείς σήμερα το βράδυ κοιμηθήκαμε 6 ώρες σχεδόν!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω μια υποψία όμως ότι τα κούρασα χτες βράδυ τα έντυνα και τα ξέντυνα και τα έβγαζα φωτογραφίες. χαχαχα

Βάζω να δείτε

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

αγοράκια- Στέφανος - Μάριος (δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, μόνο τα ονόματα :-):smile::-):smile::-):smile::-):smile: )

Melenia - για τα ονόματα έχουμε ακόμα ένα θέμα. 11/6/2011 (ούτε εμείς έχουμε κλέισει ακόμα, ελπίζω να βρω)

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα!

Νυστάζω!!!!!

Εντωμεταξύ συνεχίζω τους πειραματισμούς μου και προβληματίζομαι. Αν και για τις περισσότερες είναι λίγο νωρίς, οφείλω να σας τα πω...

α) Ποιο είναι το καλύτερο γάλα βρεφικής ηλικίας; Ως γνωστόν, το γάλα δεν μας αρέσει... Δοκίμασα πάλι Almiron & Frisolac, μια από τα ίδια και κατέληξα να πάρω το Noulac, το οποίο τους άρεσε πιο πολύ. Η μπέμπα το ήπιε όλο, ο μπέμπης προτίμησε να πιεί το μισό και να συμπληρώσει το γεύμα του με κρέμα... τα γνωστά δηλαδή....

β) Ποιά φαριν λακτε; Εδώ έχω ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα... τους έδωσα 3 διαφορετικές (Γιώτης, Nutricia, Milupa) και τους άρεσαν όλες. Οπότε ποιό θα είναι το κριτήριο μου.... ουφ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αγοράκια- Στέφανος - Μάριος (δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, μόνο τα ονόματα :-):smile::-):smile::-):smile::-):smile: )

Melenia - για τα ονόματα έχουμε ακόμα ένα θέμα. 11/6/2011 (ούτε εμείς έχουμε κλέισει ακόμα, ελπίζω να βρω)

Θα θέλατε τη βοήθεια μας για τα ονόματα ή έχετε κάποια υπόψη σας;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μας βλέπω να κάνουμε κλήρωση στο τέλος, θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις χαχα

Είδα τις φωτό σας και μου άρεσαν πολύ.

Και βλέπω ότι έχουμε και κοινά ενδυματολογικά γούστα... από το ίδιο μαγαζί ψωνίζουμε... αυτό με τα πολλά υποκαταστήματα που έχει 2 γράμματα και ένα "&" στη μέση :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...