Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ς1'σ0=]''Ψ3ΑΖΠ4 Ζ

Χ\΄\

=]αα=2

22

Κορίτσια, αυτό το μήνυμα το πληκτρολόγησε ο σκούξ. Είπε και αυτός να πει τη γνώμη του.

Οπότε και εγώ πάτησα "καταχώρηση απάντησης" για να μείνει στην αιωνιότητα σαν το πρώτο μήνυμα του μπέμπη.........

Μετά είχε πρόβλημα η σελίδα και δεν πρόλαβα να σας το εξηγήσω... μάλιστα νόμιζα ότι το έχασα κιόλας....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

που ειστε ολες τωρα που εχω ορεξη για κουβεντα?

nufidio εχεις πμ!Οσο για την φρουτοκρεμα και πολυ ειναι ενα μηλο για πρωτη φορα.2-3 κουταλιτσες θα φανε.Λιωστο στο μουλτι με λιγο νερακι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ξαναμπηκα στα γρηγορα κ πετυχαινω το ολγινι!

γκρινια η σουσουραδα μου..ελπιζω να ναι δοντια..

ολγα ποσα κιλακια ειναι τα αγορακια σου ειπαμε τωρα που πλησιαζουν το χρονο?

πολυ κουκλια ειναι ρε συ..κ το αλμπουμ φοβερο..

33E7p2.png

α! επειδη ειδα την υπεροχη μακρια μαλλουρα της witch θυμηθηκα τη δικη μου..

την οποια μετα απο πολλααααα χρονια ,προσφατα αντικατεστησα με ενα συμπαθες αλλα κυριως βολικοτατο καρεδακι.

διολου δεν το μετανοιωσα (ε,λιγο ζηλεψα την witch αλλα μου περασε..!)

η ζωη με τα διδυμα ειναι πιο ευκολη με το καρεδακι! κ ακομη καλυτερη με ενα ξυρισμενο φανταζομαι,αλλα δε θα το επιχειρησω..:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

αλλαζουν συμπεριφορες κατα καιρους..

παλιοτερα ηταν πιο δυσκολος ο μικρος, τωρα τελευταια ομως εχει γινει πολυυυυ βολικος κ η μικρη με παιδευει πολυ στο φαγητο..

παρολο που δε της φαινεται γιατι κ μπουταρες εχουμε κ μαγουλαρες επισης, κανουμε μια ωρα στην κυριολεξια για πιουμε με το ζορι 150ml ..κ θελει να μαι κ ορθια παρακαλω!!!!

σε γενικες γραμμες ομως δεν εχω παραπονο..θεωρω οτι ειναι καλα μωρακια που γκρινιαζουν σε λογικα πλαισια..

εσενα? οσο μεγαλωνουν βελτιωνονται τα πραγματα?

33E7p2.png

o Νικόλας 9 και ο Χρήστος 8500

α! αρα τι ρουχαλινια τους παιρνεις? αυτη ειναι η απορια μου τωρα που θελω να ψωνισω κ για μετα..

αν στον ενα χρονο θα ναι 9κιλα περιπου, το 6-9μεγεθος θα τους κανει μια χαρα!(ειναι μεχρι 9κιλα)

ε?

κομψα παιδακια ειναι τ αγορινια σου! τρωνε η δυσκολευεσαι?

33E7p2.png

Ευτυχως εχω παααρα πολυ καλα μωρα!Σιγουρα τωρα που μεγαλωσαν λίγο ειμαι πολύ πιο ανετη.Το μονο πρόβλημα που εχω τωρα τελευταια ειναι οτι ο Νικόλας τραβαει τα μαλλια του Χρηστου συνεχεια,τον ριχνει κατω και ανεβαινει πάνω του.Και φυσικα ο Χρηστος ουρλιαζει.

Αν δεν υπήρχε αυτο ουτε που θα τα ακουγα ολη μερα!

Για τα κιλα τους η αληθεια ειναι οτι ειμαστε μινιον!!!Παρ'ολα αυτα ειναι αρκετα ψηλα!Το 6-9 που λες το κακο ειναι οτι θα ειναι κοντο το παντελόνι

Εγω τους εχω πάρει 12-18.Τα παντελονια βεβαια θελουν σφιξιμο αλλα στο μακρος ειναι καλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε;

Μπήκα να πω ένα γεια, αφού στη διάρκεια της ημέρας δεν προλαβαίνω πια (άγνωστο γιατί..., ίσως επειδή όσο κοιμούνται τα μπεμπίνια το πρωί, κοιμάμαι μαζί τους... Η ακαμάτρα! Πάω να διαβάσω κανένα νέο, αν προλάβω και δεν με πάρει ο ύπνος :)

rPPrp3.png

Ουφ, τα διάβασα όλα!

Λοιπόν,

Melenia, μου το έκανε κι εμένα αυτό ο ένας κουνιάδος μου με τη γυναίκα του!!!!!!!!!!! Μόλις μπαίνουν στο σπίτι, λέει ο καλός μου "πλύντε χεράκια και πάρτε τους". "Πλυθήκαμε, βρε παιδιά, πριν έρθουμε", απαντάει εκείνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Καλά", λέει ο δικός μου, "δεν σας είπαμε βρωμιάρηδες, αλλά πιάσατε και τιμόνι και άλλα, μέχρι να έρθετε". Τι να πω, η γυναίκα; Γονείς παιδιού δύο ετών, στο μεταξύ! Και τους αφήσαμε να έρθουν στο σπίτι στους τρεις μήνες, τονίζοντας ότι τότε μας επέτρεψε η γιατρός, λόγω προωρότητας!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή, προσέχουμε γενικώς!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...