Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μονο τις Γιωτας μου φαινονται ιδια.Ολα τα υπόλοιπα μαζι και τα δικα μου μοιαζουν μεν αλλα οχι για διδυμα

Συμφωνω απόλυτα. Της Γιώτας είναι σαν δυο σταγόνες νερό.

Ορίστε ....................Δες μας και χωρίς πιπίλα. Αμάν. Όλο μας μαλώνεις. Σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ. Την βγάλαμε την πιπίλα. Αφού μας αρέσει λιγουλάκι. Θα την κόψουμε όμως. Άντε. Όταν έλθει η ώρα μας.

εννοειται οτι μου αρεσουν τα μωρουλινια μου αλλα ειναι θηριακια!!!ο μικρος ειναι 70εκατοστα!

η μικρουλα σου τοτε θα φαινεται οτι ειναι πιο ψηλη απο τον ξανθουλη επειδη ειναι κορμαρα!

Α χαχαχαχα. Εμένα ο μπέμπης είναι 67 και η μπέμπα 64. Μια σταλιά είναι ρε συ. Αντε να ψηλώσουν και μένα. Καλά όχι ότι κι εγώ έιμαι κανένα ύψος. Αλήθεια εσένα πόσους πόντους γεννήθηκαν? Εμενα 47 και 45.

Α χαχαχαχα. Εμένα ο μπέμπης είναι 67 και η μπέμπα 64. Μια σταλιά είναι ρε συ. Αντε να ψηλώσουν και μένα. Καλά όχι ότι κι εγώ έιμαι κανένα ύψος. Αλήθεια εσένα πόσους πόντους γεννήθηκαν? Εμενα 47 και 45.

γεννηθηκαν 48 και τωρα ειναι 70 και 68

age.png

Διαφημίσεις

εχετε πμ!

Σε οποια δεν εστειλα να μου το πει

Εντάξει . Κάνεις πλάκα έτσι? Είναι ΦΟΒΕΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! ΄Δεν έχω δει πιο ωραίο.Πως το έφιαξες? Θέλω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...