Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν έχει κανα πανεπιστημιακό νοσοκομείο να πας?? Εγώ είμαι σε επαρχία προσωρινά και η γυναικολόγος με έχει τρελάνει!! Αυχενικη έκανα Αθήνα και β επιπέδου πάλι Αθήνα. Δε ξέρω για την περίπτωση σου πάντως η εμπειρία που είχα μου εδειξε οτι δεν έχουν εμπειρία στα δίδυμα!

Καρδιά ακούσατε?

Δυστυχώς δεν έχει κάποιο πανεπιστημιακό κοντά.

Για αυτό έχω όλο αυτό το άγχος γιατί είναι νωρίς ακόμα για ν ακούσουμε καρδούλες. Αυτό μου είπαν κ οι 2 γιατροί όταν ακούσουμε καρδούλες τότε θα είμαστε σίγουροι ότι όλα πάνε καλά

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Δεν ξέρω κορίτσια πάντως εγώ δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους υπέρηχους ούτε από τον γιατρό ούτε από τίποτα άλλο. Δηλαδή ότι μου είπαν από την αρχή που υποτίθεται ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο όλα ίσχυαν. Είναι και θέμα εμπειρίας τελικά από όλα αυτά που ακούω. Γι αυτό καλό θα είναι να βρίσκουμε τον ''σωστό'' γιατρό. Μελένια αν δεν είσαι ευχαριστημένη ψάξτο λίγο. Για να είσαι κι εσύ σίγουρη και να μην είσαι μέσα στο άγχος και στην τσίτα. Κρίμα είναι να μην χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου λόγω αμφιβολιών κλπ. Εσύ βέβαια θα το κρίνεις. :D

Τότε θα σου πώ ότι λέω και στον ευατό μου κάθε μέρα! Υπομονή! Πάντως και γώ όταν πήγα στην 5 εβδομάδα είδε μόνο σάκο και ένα ασπρο μέσα! Και πρόσεξε! ένα σακο!! Και όταν πήγαμε μετά από 10 μέρες τότε είδε και τον άλλο και ακούσαμε και καρδιές. Κόιτα να χαλαρώσεις (όσο γίνεται) και θα περάσουν οι μέρες. Πότε θα ξαναπάς?? Αν επιτρέπεται σε ποια πόλη είσαι?

Διαφημίσεις

Καλησπερα,πως ειστε?Εγω νομιζω οτι θα εκραγει η κοιλια μου αποψε!!!!Μελενια μου μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι.Αν ημουν στη θεση σου,θα σκεφτομουν οτι εχω στη κοιλιτσα μου ενα πλασματακι και θα του μετεφερα ολη τη θετικη μου ενεργεια.Μην αναλωνεσαι σε προβληματισμους.Αν τελικα ειναι δυο θα εισαι ακομη πιο χαρουμενη οταν το μαθεις.Θυμησου ποσο χαρουμενη ησουν οταν εμαθες οτι εισαι εγκυος?!Δεν σκεφτοσουν ουτε διδυμα ουτε φυλο ουτε τιποτα.

age.png

Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει,αλλα ειμαι η μονη που παραμενω σταθερη στις 23 εβδομαδες και 3 ημερες!!!!!Δεν ενημερωνεται η βλακεια που εβαλα!χα χα!Ειμαι τοσο καλη με την τεχνολογια!!!!

age.png

11 του μήνα θα κατέβω και θα μείνω! και μάλλον στις 12 θα πάω για β επιπέδου! Μια βδομάδα ακριβώς! μου αρέσει η επαρχία! Είναι όλα τόσο βολικά κοντά! και καλύτερη ποιότητα ζωής και ποιο οικονομικά. Αλλά η Αθήνα έχει άλλα καλά.

Διαφημίσεις

Καλά κι εγώ ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο και το tickeraki μου το ενημερώνω καθημερινά μόνη μου. Όποια μπορεί να βοηθήσει κι εμένα θα το εκτιμούσα. Ακολουθώ τις οδηγίες αλλά μου βγάζει invalid file. Αχ αυτή η τεχνολογία..

RKdwp3.png

Μελένια να ξέρεις ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να σου πουν οτιδήποτε. Εμείς διαγνώσαμε 2 σάκους στην 8η, αν θυμάμαι καλά, εβδομάδα και αργότερα ότι είναι διχωριακά! Ο γιατρός μου είχε πει ότι ο κίνδυνος στα δίδυμα σχεδόν μηδενίζεται στην 12-13η εβδομάδα. Θέλει προσοχή όσο μπορείς και ότι είναι να γίνει θα γίνει!

RKdwp3.png

witch σώθηκες με το Tickeraki!! και μένα η twins μου είχε δώσει οδηγίες!

:shock::shock:ατιμη twins τιποτα δεν εκανες και πήρες ολη την δόξα.Και γω το καημενο που πραγματι εδωσα οδηγιες τιποτα:(:(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...