Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

glooooooooooooooooor

μου εσπασες τα νευρα!!!!Καθε φορα που σχολιαζα μια φωτο μεχρι να πατησω ποστ τσουπ να το δικο σου σχόλιο απο πανω!!!χαχαχαχα

Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Μην με μαλώνεις. Άντε .

Ε΄βαλα κι εγώ καινούριες. Χχιχιχιχιχχι..........

ειστε για δεσιμο και οι δυο!!!

ολγα την πατησα νομιζα οτι σας ειχα βαλει φωτο δικια μου απο την τηνο γι αυτο ημουν τοσο ανετη τωρα!!!

glorr ελπιζω να μην εισαι παντρεμενη με τον αδερφο μου και να μην το ξερω γιατι για ολα τον εχω ικανο!!!

age.png

ειστε για δεσιμο και οι δυο!!!

ολγα την πατησα νομιζα οτι σας ειχα βαλει φωτο δικια μου απο την τηνο γι αυτο ημουν τοσο ανετη τωρα!!!

glorr ελπιζω να μην εισαι παντρεμενη με τον αδερφο μου και να μην το ξερω γιατι για ολα τον εχω ικανο!!!

Τι εννοείς?

Διαφημίσεις

μπορει να σε μπερδεψα γιατι εχω ενα θεμα με τον διαχωρισμο συνυφαδα κουνιαδα κτλ!!!:tongue::tongue::tongue:

Χι χιχχιχιχιχιχχι.............Ωραία τα σχόλια. Έβαλα κι άλλες.

Ρε συ τα Witchakia είναι πολύ πολύ όμορφα. Αμα είναι ματιασμένα εγώ θα φταίω.

Μοιάζουν λες? Γιατί εμένα δενμου φαίνεται να μοιάζουν για δίδυμα. Εντάξει σίγουρα έχουν κοινα στοιχεία σαν αδελφάκια αλλά για διδυμα............... Δεν ξέρω. Και τα δικά σου τα ζουζουνια μοιάζουν. Όχι βέβαια σαν διδυμάκια. Ισως παίζει ρόλο το ότι είναι και διαφορετικό φύλλο.

τα μωρα σου glorr φαινονται στ αληθεια ευτυχισμενα και ηρεμα μωρακια.δεν λεω ησυχα αλλα ηρεμα!και ξερεις τι μου αρεσει?που ειστε μικρουλακια.αν και η μικρη φαινεται πιο ψηλη (ετσι φαινεται τουλαχιστον).τα δικα μου ειναι αρκετα ψηλα απ οτι λενε και οχι οτι δεν μου αρεσει (αλλωστε δεν εχει και πολυ σημασια για το μετα) αλλα ηθελα να μεινουν λιγο ακομη μπιμπελο.

age.png

Διαφημίσεις

τα μωρα σου glorr φαινονται στ αληθεια ευτυχισμενα και ηρεμα μωρακια.δεν λεω ησυχα αλλα ηρεμα!και ξερεις τι μου αρεσει?που ειστε μικρουλακια.αν και η μικρη φαινεται πιο ψηλη (ετσι φαινεται τουλαχιστον).τα δικα μου ειναι αρκετα ψηλα απ οτι λενε και οχι οτι δεν μου αρεσει (αλλωστε δεν εχει και πολυ σημασια για το μετα) αλλα ηθελα να μεινουν λιγο ακομη μπιμπελο.

Α όχι δεν έχω παράπονο. Είναι αρκετά ήρεμα και ήσυχα. Προς το παρόν έτσι? Αργότερα δεν ξέρω σε τι θα εξελιχθούν. Όχι η μικρή είναι ένα πόντο πιο κοντή από τον μπέμπη. Απλά είναι σχεδόν ένα κιλό πιο κάτω. Για αυτό ίσως. Μια χαρούλα είναι και τα δικά σου. Τι λες τώρα? Ψηλά ε? Αν κρίνω από τον μπαμπά.............Ψηλά θα γίνουν. Μπιμπελό είναι ούτως ή άλλως.

Α δεν σας είπα. Άσχετο.

Σήμερα θα πάω στην Μεγάλη Βρετανία για κοπή πίτας. Χαχαχαχα.............

Θα σας πως εντυπώσεις αύριο.

εννοειται οτι μου αρεσουν τα μωρουλινια μου αλλα ειναι θηριακια!!!ο μικρος ειναι 70εκατοστα!

η μικρουλα σου τοτε θα φαινεται οτι ειναι πιο ψηλη απο τον ξανθουλη επειδη ειναι κορμαρα!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...