Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

θα παω να κλεισω απλα πρεπει να το παρω αποφαση να παω μεχρι το λαγονησι!

Θα κανεις τραπεζι μετα?

Θα κάνουμε ναι...

Ε, μια βάφτιση θα κάνουμε στη ζωή μας, ας τη χαρούμε λοιπόν.

Αν δεν θέλεις να πας μπορείς να τους πάρεις και τηλέφωνο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν το ηξερα οτι μπορω και απο το τηλέφωνο,Αυτο θα κανω.Δεν θελω να δω κατι.Το ξερω το εκκλησακι!

Μακαρι να μπορουσαμε και εμεις να κανουμε ενα τραπεζι αλλα δεν το βλέπω εφικτό.Εστω και τελευταια στιγμη αμα τα καταφερουμε θα το κανω

Που εκλεισες?

Ρε σεις ποτε θα βρεθουμε????Αμαν πια!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Στην Κρήτη θα το κάνουμε. Και εκεί δεν νοείται να κάνεις βάφτιση χωρίς τραπέζι. Είναι και πιο οικονομικά εκεί όμως.

Αν δεν θέλετε να κάνετε τραπέζι, μπορείτε να κάνετε κοκτέιλ έξω από την εκκλησία, ή να φέρετε παγωτατζή.

Δες στο ιντερνετ σε ποιά ενορία ανήκει το εκκλησάκι αυτό, ώστε να πάρεις κατ' ευθείαν στην ενορία τηλέφωνο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν έχετε και λίγο κόσμο, μπορείτε να κάνετε και τραπέζι στο εξοχικό σας... τι καλύτερο από αυτό; και οικονομικό.

Και για τη συνάντηση: υπάρχει η χρυσή ευκαιρία της έκθεσης. Γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε αφού θα πάμε όλες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

α ναι ρε στην Κρητη!Λογικο δεν μπορεις να μην κανεις τραπέζι

Αυτο θα κανω.Και θα παρω το απογευμα

Θελω να κανω τραπεζι δεν ειναι οτι δεν θελω.Το θεμα ειναι αν θα μπορω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

θα μιλησω με την θεια μου που θα παμε μαζι και θα σε παρω τηλεφωνο.Σε βολευει καποια συγκεκριμενη ωρα?

Αντε να βρεθουμε.Με τα κοριτσια τα αλλα που μιλαω απο τις μανουλες Φεβρουαριου βγαινουμε!!Και εσας ουτε που σας εχω δει ποτε!!!ωχουυυ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ολγα-Χρηστος&Νικόλας 26/6/2011(δεν εχω κλεισει ακομα!Ελπιζω να βρω)

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

Giota-Χρήστος-Θάνος 20/02/2011

witch-Ιωαννης & Αγγελικη 30/04/2011

jasmini-Βασίλης Τσαμπίκος & Κοσμάς Χριστόφορος 12/5/2011(δεν είναι σίγουρο)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κάτι... ξέρετε αν η ημέρα του Αγ. Πνεύματος είναι αργία για όλους ή για τους πνευματικούς μόνο (σχολεία και τέτοια?)

Ξέχασα να σας πω...

27-29 Μαίου θα έρθω πάλι Αθήνα. Για μια βάφτιση, αλλά εννοείτε θα κανονίσουμε και συνάντηση!!!!

RKdwp3.png

Να σας ρωτήσω κάτι... ξέρετε αν η ημέρα του Αγ. Πνεύματος είναι αργία για όλους ή για τους πνευματικούς μόνο (σχολεία και τέτοια?)

Ξέχασα να σας πω...

27-29 Μαίου θα έρθω πάλι Αθήνα. Για μια βάφτιση, αλλά εννοείτε θα κανονίσουμε και συνάντηση!!!!

Οχι, δεν είναι αργία για όλους. Βασικά, είναι αργία μόνο για το δημόσιο και για όποια καλή επιχείρηση προαιρείται να τη δώσει ως αργία.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας!

ονοματα καινουργια, ημερομηνιες βαφτισεων..πωπω!

εγω δεν ασχολουμαι καθολου..βαριεμαι τα της βαφτισης..

κ σημερα στενοχωρεθηκα πολυ γιατι εκανα μια συζητηση με τη μια απο τις δυο φιλες μου που θα βαφτισουν τη μικρη..

ε, επρεπε να ξεκαθαρισουμε λιγακι καποια παραγματα..οπως το οτι δεν θα ηθελα να μπει στη ζωη μου κ κυριως στης αριαδνης ο φιλος της(που σας ειπα οτι κανεις μας δε συμπαθει κτλ..)

αυτο δυστυχως καθιστα πολυ δυσκολο το να την βαφτισει τελικα..πως θα μενει στην απ εξω αυτος?αφου μαλλον θα παντρευτουνε..

........βλακεια..

twins εσυ που ολα τα γνωριζεις..

κανενα ωραιο εκκλησακι εδω γυρω που να μπορουμε να κανουμε κ ενα μπουφεδοκοκτεηλακι μετα ξερεις?

33E7p2.png

γεια σας!

ονοματα καινουργια, ημερομηνιες βαφτισεων..πωπω!

εγω δεν ασχολουμαι καθολου..βαριεμαι τα της βαφτισης..

κ σημερα στενοχωρεθηκα πολυ γιατι εκανα μια συζητηση με τη μια απο τις δυο φιλες μου που θα βαφτισουν τη μικρη..

ε, επρεπε να ξεκαθαρισουμε λιγακι καποια παραγματα..οπως το οτι δεν θα ηθελα να μπει στη ζωη μου κ κυριως στης αριαδνης ο φιλος της(που σας ειπα οτι κανεις μας δε συμπαθει κτλ..)

αυτο δυστυχως καθιστα πολυ δυσκολο το να την βαφτισει τελικα..πως θα μενει στην απ εξω αυτος?αφου μαλλον θα παντρευτουνε..

........βλακεια..

twins εσυ που ολα τα γνωριζεις..

κανενα ωραιο εκκλησακι εδω γυρω που να μπορουμε να κανουμε κ ενα μπουφεδοκοκτεηλακι μετα ξερεις?

Σου στέλνω π.μ. αγαπητή nufi....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...