Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βασικα δεν επρεπε να την δεχτεις καν να ερθει!

Εγω για 3 μηνες ελεγα ο γιατρος μου ειχε οχι επισκεψεις!Ειναι πολυ μικρα!

Καλα και μενα η πεθερα ερχότανε και μου ελεγε συνεχεια επλυνα τα χερια μου στο σπιτι πριν φυγω.Και της ελεγα και γω "ναι εχεις δικιο και μεχρι να φτασεις επιασες τα κλειδια και το τιμονι"

Ρε ειναι χαζος ο κοσμος!!!!Θα δεις και θα ακουσεις πολλα ακομα γι'αυτο κανει υπομονη και ξεκοβε το απο νωρις!

Ναι αμε να κανονισουμε να παμε μαζι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Συμπληρώνω

ολγα-Χρηστος&Νικόλας 26/6/2011(δεν εχω κλεισει ακομα!Ελπιζω να βρω)

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο εμας!!!!

Σημερα ειχε απεργια ο παιδικος σταθμος του Τασου κι ετσι πηγαμε στον Φλοισβο στις κουνιες.Περασαμε πολυ ωραια αλλα λογω της πανσεληνου χτες ξενυχτησανε ολα μου τα ζουζουνακια κ ετσι ο Τασος ειναι στην μαμα μου.

ΟΛΓΑ το στηθος μου εμενα "επεσε" οχι οτι το ψαχνω στο πατωμα αλλα δεν ειναι στητο οπως ητανε.Δεν ξερω αν εννοεις αυτο....αλλα σε μενα εγινε ετσι μολις γεννησα τον Τασο....οποτε συνηθισα στην ιδεα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

να ρωτησω κατι ασχετο

Το στηθος σας εγινε οπως πριν?

Σαν μεγεθος ναι, σαν χρώμα όχι. Και δεν νομίζω να επανέλθει. Απο ραγάδες και τέτοια, δεν έχω. Και ούτε κρεμασε.

Εμένα προς το παρόν το πρόβλημα μου είναι η τομή που παραμένει αηδιαστική....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

τουινσάκια - Φίλιππος & Βικτωρία 31/7/2011 (εχω κλείσει και ελπίζω να μη με κρεμάσουν)

Giota-Χρήστος-Θάνος 20/02/2011

GRJdp2.png

xefUp3.png

:-D:grin::-D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

και μενα δεν το ψαχνω στο πατωμα αλλα εχει πεσει και εχει μαλακωσει.Εγω ομως δεν λεω να το συνηθησω!Με εχουν πιασει τα νευρα μου!

Οσο για την τομή εμενα εφυγε πολυ νωρις και τωρα δεν φαινεται σχεδον καθολου.Παιζει ρολο το δερμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

witch-Ιωαννης & Αγγελικη 30/04/2011

age.png

πωπω τι θα κανω?

Ο Νικολας συνεχεια τραβαει τα μαλλια του Χρηστου,μετα τον ρίχνει κατω,Πεφτει απο πανω του και χοροπηδαει!

πωπω βρηκα τον μπελα μου μου φαινεται!!!

παντως εμεις αργησαμε πολυ με την βαπτιση και θα πανε τρεχοντας μου φαινεται!Αλλα δεν ηθελα χειμωνα ρε γαμωτο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Και πολύ καλά κάνατε και δεν θέλατε χειμώνα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ότι πρέπει να κλείσεις γρήγορα γιατί τις Κυριακές μεσημέρι το καλοκαίρι γίνονται πολλές βαφτίσεις.

Π.χ, στην εκκλησία που έκλεισα, είχε ήδη άλλη μία βάφτιση....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...