Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Εγώ πάλι για την βάφτιση λέω 11 ή 12 Ιουνίου ή στις 18 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

Πολύ θα ήθελα κι εγώ να ήμουν εκεί για να πάμε στην έκθεση... :(

RKdwp3.png

ξερετε τι αλλο μου αρεσει για μπομπονιερες?αυτα τα τεραστια στρογγυλα γλειφιτζουρια (και δεμενη επανω την μπομπονιερα)

Ναι κι αυτά είναι ωραία για τις παιδικές μπομπονιέρες!!! :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σήμερα είμαστε λίγο καλύτερα με γκρίνια κ η μπέμπα άρχισε να τρώει ξανά νορμάλ..

Πριν λίγο είχα επισκέψεις, είναι δυνατόν ρε γαμώτο να έχουν όλοι γνώμη του τι κάνεις; Κράταγε αγκαλιά τον μπέμπη κ τσουπ φεύγει κ γυρνάει χωρίς το παιδί, της λέω που είναι κ μου λέει τον έβαλα για ύπνο. Πάω μέσα κ τι να δω, το μωρό δεν είχε ρεφτεί κ το είχε βάλει στην κούνια ανάσκελα κ με μαξιλάρι από κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το σήκωσα γρήγορα κ τον πήρα αγκαλιά κ άρχισε να μου λέει ότι τα κακομαθαίνω. Και τι σε νοιάζει ρε γαμώτο πήγα να της πω εσύ θα κουραστείς;;;;;;;;;;;;;;

Όσο για τη βάφτιση κ εμείς θέλουμε 11-6 κ ας είναι 3ήμερο, όποιος μπορεί ας έρθει δεν θα κάτσω να σκάσω..ουφ

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Να υποθεσω η πεθερα μελενια?

Να κοιτανε την δουλεια τους!!!Εγω τα εχω ξεκοψει αυτα!Και αμα δεν τους αρεσει εξω απο την πορτα!

Και μαξιλαρι ε?Ε καλα δεν παει καθολου καλα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όχι η πεθερά ευτυχώς μένει μακριά μας... μια γνωστή, η οποία έχει γεννήσει κ υποτίθεται ότι ξέρει...

Είδα κ άσχημο όνειρο σήμερα με τα μωρά, τους έκανα εγώ κακό στον ύπνο μου κ σηκώθηκα τρομοκρατημένη!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Μου είπαν κ το εξής καλό, δεν θα πληθούμε κάναμε μπάνιο πριν έρθουμε!

Εγώ το dettol το είχα πάνω στο τραπέζι κ μου λένε δηλαδή θες να βάλουμε κ λεω αν θέλετε κ με κοίταξαν με μισό μάτι, και καλά η υπερβολική σε 1 1,5 μηνών μωρά!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Εγώ μπορώ οποιασήποτε στιγμή εκτός Κυριακής πρωί.

Αν είναι να πάμε όλες μαζί, να μην πω στις νονές, οπότε πείτε μου.

Δεν έχω ιδέα ούτε για θέμα, ούτε για μπομπονιέρες, ούτε για προσκλητήρια, ούτε τίποτα. Είμαι γενικώς ασχετη. Και θέλω να συνθεσω και το κείμενο της βαφτισης μόνη μου.

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο περιοδικό σχετικά με τη βάφτιση;

Απ' ότι βλέπω πάντως, εμείς βαφτιζόμαστε τελευταίοι.... οπότε θα μου μεταφέρετε τις εμπειρίες σας... Please.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μου είπαν κ το εξής καλό, δεν θα πληθούμε κάναμε μπάνιο πριν έρθουμε!

Εγώ το dettol το είχα πάνω στο τραπέζι κ μου λένε δηλαδή θες να βάλουμε κ λεω αν θέλετε κ με κοίταξαν με μισό μάτι, και καλά η υπερβολική σε 1 1,5 μηνών μωρά!

Ω ναι.... καταλαβαίνω.... Και εκνευρίζομαι.

Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να το αποφύγεις είναι να πεις "ο παιδίατρος μας το είπε"

Εγώ έχω βάλει και περιορισμό στα φιλια. ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ! Τα μαγουλάκια μας τα έχουμε για να τα γεμίζουμε με φαγάκι, όχι για να μας τα κάνουν κατακόκκινα από τα σμουτς!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοριτσια και να συναντηθουμε θα ειναι αδυνατον να κυκλοφορουμε ολες μαζι στα ιδια περιπτερα.

twins καλο θα ηταν να εχεις και τις φιλες σου για να εχουν και αυτες αποψη στην τελικη!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...