Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε για τα σχόλια Melenia. Όντως κι εγώ αυτό λέω. Συμφωνω και επαυξάνω. Δώσε μου τώρα εμένα ένα μωρό για μια μέρα και θα το ξεπετάξω. Θα το παίζω στα δάχτυλα. Ναι ρε συ. Πως παραπονιούνται και δεν προλαβαίνουν με ένα μωρό? Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι να πω? Είμαστε εμείς περίεργες?

Κι εμένα η μπέμπα δεν έτρωγε. Να φανταστείς και μέχρι πριν λίγο καιρό, πριν μπουν οι κρέμες και το φαγητό δηλαδή, δεν έτρωγε σταθερά τα γεύματά της , το γάλατης. Έκανε νούμερα. Αν έχω πετάξει γάλα με την μπέμπα. Αλλά τι να έκανα? Είναι λιγόφαγη σαν την μανα της. Τώρα ευτυχώς με τις κρέμες και το φαγητό έχει μπει σε πρόγραμμα και τρώει μια χαρούλα. Και το γαλατάκι της.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν ακουστεί σαν κακία αλλά όταν ακούω γυναίκες να παραπονιούνται με ένα μωρό μου φαίνεται τόσο μα τόσο αστείο...

. Δώσε μου τώρα εμένα ένα μωρό για μια μέρα και θα το ξεπετάξω. Θα το παίζω στα δάχτυλα. Ναι ρε συ. Πως παραπονιούνται και δεν προλαβαίνουν με ένα μωρό? Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι να πω? Είμαστε εμείς περίεργες?

.

Πέστε τα χρυσοστομές!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

σας ειπα? δεν σας ειπα! βαπτιζομαστε!

30/04 σαββατο απογευμα

στελνω μην σε νουνου

Η αλήθεια είανι ότι τότε δεν θα πέσεις στις πανελλήνιες, αλλά κάπου μέσα στο Πάσχα

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ο αγωνας εληξε με εμας νικητες !!! 2 βαλαμε!!!

30 απριλιου ειναι η αμεσως επομενη εβδομαδα απο το πασχα.την επομενη ειναι πρωτομαγια και δευτερα αρχιζουν τα σχολεια.

η nunu ειναι μια χαρα αλλα χωρις ιντερνετ και της εχετε λειψει αλλα θα επανελθει δριμυτερη!

age.png

Εμετοί; Εννοείς ρουκέτες ε; Τώρα πώς είστε;

Δυστυχώς πολύ άσχημες ρουκέτες, αλλά κάπου στον 4ο μήνα κόπηκαν ξαφνικά. Τώρα είμαστε μια χαρά. Αλλά φυσικά, πάντα λιτοδίαιτοι...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ντοκυμαντέρ με δίδυμα στο ΣΚΑΙ. Τωρα!!!!!!!!

Όχιιιιιιιιιιιιι το έχασα!!!

Προσπαθούσα να κοιμήσω τα μωρά. Τώρα βλέπω sex & the city. :tongue::tongue:

Witch τι έγινε τελικά με τους κλέφτες? Πω πω να τρέμουμε πια να βγούμε από τα σπίτια μας... :(:(

RKdwp3.png

Bonjouououououououourrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε? 30/4 βάφτιση Witch και Σάββατο? Ακριβώς μια εβδομάδα μετά το επόμενο Σάββατο στις 7/5 (που έχω και επέτειο γάμου) θα βαφτιστούμε εμείς. Τέλειαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!

glorraki που βαπτιζεστε?εμεις στην παναγιτσα στην πετρουπολη.ηθελα να τα καναμε εκει που ειχα βαπτιστει εγω αλλα ειναι χαλια η εκκλησια γιατι την ξαναεκτισαν.τι ωραια που θα εχετε και επετειο!εμας δεν μας καθοταν καμια ημερομηνια απο επετειους κτλ.

twins βολευει πολλους η ημερομηνια γιατι δεν θα εχουν φροντιστηρια για τις πανελληνιες λογω πρωτομαγιας και θα εχω και κοσμο απο επαρχια οποτε το σαββατο ειναι οτι πρεπει.την γλιτωσατε που αποφασισα τοσο γρηγορα και δεν προλαβα να σας πω κανεναν προβληματισμο!εγω ηθελα καλοκαιρι και το γλεντι σε εξωτερικο χωρο με κηπο-δεντρα αλλα δεν επιτρεπεται η μουσικη δυνατα και δεν θα μπορουσαμε να χορεψουμε.και σκεφτηκα οτι αν ειναι να κλειστουμε σε μαγαζι ας μην ειναι καλοκαιρι.ετσι κι αλλιως εγω απο την αρχη ηθελα πριν το καλοκαιρι αλλα ο νικος το σκεφτοταν.

anyway κλεισαμε και μαγαζι οπου θα παμε την παρασκευη να φαμε να σιγουρευτουμε.ειναι στυλ ρεμπεταδικου με ζωντανη μουσικη αλλα πολυ παρειστικο.δεν ειναι αχανες αλλα πολυ ζεστο.18ευρω και ολα τα ποτα μεσα (και οι μπυρες)

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...