Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πάντως εγώ Twins που τα δοκίμασα τα Babylino δεν ...............κοκκίνισαν τα μπουτάκια τους και στα δύο. Και ο μπέμπης μάλιστα ήταν το δερματάκι του σαν κομμένο. Οπότε δεν τους τα ξαναέβαλα.

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ Twins που τα δοκίμασα τα Babylino δεν ...............κοκκίνισαν τα μπουτάκια τους και στα δύο. Και ο μπέμπης μάλιστα ήταν το δερματάκι του σαν κομμένο. Οπότε δεν τους τα ξαναέβαλα.

Εξαρταται το παιδί, γιατί τα νούμερα δεν αντιστοιχουν με τα παμπερς, όσο και αν λένε ότι είναι για τα ίδια κιλά. Εγώ γενικά ευχαριστημένη έμεινα, αν και όπως έχεις καταλάβει χρησιμοποιώ όλα τα είδη (εκτός από libero) και παίρνω κάθε φορά αυτό που έχει προσφορα και για το είδος που έχω κουπόνια.

Κουπόνια για κρεμες θέλω τώρα! Μου τελείωσαν!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εξαρταται το παιδί, γιατί τα νούμερα δεν αντιστοιχουν με τα παμπερς, όσο και αν λένε ότι είναι για τα ίδια κιλά. Εγώ γενικά ευχαριστημένη έμεινα, αν και όπως έχεις καταλάβει χρησιμοποιώ όλα τα είδη (εκτός από libero) και παίρνω κάθε φορά αυτό που έχει προσφορα και για το είδος που έχω κουπόνια.

Κουπόνια για κρεμες θέλω τώρα! Μου τελείωσαν!

Κι εγώ δεν έχω κουπόνια τώρα. Ρε συ πήρα πριν περίπου δέκα μέρες το ρυζάλευρο βανίλια της nestle 5,66 και πάω τώρα πριν δυο μέρες και την είχαν 5,76. Δεκα λεπτα πάνω ρε σύ? Ήμαρτον δηλαδή. Είχα βέβαια και κουπονάκι. Καλά κάνεις και ψάχνεις τις προσφορές. Δεν το συζητώ. Κι εγώ προσπαθώ να το κάνω.

Α δεν σου είπα. Είδες που συζυτάγαμε χθες για τα καθισματάκια? Είπα κι εγώ να το ανοιξω χθες να το εγκαινιάσουμε. Το ανοίγουμε και τι να δούμε? Σπασμένο ρε γαμώτο. Πρέπει τώρα να τρέχω να το αλλάζω. Ελπίζω να μην μου πουν τίποτα ή μου κάνουν νούμερα γιατί θα γίνει χαμός. Καινούριο του κουτιού και ήταν σπασμένο μέσα. Στο σημείο που κάθονται. Γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!

Και είχα μια χαρά.

Πωπω... από που τα είχατε πάρει;

Και εγώ πρέπει να τα δω μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Αλλά μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί δεν μας βλέπω ψυχολογικά έτοιμους....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Πωπω... από που τα είχατε πάρει;

Και εγώ πρέπει να τα δω μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Αλλά μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί δεν μας βλέπω ψυχολογικά έτοιμους....

Το πήρε ο μπαμπάς μου από το Τζάμπο. Δώρο για τα εγγονάκια.

ρε κοριτσια ξερετε ποτε τελειωνουν οι πανελληνιες?εστω στο περιπου?καιγομαι να μαθω για να κλεισω ημερομηνια για τα βαφτισια!

Εγώ πάντως δεν έχω ιδέα. Τι σχέση έχουν οι πανελλήνιες?

ρε κοριτσια ξερετε ποτε τελειωνουν οι πανελληνιες?εστω στο περιπου?καιγομαι να μαθω για να κλεισω ημερομηνια για τα βαφτισια!

Δεν έχουν βγει ακόμα οι ημερομηνίες. Αν έχουμε ως μπούσουλα τα περσινα, ξεκίνησαν στις 14/5 και τα γενικά μαθήματα έληξαν στις 31/5. Τα Αγγλικά ήταν στις 24/6, αν είναι αυτό το οποίο σε απασχολεί. Ολα έληξαν στις 2/7.

Γενικά νομίζω πως αν κάνεις βάφτιση τον Ιουλιο είσαι σίγουρα ΟΚ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ενημερωμένη για όλα η Twins!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ανησυχείς... το ίδιο θέμα είχαμε και εμείς για τις πανελλήνιες για να έχει ξεμπερδέψει και ο μπαμπάς με το θεματάκι αυτό. Μας βασάνιζε και εμάς!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα σας!!!

Σήμερα φάγαμε κρέμα ΓΙΩΤΗΣ φαρίν λακτέ. Και μας άρεσεεεεεε!!!!

Να θέσω ένα ερώτημα...Τα μικρά μου όταν τρώνε κρέμα ναρκώνονται και τα παίρνει ο ύπνος... Το παθαίνουν και εσάς αυτό??

Οι οικολογικές είναι πλενόμενες στο πλυντήριο/ χέρι. Θέλεις να πλένεις τις πάνες όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας; Δεν θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο....

Αλλωστε, δεν είναι και τόσο οικολογικό το απορρυπαντικό και η τεράστια ποσότητα νερού που καταναλώνεται στο πλύσιμο...

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά στις πάνες, θα έλεγα να πάρεις μπεμπιλίνο. Είναι πολύ αφράτες (πιο πολύ από τα πάμπερς) και απορροφητικές, δεν μυρίζουν και είναι και φτηνές. Εχουν και συχνα 1+1 δώρο στα σουπερ μαρκετ και στέλνουν και πολλά κουπόνια. Και είναι και ντόπιες.

Όχι, όχι τις πλενόμενες!!! Με παρεξήγησες βρε κοριτσάκι....:) άλλη όρεξη δεν είχα, παρά να πλένω :tongue::tongue::tongue: Ρίξε μια ματιά στο site να δεις. Κανονικές πάνες είναι απλά με οργανικό βαμβάκι και καθόλου χημικά και χλώρια!

Τα Babylino τα δοκίμασα και κοκκίνησε το κολαράκι του μικρού και έβγαλε σπυράκια και μόλις τα σταμάτησα άρχισε να επανέρχεται το δερματάκι του, αφού βέβαια το πάστωσα και στις αλοιφές το παιδί.

Άστα, μια απ' τα ίδια και όχι μόνο...απογοητεύτηκα με τα babylino και μου έχουν μείνει δύο πακέτα άθικτα γμτ.

RKdwp3.png

Ναι αλήθεια λέω :) όσο αστείο και αν ακούγεται στα μισά του φαγητού αρχίζουν να κλείνουν τα ματιά τους κ μέχρι το Τέλος έχουν κοιμηθεί!

Νερό τους δίνω αλλα δεν το πίνουν. Αντιθέτως παίζουνε.

RKdwp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!Διδυμομανούλα και εγώ , μπήκα στην 29η εβδομάδα με ένα κοριτσάκι που κλωτσάει συνεχώς ενω ο μπομπιράκος είναι πολύ πιο ήσυχος. Περιμένω και εγώ να έρθει η μεγάλη στιγμή, έχω αγχωθεί γιατί έχω πολλές εκκρεμότητες με τη δουλειά μου-παρόλο που έχω σταματήσει εδώ και ένα μήνα και από ατά που διαβάζω.......θα πρέπει να ξεχάσω τα πάντα μόλις γεννήσω......Είμαι δυστυχώς workacholic......

Ήθελα να ρωτήσω αν επιχειρήσατε να βάλετε τα μωράκια σας σε μία κούνια...Το λεω αυτό γιατί η κρεβατοκάμαρά μας είναι πάρα πολύ μικρή και σκεφτόμουν να στριμώξω μία κούνια για κανα 2μηνο και μετά να τα πάω στο δωμάτιό τους. Διαφορετικά, τι ??Καλαθούνα?Μου φαίνεται σαν περιττή αγορα...Πορτ μπεμπε?Βοήθειαααααααα:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...