Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αυτο σκεφτομαι,οτι θα τα παρω αγκαλια και ολα καλα.

προσεχω παρα πολυ,δεν κανω τιποτα,ειμαι ξαπλα συνεχεια και σηκωνομαι μονο να παω δουλεια,κανα 7ωρο.αλλα μαλλον θα ξεκινησω να δουλευω πιο πολυ απο το σπιτι.

εσυ σε ποια βδομαδα γεννησες?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

προσεχω παρα πολυ,δεν κανω τιποτα,ειμαι ξαπλα συνεχεια και σηκωνομαι μονο να παω δουλεια,κανα 7ωρο.αλλα μαλλον θα ξεκινησω να δουλευω πιο πολυ απο το σπιτι.

36η και 1. Ναι αν μπορείς να δουλεύεις στο σπίτι μια χαρα τέλεια. Αυτή την στιγμή που σου μιλάω έχω τον μπέμπη δίπλα μου και μου γελάει. Αυτό να σκέφτεσαι κι εσύ ότι θα έχεις σε λίγο καιρό και όλα θα είναι τέλεια. Θα το δεις.

Σου έκανα και αίτημα φιλίας. Για να βλέπεις το προφίλ μου.

36η και 1. Ναι αν μπορείς να δουλεύεις στο σπίτι μια χαρα τέλεια. Αυτή την στιγμή που σου μιλάω έχω τον μπέμπη δίπλα μου και μου γελάει. Αυτό να σκέφτεσαι κι εσύ ότι θα έχεις σε λίγο καιρό και όλα θα είναι τέλεια. Θα το δεις.

τι ευτυχια !!!!! αυτο πρεπει να σκεφτομαι!!2 γελαστες φατσουλες!!!!

μου ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει τροπος και θα ελεγχουμε τον τραχηλο για να μην γεννησω πολυ νωρις,φοβαμαι τη θερμοκοιτιδα.η γυναικα του που εκανε διδυμα ηταν το ενα 2800 και το αλλο 3200!!!!!απορω πως περπατουσε!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

μου ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει τροπος και θα ελεγχουμε τον τραχηλο για να μην γεννησω πολυ νωρις,φοβαμαι τη θερμοκοιτιδα.η γυναικα του που εκανε διδυμα ηταν το ενα 2800 και το αλλο 3200!!!!!απορω πως περπατουσε!!!

Μην φοβάσαι βρε. Και τα δικά μου μπήκαν θερμοκοιτίδα. Και απ ότι ξέρω αν όχι όλα τα περισσότερα μωρά εδώ μέσα μπήκαν. Για το καλό τους είναι. Μην σε ανησυχεί αυτό. Φυσικά η καλύτερη θερμοκοιτίδα είναι η κοιλίτσα μας αλλά αν πρέπει τι να κάνουμε?

2.800 και 3.200? Πω πω Παναγία μου. Εμένα ήταν 2.400 και 2.000 κι ένιωθα ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Πραγματικά.

Έχουμε και πιο καινουριες φώτο να δεις. Δες κι αυτές. Αυτές που είδες είναι πιο παλιές. Ευχαριστούμε για τα σχόλια. Άντε σε λίγο καιρό θα βλεπουμε και τα δικά σου...............

Στο twins αλμπουμ έχω τις πιο καινούριες.

βρε συ τι κουκλακια ειναι αυτα??!!!!!εν τω μεταξυ το αγορακι στο τικερακι μοιαζει πολυ με το μπεμπη!!!!

μπηκανε και εσενα ε?πρεπει να συνηθισω και σε αυτη τη σκεψη μαλλον!!

απο κιλα ποσα πηρες?μου ειπε ο γιατρος μεχρι 12 ειναι καλα,μεχρι στιγμης εχω χασει ενα,αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη.ξεκινησα απο 53,5.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι φοβερή η αλλαγή από τις πρώτες φώτο μέχρι και τώρα?

οντως μεγαλη αλλαγη,ο μπεμπακος πρεπει να ειναι πιο βαρυς,ε?μου φανηκε λιγο μεγαλυτερος απο την αδερφη του,ως αντρας βεβαια!!!!μ'αρεσαν πολυ γιατι ειναι και τα 2 τους μες τα χαμογελα!!!!!

tJd1p3.png

βρε συ τι κουκλακια ειναι αυτα??!!!!!εν τω μεταξυ το αγορακι στο τικερακι μοιαζει πολυ με το μπεμπη!!!!

μπηκανε και εσενα ε?πρεπει να συνηθισω και σε αυτη τη σκεψη μαλλον!!

απο κιλα ποσα πηρες?μου ειπε ο γιατρος μεχρι 12 ειναι καλα,μεχρι στιγμης εχω χασει ενα,αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη.ξεκινησα απο 53,5.

Ναι ναι κι εμένα μπήκανε. Αλλά σου λέω όλα καλά.

Εγώ ξεκίνησα από 52 πήγα 48 και γέννησα 57. Κι ότανβγήκα από το μαιευτήριο ήμουν 49. Δεν μπορούσα γενικώς να φάω και μέχρι και τελευταία στιγμή εγώ είχα εμετούς. Οπότε καταλαβαίνεις.

Ο μπέμπης είναι πιο βαρύς ναι . Ως άντρας. Τώρα έχουν διαφορά 800 γραμμάρια. Αλλά πάντα η μπέμπα ήταν πιο ελαφριά. Δεν τον έφταση ποτέ. Από την κοιλιά ακόμη. Και γεννήθηκε και πιο μικρούλα.

glorr μου θα βγω,πρεπει να φαω κατι τωρα που περασε μια ωρα απο το σιδηρο.

ειμαι πολυ καλυτερα τωρα που τα ειπαμε,και κυριως που ειδα τα μωρακια σου και ειναι μια χαρα!!!θα τα ξαναπουμε φυσικα.

ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!!:D

tJd1p3.png

Καλημέρα κι από μας!!!

Τα μικρά φάγανε το φρούτο τους...όχι με ιδιαίτερη χαρά (δεν πρόσθεσα κρέμα μέσα). Είναι η πρώτη μέρα του αχλαδιού σήμερα.

Twins έχω ερώτηση....εσύ που δοκίμασες τόσες και τόσες πάνες...μήπως έτυχε να δοκιμάσεις καμιά οικολογική...πχ moltex?? Σκέφτομαι να τις δοκιμάσω...

Όσο μπορώ προσπαθώ να προμηθεύομαι πλέον οργανικά, βιολογικά, οικολογικά προιόντα.... Δεν έχουν και διαφορά στην τιμή από τα pampers που παίρνω.

Οι οικολογικές είναι πλενόμενες στο πλυντήριο/ χέρι. Θέλεις να πλένεις τις πάνες όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας; Δεν θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο....

Αλλωστε, δεν είναι και τόσο οικολογικό το απορρυπαντικό και η τεράστια ποσότητα νερού που καταναλώνεται στο πλύσιμο...

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά στις πάνες, θα έλεγα να πάρεις μπεμπιλίνο. Είναι πολύ αφράτες (πιο πολύ από τα πάμπερς) και απορροφητικές, δεν μυρίζουν και είναι και φτηνές. Εχουν και συχνα 1+1 δώρο στα σουπερ μαρκετ και στέλνουν και πολλά κουπόνια. Και είναι και ντόπιες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

glorr μου θα βγω,πρεπει να φαω κατι τωρα που περασε μια ωρα απο το σιδηρο.

ειμαι πολυ καλυτερα τωρα που τα ειπαμε,και κυριως που ειδα τα μωρακια σου και ειναι μια χαρα!!!θα τα ξαναπουμε φυσικα.

ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!!:D

Μπράβο χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ναι τα ξαναλέμε. Σίγουρα. Άντε καλή όρεξη...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...