Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι γίνεται;

Τι καλά, καινούριες μέλλουσες διδυμομανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό, με το καλό!

Κάτσε να απαντήσω κι εγώ σε καμιά ερώτηση. Λοιπόν, μου είχε επιτρέψει ο γιατρός μου ο καλός μου ο γιατρός (είναι ο πρώτος γιατρός, που επισκέφθηκα τυχαία 12 χρόνια πριν, και από τότε δεν με ξαναείδε κανείς άλλος! Τώρα πια τον αισθάνομαι μέλος της οικογένειάς μου, χθες με πήρε 4 τηλέφωνα, μέχρι να απαντήσω και να μου ευχηθεί για τον καλό μου, που γιόρταζε!) να πάρω μέχρι 13 κιλά. Ωστόσο, εγώ πήρα 15, αν και δεν κατάλαβα πώς! Δεν έκανα ούτε ΜΙΑ παρασπονδία σε ΟΛΗ τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Και δεν γεννήθηκαν και τεράστια τα μωρά μου! 1900 ο ένας και 2480 ο άλλος :) Μυστήριο καλύπτει αυτό το θέμα μέχρι και σήμερα :)

rPPrp3.png

Α, και χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και εορτάζουσες για σήμερα :)

Τι βλέπω; Προξενιά σε εξέλιξη;

Ετοιμασίες βαπτίσεων σε εξέλιξη; Εγώ, όπως πάντα, της τελευταίας στιγμής. Ούτε για μια ημερομηνία δεν έχουμε συζητήσει!

Πάντως, σαν σήμερα έκανα β χοριακή (πωπω, τώρα το θυμήθηκα) και με πήρε εμβρόντητη η μικροβιολόγος να μου πει για κάτι τιμές, που της έκαναν εντύπωση, και με ρώταγε αν ήμουν σίγουρη για την τελευταία μου περίοδο και μου έκοψε τα πόδια (απλώς προσπαθούσε να αποφύγει να μου πει από το τηλέφωνο ότι υποψιάζεται ότι περιμένω δίδυμα)... Απλώς με παρότρυνε να πάρω αμέσως τηλ τον γιατρό μου, να του τα πω σε πρώτη φάση και να περάσω την επομένη το πρωί να πάρω τα αποτελέσματα και γραπτά. Από εκείνη τη στιγμή ήμουν βέβαιη ότι περιμένουμε δύο μωρά!!!!!!!!!! Ήμασταν σούπερ μάρκετ με τον καλό μου, του είπα τα αποτελέσματα και βγάλαμε μόνοι μας συμπέρασμα :) Μετά εκείνος τα έχασε και ούτε ήξερε τι έβαζε μέσα στο καρότσι :) Ααααααχ, αξέχαστες στιγμές!

rPPrp3.png

καλησπερα κοριτσια!!

δεχεστε καινουργια και αγχωμενα(πολυ) μελη στην παρεα σας??

καταρχας να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και με το καλο οσες περιμενουμε!

στις 13/12 εμαθα οτι ειμαι εγκυος και λιγες μερες μερες ειδαμε τα 2 σακουλακια μας.περιμενω τα διδυμακια μου με μεγαλη λαχταρα και αγωνια!!

ομως μαλλον θελουν να παιδεψουν τη μαμα τους απο την αρχη γιατι την 5η βδομαδα ειδα λιγο αιμα(μου παγωσε τοτε ολο το υπολοιπο που ειχε απομεινει),και σημερα παλι τα ιδια.

ο γιατρος μου ειπε την πρωτη φορα οτι αφου δεν ποναω να μην ανησυχω και οτι αυτο συμβαινει συχνα στις διδυμες κυησεις.Τωρα μου ειπε να κανω καλλιεργεια ουρων μηπως ειναι ουρολοιμωξη.Πολυ αγχος τα διδυμα!!!πανω που ειχα αρχισει να χαλαρωνω λιγο φτου κι απο την αρχη!!

Εσας σας ειχε συμβει ποτε?

μενω και επαρχια και θα με δει τη δευτερα.

γεια σου και απο μενα!εγω ειχα αιματακι και μετα την αυχενικη ξαπλωθηκα για εναμιση μηνα περιπου γιατι υπηρχε μια μικρη αποκολληση.οντως ειναι συχνο στα διδυμα.να ακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου σου και να εισαι ακομη πιο προσεκτικη απ οσο σου λεει.οι μετακινησεις ειναι πολυ μεγαλη υποθεση.εισαι πολυ μακρια απο αθηνα?

age.png

Διαφημίσεις

naki82 καλωσηρθες!!!!

Κι εγω εμαθα οτι ειμαι εγκυος 8/12 λιγες μερες πριν απο σενα!!!!Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου.Οσο για το αιμα,δεν ειχα στα διδυμα ειχα ομως στην πρωτη εγκυμοσυνη τους 3 πρωτους μηνες!!!!!Να ακολουθεις τις οδηγιες του ιατρου σου και ολα θα πανε καλα!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε χαρουμενοι σημερα αφου χτες το βραδυ ειχαμε κοσμο κ ξεσηκωθηκαμε!!!!Ο Τασος εχει αρχισει να ζηλευει κ παιρνει τις κουδουνιστρες των διδυμων,αυτα κλαινε και γινεται χαμος.Βαζω τον Τασο τιμωρια,κλαιει κ αυτος......τωρα αρχιζουν τα δυσκολα νομιζω......αλλα λιγο ακομη υπομονη κ αν αρχισουν να περπατανε πιστευω θα τα πανε καλυτερα μεταξυ τους......

Απ την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι ολα αγορια και θα εχουμε ομηρικους καβγαδες,αλλα το βλεπω απο τωρα το σκηνικο,θα τους κλεινω την πορτα στο δωματιο τους κ θα βγαινουν με σημαδια επειδη θα πλακωνονται μεταξυ τους!!!!!

Παω να σιδερωσω τωρα και να βαλω κανενα πλυντηριο ακομη....με περιμενουν πολλα απλυτα!!!!!

Πολλα φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!!:P:p

Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά.

Εμείς τώρα παλεύουμε με 2 κακά μπουκάλια γάλα που θέλουν να μπουν στο στόμα μας και εμείς δεν θέλουμε να φάμε τίποτα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε? Twinsakiα γιατί παιδεύετε την μαμά βρε? ε? φάτε γρήγορα το γάλα σας. Γρήγορα. Εμείς το φάγαμε στις έξι και σε λίγο θα φάμε φρουτόκρεμα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!!!

Τα μικρά φάγανε το φρούτο τους...όχι με ιδιαίτερη χαρά (δεν πρόσθεσα κρέμα μέσα). Είναι η πρώτη μέρα του αχλαδιού σήμερα.

Twins έχω ερώτηση....εσύ που δοκίμασες τόσες και τόσες πάνες...μήπως έτυχε να δοκιμάσεις καμιά οικολογική...πχ moltex?? Σκέφτομαι να τις δοκιμάσω...

Όσο μπορώ προσπαθώ να προμηθεύομαι πλέον οργανικά, βιολογικά, οικολογικά προιόντα.... Δεν έχουν και διαφορά στην τιμή από τα pampers που παίρνω.

RKdwp3.png

Ούτε κι εμεις βάλαμε σήμερα μέσα στην φρουτόκρεμα την μεζουρίτσα ρυζάλευρο βανιλια και τηνφάγαμε μια χαρά. Ευτυχώς.

Jasmini οικολογικές πάνες? πως κι έτσι? είναι καλύτερες?

Ρε κορίτσια έχω τον μπέμπη που πνίγεται μονίμως με το σάλιο του και μου κόβει κάθε φορά την χολή. Κ εντάξει όταν τον έχω δίπλα μου. Όταν είναι στην κούνια του? Είμαι με το άγχος μην πνιγεί. Εσείς το παθαίνετε?

Επίσης έχω την μπέμπα -καλά πολύ γέλιο- είναι συνήθως ένα κουβαράκι με τα πόδια στο κεφάλι και τρώει τα πόδια της. Εσάς το κάνουν? δεν ξέρω από που να την πιάσω για να την σηκώσω. Το παιδί λάστιχο.

καλημερα σας!!

τι ωραια που περνατε με τα μωρακια σας!!!!!!ανυπομωνω!!!

εγω αν και χθες ημουν ψυχραιμη σημερα ξυπνησα χαλια.Αιματακι δεν υπαρχει ευτυχως ,αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ για το πως θα βγαλω περα την εγκυμοσυνη.μενω σε νησι και σκοπευω να ανεβω αθηνα μολις μπω στην 28-29η βδομαδα,ο γιατρος μου λεει οτι ολα θα πανε καλα απλα δεν πρεπει να κανω τιποτα.Μου εχει επιτρεψει να πηγαινω δουλεια,στην οποια ευτυχως δεν κουραζομαι,απλα καθομαι σε καρεκλα,που ειναι καλη,αλλα ισως χρειαστει να μειωσω τις ωρες.ελπιζω να δειξουν κατανοηση.σημερα δε θα παω.

να ρωτησω και κατι αλλο,στα διδυμα εκτος απο αυχενικη κανουμε και παπΑ ή δεν εχει νοημα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα σας!!

τι ωραια που περνατε με τα μωρακια σας!!!!!!ανυπομωνω!!!

εγω αν και χθες ημουν ψυχραιμη σημερα ξυπνησα χαλια.Αιματακι δεν υπαρχει ευτυχως ,αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ για το πως θα βγαλω περα την εγκυμοσυνη.μενω σε νησι και σκοπευω να ανεβω αθηνα μολις μπω στην 28-29η βδομαδα,ο γιατρος μου λεει οτι ολα θα πανε καλα απλα δεν πρεπει να κανω τιποτα.Μου εχει επιτρεψει να πηγαινω δουλεια,στην οποια ευτυχως δεν κουραζομαι,απλα καθομαι σε καρεκλα,που ειναι καλη,αλλα ισως χρειαστει να μειωσω τις ωρες.ελπιζω να δειξουν κατανοηση.σημερα δε θα παω.

να ρωτησω και κατι αλλο,στα διδυμα εκτος απο αυχενικη κανουμε και παπΑ ή δεν εχει νοημα?

Εγώ μαζί με την αυχενική μου κάνανε και παπΑ . Αν έχει νόημα δεν ξέρω αλλά για να την κάνουν προφανώς και πρέπει και χρειάζεται να γίνει. Τι να πω? Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Απλά χρειάζεται υπομονή, ξεκούραση και θετική σκέψη. Κι εγώ πέρασα πολύ δυσκολα στην εγκυμοσύνη. Νοσηλεύτηκα κιόλας στο νοσοκομείο αλλά πίστεψέ με το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και τίποτα άλλο.

Οπότε σκέψου θετικά και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Σε λίγο καιρό θα έχεις τα μωράκια σου αγκαλιά. Όσο για την δουλειά όσο μπορείς να το μειώσεις και να μην κουραζεσαι καλό είναι. Πιστεύω θαδειξουν κατανόηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...