Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α... όχι τότε. Γαλλικά δεν ξέρω. Αν θέλεις όμως μπορώ να τους μιλήσω για την αξία της Γαλλικής γλώσσας... το μάθημα όμως θα γίνεται στα Αγγλικά! :D

Μωρέ πες τους ότι θέλεις. Δεν με νοιάζει. Αρκεί να μην πάω. Τέλος πάντων Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω. Ένα δίωρο είναι θα περάσει. Που θα πάει? Και μετά θα έλθω να κάνω μπάνιο τα μωράκια. Χαχαχαχα.................... Η μπέμπα ξύπνησε και σου μιλάμε μαζί τώρα και γελάει . Χιχιχιχιχ.

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!!

Δυστυχως τρεχω ολη μερα κ δεν προλαβαινω σχεδον καθολου να μπαινω!!!!!Ελπιζω να με συγχωρησετε!!!!!

Σημερα γιορταζει ο Θανουλης μου,ειναι ακομη αβαπτιστος βεβαια αλλα εφ οσον εγινε ονοματοδοσια γιορταζουμε κανονικα!!!!!Περαστε να κερασουμε γλυκο!!!!!

Αργοτερα θα ερθουν οι παππουδες μας κ οι νονοι μας κ πρεπει να ετοιμαστω!!!!

Σας φιλω γλυκα γλυκα κ ελπιζω να προλαβω να μπω αργοτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αύριο τελικά θα πάω στο γιατρό να δούμε γιατί έχω αυτούς τους πόνους! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι θέλω σαν τρελή να ξαναδώ τα ζουζούνια μου και αν μπορέσει να μας πει και φύλο.Είχε δει καμία το φύλο την 13η εβδομάδα από απλό υπέρηχο;Γιατί πήγαμε και κάναμε αυχενική την 12η εβδομάδα και δεν μας είπανε. Πρώτα απ' όλα βέβαια να είναι καλά τα σκατούλια!

UAQCp2.png

Αύριο τελικά θα πάω στο γιατρό να δούμε γιατί έχω αυτούς τους πόνους! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι θέλω σαν τρελή να ξαναδώ τα ζουζούνια μου και αν μπορέσει να μας πει και φύλο.Είχε δει καμία το φύλο την 13η εβδομάδα από απλό υπέρηχο;Γιατί πήγαμε και κάναμε αυχενική την 12η εβδομάδα και δεν μας είπανε. Πρώτα απ' όλα βέβαια να είναι καλά τα σκατούλια!

Εμας είχαν δει μόνο το φυλο του μπέμπη στην αυχ. διαφανεια. Η μπεμπα μας το αποκάλυψε 1 μήνα μετα. Παντως τους πόνους που περιγραφεις τους ειχα και εγώ σε όλο το α' τριμηνο και μετα υποχωρησαν.

Μαγική στιγμη ο υπέρηχος, έτσι δεν είναι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλε!!!

λες κ ελειπα καμια βδομαδα...

τι πολυλογια, τι χαμος! τι νεες αφιξεις!! σα να κανατε παρτυ κ ελειπα νιωθω..

καλωσοριζω κ τις νεες μελλουσες διδυμομανουλες! τι μας θυμιζετε...αχ,ωραια ηταν με ολες τις δυσκολιες βεβαια..

witch κ εμενα μου λειπει η κοιλιτσα μου!!

τοσα που διαβασα δε θυμαμαι τι ηθελα να γραψω.. θα μου ερθουν,που θα παει!

33E7p2.png

μαγικη στιγμη ο υπερηχος πραγματι..

πως κ πως τον περιμεναμε..θυμαστε?

τι αγωνια ειχαμε..κ πως περιμεναμε τα νεα της καθεμιας μας που πηγαινε στο γιατρο..

μωρα τι καλα που συναντηθηκαμε εδω κ τα περασαμε ολα αυτα μαζι..!:)

33E7p2.png

εγω εμαθα στην αυχενικη οτι περιμεναμε αγορακι κ κοριτσακι.

πονακια ειχα κ εγω προφανως λογω διεγερμενων ωοθηκων απο την εξωσωμ. οπως ειπε κ η doctor twins!

κιλα πηρα 6,5

αυπνιες αρκετες, παροτρυνση των γυρω να κοιμαμαι ως εγκυος μεγαλη, αλλα...που!

αυτα θυμαμαι απο τις αποριες σας για την ωρα καινουργιες εγκυουλες..

να ξεκουραζεστε, να ειστε ηρεμες κ να απολαυσετε την εγκυμοσυνη σας!

ειναι η ευκαιρια σας να ξεκουραστειτε κ να χαλαρωωωωωσετε χωρις τυψεις!!

33E7p2.png

Πράγματι μαγική στιγμή ο υπέρηχος!!! Έχουμε μέλλον βέβαια ακόμα! Ελπίζω αύριο ο γιατρός να δει και το φύλο, αν και το σημαντικότερο να είναι γερά!!! (αλήθεια πως βάζετε τικεράκι εδώ;Στο parents μου το εμφανίζει, αλλά εδώ όχι...)

UAQCp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!

δεχεστε καινουργια και αγχωμενα(πολυ) μελη στην παρεα σας??

καταρχας να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και με το καλο οσες περιμενουμε!

στις 13/12 εμαθα οτι ειμαι εγκυος και λιγες μερες μερες ειδαμε τα 2 σακουλακια μας.περιμενω τα διδυμακια μου με μεγαλη λαχταρα και αγωνια!!

ομως μαλλον θελουν να παιδεψουν τη μαμα τους απο την αρχη γιατι την 5η βδομαδα ειδα λιγο αιμα(μου παγωσε τοτε ολο το υπολοιπο που ειχε απομεινει),και σημερα παλι τα ιδια.

ο γιατρος μου ειπε την πρωτη φορα οτι αφου δεν ποναω να μην ανησυχω και οτι αυτο συμβαινει συχνα στις διδυμες κυησεις.Τωρα μου ειπε να κανω καλλιεργεια ουρων μηπως ειναι ουρολοιμωξη.Πολυ αγχος τα διδυμα!!!πανω που ειχα αρχισει να χαλαρωνω λιγο φτου κι απο την αρχη!!

Εσας σας ειχε συμβει ποτε?

μενω και επαρχια και θα με δει τη δευτερα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλησπερα κοριτσια!!

δεχεστε καινουργια και αγχωμενα(πολυ) μελη στην παρεα σας??

καταρχας να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και με το καλο οσες περιμενουμε!

στις 13/12 εμαθα οτι ειμαι εγκυος και λιγες μερες μερες ειδαμε τα 2 σακουλακια μας.περιμενω τα διδυμακια μου με μεγαλη λαχταρα και αγωνια!!

ομως μαλλον θελουν να παιδεψουν τη μαμα τους απο την αρχη γιατι την 5η βδομαδα ειδα λιγο αιμα(μου παγωσε τοτε ολο το υπολοιπο που ειχε απομεινει),και σημερα παλι τα ιδια.

ο γιατρος μου ειπε την πρωτη φορα οτι αφου δεν ποναω να μην ανησυχω και οτι αυτο συμβαινει συχνα στις διδυμες κυησεις.Τωρα μου ειπε να κανω καλλιεργεια ουρων μηπως ειναι ουρολοιμωξη.Πολυ αγχος τα διδυμα!!!πανω που ειχα αρχισει να χαλαρωνω λιγο φτου κι απο την αρχη!!

Εσας σας ειχε συμβει ποτε?

μενω και επαρχια και θα με δει τη δευτερα.

Καλωσήρθες naki. Με το καλό να υποδεχθεις τους αστερίες σου. Αυτό με το αίμα μου ειχαν πει και εμένα ότι μπορει να συμβεί, αλλά τελικά δεν μου έτυχε. Πάντως το ειχαν αρκετές κοπέλες.

Οι μετακινησεις από και προς Αθήνα ισως σου γίνουν δυσκολες αργότερα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλωσήρθες naki. Με το καλό να υποδεχθεις τους αστερίες σου. Αυτό με το αίμα μου ειχαν πει και εμένα ότι μπορει να συμβεί, αλλά τελικά δεν μου έτυχε. Πάντως το ειχαν αρκετές κοπέλες.

Οι μετακινησεις από και προς Αθήνα ισως σου γίνουν δυσκολες αργότερα....

το ξερω για τις μετακινησεις αλλα δε θελω καθολου να αλλαξω γιατρο,ασε που εδω εχουμε μονο 3 γιατρους για τους οποιους δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.με αυτα που γινονται δεν εχω ησυχασει καθολου,ευχομαι μονο να καταφερω να τα γεννησω γερα.τα καταφερα και με εξωσωματικη οποτε ενα αγχος περισσοτερο υπαρχει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

το ξερω για τις μετακινησεις αλλα δε θελω καθολου να αλλαξω γιατρο,ασε που εδω εχουμε μονο 3 γιατρους για τους οποιους δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.με αυτα που γινονται δεν εχω ησυχασει καθολου,ευχομαι μονο να καταφερω να τα γεννησω γερα.τα καταφερα και με εξωσωματικη οποτε ενα αγχος περισσοτερο υπαρχει.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι μεγάλη απόσταση, γιατί όπως θα διαβάσεις, που και που ίσως χρειάζονται έκτακτες επισκέψεις στους γιατρούς (για καλο λόγο πάντα).

Τώρα, για το ότι είναι από εξωσωματική, αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει. Η πορεια της εγκυμοσύνης σου θα είναι όπως και σε όλες τις άλλες κοπέλες, αρκει να παίρνεις τα φαρμακάκια σου, να ξεκουράζεσαι και να ονειρεύεσαι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...