Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ποσα κιλα παιρνουμε με δίδυμη εγκυμοσύνη?απλα για να βρει ο αντρας μου κανενα κλαρκ για τις δύσκολες στιγμες!!

χαχαχαχα καλό .... Εμένα μου επέτρεψε να πάρω μέχρι 15-16κιλά αλλά εγώ πήρα 11.800γρ. Είχα βέβαια και περιττά κιλά από πριν και ευτυχώς που πήρα τόσα λίγα. Εννοείτε ότι το σάκχαρο κύησης μας κράτησε λίγο τα λουριά στις περισσότερες!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μικρές μου φίλες!

Χάθηκα λιγάκι, διότι ήρθε η μητέρα και τώρα προσπαθούμε να ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας (έφυγε χθες).

Καλωσήρθατε καινούριες διδυμομανούλες! Με το καλό να γεννηθούν τα θαυματάκια σας! Καλή δύναμη και καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες :)

Εμάς, χρυσά μου, ξαναγύρισαν τα βογκητάάάάάάάάάάάά! Θα αυτοτραυματισθώ, όμως! Θυμάστε που ήταν βρεφάκια και βογκούσαν σαν γέροι; Και περιμέναμε πότε να τελειώσει αυτό το κακό συνήθειο; Ε, εμάς μας ξανάρθε :)

Πάω να διαβάσω νέα (αν μας αφήσουν!)

Agorakia και τα δικά μου έτσι βογκούν κυρίως όταν νυστάζουν και γελάω πολύ ....

Δηλαδή εγώ που βάζω μια μεζουρίτσα ρυζάλευρο βανίλια κάνω βλακεία? Πάντως εντάξει την τρώνς. Να το σταματήσω λες?

Κι εγώ βάζω ρυζάλευρο 1/2 κουταλάκι. Αλλιώς δεν την τρώνε....

ρε κοριτσια οσο σκεφτομαι οτι την αλλη εβδομαδα χρονιζουμε μου ερχεται τρελα!

Σαν χθες μου φαινεται εκεινο το απογευμα πέρυσι που ειχα δει εκεινη την κουκιδιτσα και τσακιστηκα να κανω μπανιο μην γεννησω!

Πωπω βρε Όλγα, πράγματι, πέρασε ενας χρόνος...απίστευτο...είδες??? Τα Ολγάκια χρονίζουν :) :)

RKdwp3.png

Μια χαρά κάθονται, αλλά εγώ φοβάμαι επειδή τα δικά μας είναι προσαρμοζόμενα στο τραπέζι, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μου είναι ευκολο να τα ταίζω πλαγίως. Δεν τα έχω βγάλει ακομα από τα κουτιά τους να φανταστείς.

Τώρα με έβαλες σε σκέψη να τα ανοίξω να τα δώ...

Ε άντε άνοιξέ τα. Να τα χαρείτε. Κι εγώ σήμερα λέω να τ' ανοιξω. Είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα ναι τα μπεμπίνια εκεί. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Σαν χθες μου φαίνεται που τα φέραμε σπίτι και ήταν σαν σκατουλάκια. Τώρα μου θέλουν και καθισματάκια? Χαχαχαχαχαχα..............Και πότε θ αρχίσουμε να μπουσουλάμε εκεί να δεις. πω πω πω ακόμη καλά είμαστε τώρα. Εκεί να μας δω όλες.

Τελικά όσες έχουμε μόνο αγοράκια θα κονταροχτυπηθούμε για τις νύφες :)

Nunuuuuuuuuuuuuu?????? Πού είσαι καλέ??????????

Για τον Κοσμάκη έχουμε μια υποψήφια νυφούλα!!! Φυσικά έχουμε και άλλο ένα κουκλάκι, το Billaki!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά όσες έχουμε μόνο αγοράκια θα κονταροχτυπηθούμε για τις νύφες :)

Nunuuuuuuuuuuuuu?????? Πού είσαι καλέ??????????

Για τον Κοσμάκη έχουμε μια υποψήφια νυφούλα!!! Φυσικά έχουμε και άλλο ένα κουκλάκι, το Billaki!!!!

Κάντε μας μια προσφορα και θα τη μελετήσουμε προσεκτικά.

Εγώ έχω άλλη ένσταση. Ολοι θέλουν τη μαγουλού, αλλά καμία τον μπέμπη. Για να τον διαφημίσω λίγο.... Κοριτσια, μόνο σοβαρές προσφορές!

Μπέμπης καλός και χαμογελαστός αναζητεί δεσποινίδα αναλογων προσόντων. Αθλητικός τύπος, τρώει όλο του το φαι με το κουτάλι, κοιμάται το βράδυ χωρίς διακοπες. Διαθέτει κρεβατάκι με όλα τα κομφόρ, φορμάκια, κουστουμάκια και εξ' αδιαιρέτου με την αδερφή του ένα σπόρ διθέσιο και μία μπανιέρα. Δίνουμε ως δώρο και ένα κουτι πάμπερς που υπόσχεται να τα βρωμίσει!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και για του λόγου το αληθές:

θα προλαβεις να ερθεις λαγονησι?Αλλιως μολις γεννησεις να παρουν και καθαρο αερα να κανονισουμε και το προξενιο!

Το μήνυμα αυτό που συζητάγαμε πάλι για προξενιά και προίκες ήταν στις 11 περίπου στις 18/6. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανα εισαγωγή.

Γι' αυτό ρωτάω συνεχώς: είναι να γεννήσει καμιά; γιατί πάλι το ίδιο θέμα πιάσαμε....

είναι κατι σαν dejavu....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και για του λόγου το αληθές:

Το μήνυμα αυτό που συζητάγαμε πάλι για προξενιά και προίκες ήταν στις 11 περίπου στις 18/6. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανα εισαγωγή.

Γι' αυτό ρωτάω συνεχώς: είναι να γεννήσει καμιά; γιατί πάλι το ίδιο θέμα πιάσαμε....

είναι κατι σαν dejavu....

αααααααααααααααααααααα.........................μάλιστα. Δεν νομίζω όμως ότι έχουμε΄καμία που περιμένουμε. Χιχιχχιχι.

Πω πω πρέπει να ετοιμαστώ για την δουλειά και βαριέμαιαιαιαιαιαιααι. Δεν θέλω σας λέω. Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι!!!!!!!!!!!!!!!Μπλιάχ.

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααα.........................μάλιστα. Δεν νομίζω όμως ότι έχουμε΄καμία που περιμένουμε. Χιχιχχιχι.

Πω πω πρέπει να ετοιμαστώ για την δουλειά και βαριέμαιαιαιαιαιαιααι. Δεν θέλω σας λέω. Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι!!!!!!!!!!!!!!!Μπλιάχ.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μήπως θα ήθελες να πάω να κάνω εγώ το μάθημα για εσένα και να κοιτάξεις λίγο τα τουινσάκια που τραγουδάνε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μήπως θα ήθελες να πάω να κάνω εγώ το μάθημα για εσένα και να κοιτάξεις λίγο τα τουινσάκια που τραγουδάνε;

Αχ ναι ναι ναι ναι. Γαλλικά θα κάνεις όμως. Γαλλικά έχω σήμερα. Χαχαχαχα.

Και να μην ξεχάσω: υπάρχει και άλλη έκθεση για βάφτιση στο Περιστέρι, 4-7 Φεβρουαρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω.

Δείτε και εδώ: http://www.status-ekthesiaki.gr/

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και να μην ξεχάσω: υπάρχει και άλλη έκθεση για βάφτιση στο Περιστέρι, 4-7 Φεβρουαρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω.

Δείτε και εδώ: http://www.status-ekthesiaki.gr/

Εγώ έλεγα να πάω το ΣΚ στο MEC μήπως και βρω τίποτα.

Αχ ναι ναι ναι ναι. Γαλλικά θα κάνεις όμως. Γαλλικά έχω σήμερα. Χαχαχαχα.

Α... όχι τότε. Γαλλικά δεν ξέρω. Αν θέλεις όμως μπορώ να τους μιλήσω για την αξία της Γαλλικής γλώσσας... το μάθημα όμως θα γίνεται στα Αγγλικά! :D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...