Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εμείς προσφέρουμε την καλή μας την καρδιά και την ομορφιά μας και τις χάρες μας και τα τρελοκοτσίδια μας. Χαχαχαααχαχαχα...........

Ποια να γεννάει σήμερα? Περιμένουμε καμία?

Τα τρελοκοτσίδια σας είναι άπαιχτα!

Το φαι σας το φάγατε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τα τρελοκοτσίδια σας είναι άπαιχτα!

Το φαι σας το φάγατε;

Η μπέμπα ναι έφαγε. Σε λίγο θα ταίσω και τον μπεμπάκο. Δεν πείνασε ακόμη. Οπότε καλύτερα να περιμένω λίγο ε?

σας χαιρετω.φευγω για δουλεια.μεχρι να γυρισω ελπιζω να εχει μεινει και κανενας γαμπρος-νυφη και για εμας!!!ευτυχως εχω καπαρωσει τον κοσμα!!!και αφου εσεις τα βρισκετε μεταξυ σας παλιοσυμπεθερες θα βαλω στο παιχνιδι και nufi-nunu.εμφανιστειτε!!!παντρευουμε τα παιδια μας!!!

age.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια οσο σκεφτομαι οτι την αλλη εβδομαδα χρονιζουμε μου ερχεται τρελα!

Σαν χθες μου φαινεται εκεινο το απογευμα πέρυσι που ειχα δει εκεινη την κουκιδιτσα και τσακιστηκα να κανω μπανιο μην γεννησω!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εσείς twinsakia φάγατε?

Η μπέμπα ναι, ο μπέμπης έφαγε 2 κουταλιές και κοιμήθηκε.

κανονιζετε προξενια χωρίς εμένα?????????ε???ε????

Βλεπω καινουργιο αιμα στο καφε και πολυ χαιρομαι!!Καλως ηρθατε κοριτσια!!!Με το καλο τα μπεμπάκια!!!

Δεν κάνουμε προξενιά. Προσφορές παίρνουμε. Ο καλυτερος κερδίζει!:P:p

Χρόνια πολλά στο μπαμπά σας! Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εμένα η μπέμπα κοιμήθηκε. Ο μπέμπης κάθεται και παίζει. Να σε ρωτήσω βρε συ. Από πότε τα έβαλες στο καθισματάκι για να τρώνε? Εμείς τώρα θα αρχίσουμε να τα βάζουμε. Εσένα κάθονται? Εντάξει?

Και εμένα η μπέμπα κοιμήθηκε. Ο μπέμπης κάθεται και παίζει. Να σε ρωτήσω βρε συ. Από πότε τα έβαλες στο καθισματάκι για να τρώνε? Εμείς τώρα θα αρχίσουμε να τα βάζουμε. Εσένα κάθονται? Εντάξει?

Ακόμα στο καρότσι-ταίστρα τα ταίζω και έχουν γίνει χάλια οι ιμάντες από τα φρούτα και τις κρέμες. Ακόμα φοβάμαι να τα βάλω στα καθισματάκια.

Εσεις ποιά έχετε; Εμείς αυτά που βιδώνουν στο τραπέζι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Όχι βρε μην φοβάσαι. Στον έβδομο μήνα αρχίζουν πλέον και κάθονται κανονικά. Δεν τα εχεις βάλει καθόλου? Εμείς δεν έχουμε αυτά. Έχουμε τα άλλα τα μεγάλα ξέρεις. Και μάλιστα χθες μου είπε η παιδίατρος να αρχίσω να τα βάζω εκεί να τρώνε για να μαθαίνουν να κάθονται σιγά σιγά.Να τα δένω βέβαια γιατί τώρα θέλουν ακόμη υποστήριξη στην πλατούλα τους. Και σιγά σιγά θα μάθουν. Εσένα τι σου είπε? Και στον καναπέ με μαξιλάρια επιτρέπεται. Επιβάλλεται κιόλας μου είπε. Εσείς είστε και μεγαλύτεροι οπότε δεν θα εχετε πρόβλημα.

Ααααα, τι προσφορές???? Ξεκάθαρα πείτε τα...ξεκινήσατε προξενιά...... Και λείπω κι εγώ από τη συζήτηση.....

Καταρχήν να σχολιάσω...

--------------------------------------------------------------------------------Jasmini, Nufi & Giota κατ'αρχήν ευχαριστώ για το καλωσορισμα. Για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας : Η αυχενική τους είναι 1,4 και 1,5 (δηλαδή καλές), εξετάσεις αίματος (ΡΑΡΡ-Α) δεν έκανα γιατί δεν έχει νόημα στη δίδυμη κύηση - δεδομένου ότι τα αποτελέσματα δεν ξέρουν σε ποιο μωρό αντιστοιχούν. Τα μωράκια είναι μάλλον μια κοράκλα και ένας γιοκαρος και δεν είναι τα πρώτα μας, αν ολα μας πάνε καλά θα έχουν μια καταπληκτική αδερφούλα να τα περιμένει ανυπόμονα σπίτι,

Λογικό που δεν κάνατε εξέταση PAPP A γιατί είναι σε έναν σάκο. Εμένα που ήταν σε διαφορετικό είχαμε κάνει!!! Άρα περιμένουμε ακόμα μια νυφούλα!!! :) Να χαίρεσαι και την άλλη κορούλα σου!! Πόσο είναι? Θα σε βοηθάει με τα αδερφάκια της ε?

RKdwp3.png

Όχι βρε μην φοβάσαι. Στον έβδομο μήνα αρχίζουν πλέον και κάθονται κανονικά. Δεν τα εχεις βάλει καθόλου? Εμείς δεν έχουμε αυτά. Έχουμε τα άλλα τα μεγάλα ξέρεις. Και μάλιστα χθες μου είπε η παιδίατρος να αρχίσω να τα βάζω εκεί να τρώνε για να μαθαίνουν να κάθονται σιγά σιγά.Να τα δένω βέβαια γιατί τώρα θέλουν ακόμη υποστήριξη στην πλατούλα τους. Και σιγά σιγά θα μάθουν. Εσένα τι σου είπε? Και στον καναπέ με μαξιλάρια επιτρέπεται. Επιβάλλεται κιόλας μου είπε. Εσείς είστε και μεγαλύτεροι οπότε δεν θα εχετε πρόβλημα.

Μια χαρά κάθονται, αλλά εγώ φοβάμαι επειδή τα δικά μας είναι προσαρμοζόμενα στο τραπέζι, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μου είναι ευκολο να τα ταίζω πλαγίως. Δεν τα έχω βγάλει ακομα από τα κουτιά τους να φανταστείς.

Τώρα με έβαλες σε σκέψη να τα ανοίξω να τα δώ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!Είμαι κι εγώ μια εν δυνάμει διδυμομάνα 13 εβδομάδων μετα από την πρώτη μας εξωσωματική!!! Ήρθα στην παρέα σας λοιπόν για να τα λέμε και για να λύνω και τις απορίες μου που είναι πάρα πολλές!

Αυχενική κάναμε ήταν 1,7 και 2,1 και το papp-A 1/12.000!!! Φύλο δεν είδαμε ακόμα, θα δούμε στις 25/2 που θα έχουμε το επόμενο ραντεβού μας και θα κάνουμε και υπέρηχο καρδιάς εμβρύων.

Χθες με έπιασαν και πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και δεν μπορούσα να περπατήσω καν. Παίρνω buscopan plus ανά 8ωρο και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα. Φαντάζομαι πως αυτοί οι πόνοι είναι συνηθισμένοι στις δίδυμες κυήσεις λόγω έλλειψης χώρου ε;

Καλώς όρισες κι εσύ στην παρεούλα μας nani!!! Με το καλό να δεχθείς να μωράκια σου!!! Φυσικά και δεν μπορεί να συγκριθεί η δίδυμη κύηση με την μονή...οπότε θα καταλάβεις σιγά σιγά ότι το βάρος θα είναι μεγαλύτερο, η κούραση περισσότερη, τα πονάκια ίσως πιο έντονα...μιλάμε όμως για δύο μωράκια και το καλύτερο είναι να αράξουμε και να απολαύσουμε το πιό όμορφο διπλό πακέτο δώρου ;)

RKdwp3.png

αχ εχει τα καλα αλλα εχει και τρελο αγχος!!!!ιδιως αν εισαι νεα!!!καθε τσιμπηματακι νομιζεις οτι ειναι κακο και ΠΡΗΖΕΙΣ τον γιατρο συνεχώς!!!χαρα στο κουράγιο τους....

Welcome fntag!!!!!!!!!! Τι χαρά...πόσες μέλλουσες διδυμομανούλες!!!!!! Κουκλίτσα κι εσύ με το καλό να υποδεχτείς τα μωράκια σου!!!! Όσο για τον γιατρό...αυτή είναι η δουλειά του και φυσικά για αυτό παίρνουν και τόσα λεφτά!!! Δεν είναι κάποιο μικρόβιο στον κόλπο για να μην τον ενοχλήσουμε άμεσα, αλλά μια κύηση υψηλού κινδύνου (δεν το λέω για να σας τρομάξω, απλά μιλάμε για δυό ζωούλες όπου η μοίρα τους είναι στα χέρια μας και στου Θεού) αυτό σημαίνει ότι για το παραμικρό, δεν διστάζουμε να καλέσουμε τον γιατρό μας, οποιαδήποτε ώρα, μέρα-νύχτα και να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του!!!!!!!!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...