Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εσυ καλά κανεις γιατι εσένα την τρώνε την κρέμα. Κανονικά βέβαια δεν πρεπει να βάζουμε τίποτα.

Ε εντάξει λιγουλάκι. Μια σταλίτσα. Δεν ξέρω. Ίσως το κόψω. Θα δω.

Εσένα εντάξει με την κοτόσουπα? Την τρώνε καλά τα Twinsakia? Εμένα μου είπε χθες η παιδίατρος ότι τον άλλη μήνα θα βάλουμε κοτόπουλο. Εσείς αρχίσατε το κρεατάκι σας ή όχι ακόμη?:confused:

Διαφημίσεις

Ε εντάξει λιγουλάκι. Μια σταλίτσα. Δεν ξέρω. Ίσως το κόψω. Θα δω.

Εσένα εντάξει με την κοτόσουπα? Την τρώνε καλά τα Twinsakia? Εμένα μου είπε χθες η παιδίατρος ότι τον άλλη μήνα θα βάλουμε κοτόπουλο. Εσείς αρχίσατε το κρεατάκι σας ή όχι ακόμη?:confused:

Μεθαύριο θα ξεκινήσουμε που θα γίνουμε επισήμως 7 μηνών.

Την κοτόσουπα την τρώνε μόνο υπό την προυπόθεση ότι θα είναι ταουκ κιοκσου. Δηλαδή σουπα ανακατεμένη με βανιλια. Τουτέστιν, τρώμε κοτοκρεμα και όχι κοτόσουπα. Εχτες είπα να τους τη δώσω κανονικά και πάλι έφαγαν λίγο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins η δικιά σου έχει προίκα??

Φυσικά και έχει.... σούπερ κρεβατάκι κομπλέ, μια ντουλάπα φουστανάκια, άπειρες πιπίλες. Επίσης έχει εξ' αδιαιρετου με τον αδερφό της ένα σουπερ αγωνιστικό διθέσιο και μια μπανιέρα.

Η μεγάλη της προικα όμως είναι η τιμή της.... και μην ξεχνάς.... ο αδερφός της είναι κρητικός. Θα πάρει λοιπόν το δίκανο και....

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μεθαύριο θα ξεκινήσουμε που θα γίνουμε επισήμως 7 μηνών.

Την κοτόσουπα την τρώνε μόνο υπό την προυπόθεση ότι θα είναι ταουκ κιοκσου. Δηλαδή σουπα ανακατεμένη με βανιλια. Τουτέστιν, τρώμε κοτοκρεμα και όχι κοτόσουπα. Εχτες είπα να τους τη δώσω κανονικά και πάλι έφαγαν λίγο.

Α μάλιστα. Ε άντε μήπως το κρεατάκι τους αρέσει πιο πολύ. Κ εγώ τώρα πάω να ταίσω την μπέμπα το φαγητάκι της και επανερχόμαστε.]

Διαφημίσεις

Φυσικά και έχει.... σούπερ κρεβατάκι κομπλέ, μια ντουλάπα φουστανάκια, άπειρες πιπίλες. Επίσης έχει εξ' αδιαιρετου με τον αδερφό της ένα σουπερ αγωνιστικό διθέσιο και μια μπανιέρα.

Η μεγάλη της προικα όμως είναι η τιμή της.... και μην ξεχνάς.... ο αδερφός της είναι κρητικός. Θα πάρει λοιπόν το δίκανο και....

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται:P

:))) μ'εκανες κ γέλασαααα ρε twins

:))) μ'εκανες κ γέλασαααα ρε twins

Βέβαια, πρέπει να αναφέρω ότι στα μέρη μας υπάρχει το έθιμο να προικίζουν το γαμπρό και όχι τη νύφη. Γι' αυτό μίλησα για προίκα!

Για να μας πειτε λοιπόν τι προσφέρετε......:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βέβαια, πρέπει να αναφέρω ότι στα μέρη μας υπάρχει το έθιμο να προικίζουν το γαμπρό και όχι τη νύφη. Γι' αυτό μίλησα για προίκα!

Για να μας πειτε λοιπόν τι προσφέρετε......:P:p:p:p:p

το κρεβατάκι μας εμάς είναι μέχρι 5 ετών, έχουμε δικό μας δωμάτιο, ένα ποδηλατάκι θα το οδηγάμε και μόνοι μας του χρόνου και το τελευταίο θα σας φιλοξενούμε και στο άλλο μας σπίτι στην Κύπρο, όπως και εσείς φαντάζομαι στην Κρήτη!:))

Κάνουμε πλάκα τώρα και μετά από χρόνια να τύχει να γνωριστούν από μονοι τους και να ρωτάμε η μια την άλλη αν μπαίναμε στο FORUM:))

το κρεβατάκι μας εμάς είναι μέχρι 5 ετών, έχουμε δικό μας δωμάτιο, ένα ποδηλατάκι θα το οδηγάμε και μόνοι μας του χρόνου και το τελευταίο θα σας φιλοξενούμε και στο άλλο μας σπίτι στην Κύπρο, όπως και εσείς φαντάζομαι στην Κρήτη!:))

Κάνουμε πλάκα τώρα και μετά από χρόνια να τύχει να γνωριστούν από μονοι τους και να ρωτάμε η μια την άλλη αν μπαίναμε στο FORUM:))

Χμ... εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση... πάντα ήθελα να πάω στην Κύπρο.:P:p:p

Και όντως θα έχει πολλή πλάκα να συμβεί αυτό... Και Στέλλα τα δικά μας παιδιά είναι πολύ πιθανόν να συναντηθούν... ξέρεις που.... κάποιο καλοκαίρι... στην ακρογιαλιά....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χμ... εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση... πάντα ήθελα να πάω στην Κύπρο.:P:p:p

Και όντως θα έχει πολλή πλάκα να συμβεί αυτό... Και Στέλλα τα δικά μας παιδιά είναι πολύ πιθανόν να συναντηθούν... ξέρεις που.... κάποιο καλοκαίρι... στην ακρογιαλιά....

xaxa λες ??:))) μακάρι να γνωρίσουν την κόρη σου, αφού η μαμά είναι καλή άλλο τόσο καλή και καλύτερη θα είναι η κόρη:))

Διαφημίσεις

xaxa λες ??:))) μακάρι να γνωρίσουν την κόρη σου, αφού η μαμά είναι καλή άλλο τόσο καλή και καλύτερη θα είναι η κόρη:))

Μας κολακεύετε γιατί θέλετε να αξιολογήσουμε θετικά την προσφορά σας;:P:p

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδουμε τα κομπλιμέντα. Και ναι, η κόρη είναι καλύτερη από τη μαμά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα βρήκατε βλέπω συμπεθερούλες ε?

Εσεις τι προσφέρετε;

Ολα κι όλα, η μαγουλού θα αποφασίσει ποιον θέλει από μόνη της. Εγώ απλώς θα τη συμβουλέψω;)

Αν και λόγω γεωγραφικών περιορισμών, είναι πιθανότερο τα τουινσάκια να γνωρίσουν και να συχνωτιστούν με κάποια πολύ συγκεκριμένα δίδυμα... Βέβαια, τα δεδομένα αλλάζουν....;);););)

Οπότε ξαναρωτω: τι προσφέρετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βρε κορίτσια, είναι καμια που γεννάει σήμερα;

Γιατί θυμήθηκα ότι την προηγούμενη φορά που συζήταγα για προίκες (με την Ολγα το συζητούσαμε), το ίδιο απόγευμα μου έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εμείς προσφέρουμε την καλή μας την καρδιά και την ομορφιά μας και τις χάρες μας και τα τρελοκοτσίδια μας. Χαχαχαααχαχαχα...........

Ποια να γεννάει σήμερα? Περιμένουμε καμία?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...