Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ουουουουουουου. Από αυπνίες άλλο τίποτα. Και όντως αυτή η κοιλιά η τεράστια ρε παιδί μου δεν κουμαντάρεται με τίποτα. Καλά το βράδυ εγώ γύρναγα τρεις χιλιάδες φορές. Δεν βολέυεσαι πουθενά όμως. Οπότε ούτε πριν ούτε μετά ύπνος. Δεν πειράζει όμως. Το αποτέλεσμα μετράει. Σωστά?:D:p:wink:

αχ αυτος ο υπερηχος τι ειναι!!!περιμενεις πως και πως να πας στον γιατρο για να τα δεις και να τα ακουσεις.ησυχαζεις για κανα δυο μερες και μετα στην αναμονη για τον επομενο!

ενα εχω να πω στις νεες μελλουσες διδυμομανουλες που το λεω συνεχεια,απολαυστε την εγκυμοσυνη σας και την καθε στιγμη και την καθε αλλαγη και την καθε αγωνια.ευκολα δεν ειναι αλλα με καλη ψυχολογια,καλο γιατρο,υπομονη και τον λατρεμενο συζυγο ολα ειναι πιο ομορφα.

αχ μου λειπει η κοιλιτσα μου.....(το ξερω οτι το εχω πει 100 φορες αλλα μου λειπει...)

age.png

αχ οταν νιωσω κίνηση θα γίνει παρτυ εδώ.ο άντρας μου νόμιζε από την χαρά του ότι νιωθει τις καρδιές των μωρών ενα μήνα πριν..εκει να δείτε πανηγύρια.!!

fntag σου έκανα αίτημα φιλίας.

αχ μου αρεσει που πηρα και μαξιλάρι για τον ύπνο...μπαααααααα τιποτα δεν κάνει..και όντως αυτό που λενε κοιμησου τωρα που μπορείς...υπάρχει διακόπτης και δεν τον ξέρω????κοιμαμαι δεν κοιμαμαι πάντως την βγάζω καναπέ-κρεβάτι..γούβα έχουν κάνει!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

αχ μου αρεσει που πηρα και μαξιλάρι για τον ύπνο...μπαααααααα τιποτα δεν κάνει..και όντως αυτό που λενε κοιμησου τωρα που μπορείς...υπάρχει διακόπτης και δεν τον ξέρω????κοιμαμαι δεν κοιμαμαι πάντως την βγάζω καναπέ-κρεβάτι..γούβα έχουν κάνει!

Χαχαχαχαχαχα...................Και που είσαι ακόμη..............:P

Ωπ.... καλωσήρθες νέα μέλλουσα!:P:p

Τώρα που το λέτε και εμένα μου λείπει η κοιλίτσα μου....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ποσα κιλα παιρνουμε με δίδυμη εγκυμοσύνη?απλα για να βρει ο αντρας μου κανενα κλαρκ για τις δύσκολες στιγμες!!

Χαχαχααχα............Κλαρκ ε? Ανάλογα. Εγώ πήρα 7 κιλά. Εσύ έχεις πάρει καθόλου ως τώρα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μικρές μου φίλες!

Χάθηκα λιγάκι, διότι ήρθε η μητέρα και τώρα προσπαθούμε να ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας (έφυγε χθες).

Καλωσήρθατε καινούριες διδυμομανούλες! Με το καλό να γεννηθούν τα θαυματάκια σας! Καλή δύναμη και καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες :)

Εμάς, χρυσά μου, ξαναγύρισαν τα βογκητάάάάάάάάάάάά! Θα αυτοτραυματισθώ, όμως! Θυμάστε που ήταν βρεφάκια και βογκούσαν σαν γέροι; Και περιμέναμε πότε να τελειώσει αυτό το κακό συνήθειο; Ε, εμάς μας ξανάρθε :)

Πάω να διαβάσω νέα (αν μας αφήσουν!)

rPPrp3.png

Χαχαχααχα............Κλαρκ ε? Ανάλογα. Εγώ πήρα 7 κιλά. Εσύ έχεις πάρει καθόλου ως τώρα?

μονο 7??? μπραβο!!!εγω ήδη 4!!!αν και ειναι ικανοποιημενος ο γιατρος γιατι μετά την μειωση έμεινα 15 μέρες εντελως ξάπλα όπως εμβρυομεταφορα και ταυτοχρονα ετρωγα τα παντα λογω γιορτων!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Witch να σου πω και εγώ τι κάνω με τη φρουτόκρεμα που τη τρώνε όλη. Ισως σε βοηθήσει.

Η συνταγή μου είναι 1 μεγάλο μήλο, 2 μεσαία αχλάδια και μισή μπανάνα. Το λιώνω πολύ καλά με το ρύγχος, βάζω και λίγο νεράκι και δύο κουταλιές ανθος ορύζης (όχι βανίλια). Ετσι γίνεται ακριβώς όπως η κρέμα τους στην υφή και είναι περίπου 200ml για κάθε παιδί.

Για να συνηθήσουν τη γεύση μπορείς να το κάνεις αρχικά πολύ αραιο και να τους το δώσεις με το μπιμπερό μέχρι να το συνηθήσουν. Για να το ανακατέψεις με βανίλια δεν θα το συνέστηνα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τους αρέσει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Witch να σου πω και εγώ τι κάνω με τη φρουτόκρεμα που τη τρώνε όλη. Ισως σε βοηθήσει.

Η συνταγή μου είναι 1 μεγάλο μήλο, 2 μεσαία αχλάδια και μισή μπανάνα. Το λιώνω πολύ καλά με το ρύγχος, βάζω και λίγο νεράκι και δύο κουταλιές ανθος ορύζης (όχι βανίλια). Ετσι γίνεται ακριβώς όπως η κρέμα τους στην υφή και είναι περίπου 200ml για κάθε παιδί.

Για να συνηθήσουν τη γεύση μπορείς να το κάνεις αρχικά πολύ αραιο και να τους το δώσεις με το μπιμπερό μέχρι να το συνηθήσουν. Για να το ανακατέψεις με βανίλια δεν θα το συνέστηνα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τους αρέσει.

Δηλαδή εγώ που βάζω μια μεζουρίτσα ρυζάλευρο βανίλια κάνω βλακεία? Πάντως εντάξει την τρώνς. Να το σταματήσω λες?

Δηλαδή εγώ που βάζω μια μεζουρίτσα ρυζάλευρο βανίλια κάνω βλακεία? Πάντως εντάξει την τρώνς. Να το σταματήσω λες?

Εσυ καλά κανεις γιατι εσένα την τρώνε την κρέμα. Κανονικά βέβαια δεν πρεπει να βάζουμε τίποτα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...