Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλο μεσημέρι και απο μένα.ειμαι 17 εβδομαδων διδυμομανουλα!!εχω αρχισει και αγχωνομαι για το μετα!!!το τι θα παρω μετα την γεννα (θα πρεπει να υπολογιζω επι 2),πως θα τα θηλαζω κτλ.ειναι τα πρωτα μου οποτε καταλαβαινετε...ασχετοσυνη +αγχος+φοβος Χ 2

Καλώς ήλθες κι εσύ. Άγχος ε? Τελείως φυσιολογικό. Όλα θα τα κάνεις. Μην αγχώνεσαι. Σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια αλλά θα δεις ότι από ένα σημείο και μετά θα μπεις σ ενα πρόγραμμα και θα τα καταφέρνεις. Όσο για αυτά που πρέπει να αγοράσεις όντως είναι όλα επί δύο. Αλλά τι νακάνουμε? Φαντάσου ότι θα έχεις και διπλές χαρές.

Διαφημίσεις

ναι το ξερω :) περασα και ενα αρχικο σοκ γιατι μετα απο εξωσωμματικη εμεινα εγκυος σε 3 και καναμε μειωση για να σιγουρεψουμε τα 2.οποτε δεν θελω να παει τιποτα στραβα και εννοειται τα περιμενω τα μωρα μου πως και πως!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Γεια σου Witchaki. Κοίτα στην αρχή όταν ξεκινήσαμε φάγανε από μια δυο κουταλιές το καθένα. Από κει και πέρα μέρα με την μέρα και μια κουταλίτσα παραπάνω. Βέβαια ακόμη δεν τρώνε ολόκληρο μπολάκι όπως τρώνε την βανίλια. Βάζω μισή μπανάνα ,μισό μήλο και μισό αχλάδι και για τα ΄δυο. Αρκετά μεγάλα βέβαια τα φρούτα. Αν τα βάλω ολόκληρα περισσεύει και τρώω κι εγώ πάντα. Εχω τώρα μερικές μέρες που τους βάζω μέσα μια μεζουρίτσα βανίλια από την κρέμα τους και το τρώνε καλύτερα. Τα Witchakia δεν τρώνε καθόλου? Θέλει πάντως υπομονή με την φρουτόκρεμα.

Stellass περίεργο αυτό που λες. Δεν νομίζω να έχει κάτι το μωράκι. Τι να έχει? Αλλά όντως πολύ περίεργο. Για ρώτα να δεις τι θα σου πουν.

οταν λες κουταλακια τι εννοεις?σημερα για παραδειγμα που ηταν μια καλη μερα,εφαγε τρεις κουταλιες της σουπας η μικρη και κατι παραπανω ο μικρος.

age.png

ναι το ξερω :) περασα και ενα αρχικο σοκ γιατι μετα απο εξωσωμματικη εμεινα εγκυος σε 3 και καναμε μειωση για να σιγουρεψουμε τα 2.οποτε δεν θελω να παει τιποτα στραβα και εννοειται τα περιμενω τα μωρα μου πως και πως!!!

3 ε? Ε εντάξει σκέψου ότι ότι γίνεται γίνεται για καλό. Μην αγχώνεσαι. Τίποτα δεν θα πάει στραβά. Πότε γεννάς με το καλό?

Διαφημίσεις

οταν λες κουταλακια τι εννοεις?σημερα για παραδειγμα που ηταν μια καλη μερα,εφαγε τρεις κουταλιες της σουπας η μικρη και κατι παραπανω ο μικρος.

Ε εντάξει βρε. Μια χαρά τρώνε τα παιδιά. Εμένα τις πρώτες μέρες τρώγανε δυο τρία κουταλάκια από αυτά τα δικά τους. Αυτά με τα οποία τα ταίζουμε. Δεν την πολυθέλανε. Τώρα όμως εντάξει μια χαρά. Βέβαια σου ξαναλέω ολόκληρο μπολάκι δεν τρώνε. Δηλαδή τα μισά φρούτα το καθένα. Αλλά εντάξει. Απ ότι μου είπε και η παιδίατρος μια χαρά είναι. Σιγά σιγά θα συνηθίσουν και θα τρώνε και λιγο παραπάνω. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μην τρώνε πολύ παρά να τρώνε συνέχεια και ποσότητες και να έχουμε πρόβλημα. Γιατί ακούω και κάτι τέτοια από γνωστές. Ότι για παράδειγμα επειδή έχουν παραπάνω βάρος απ΄οτι πρέπει κόβουν γεύματα. Μια συνάδελφος γέννησε δεκαπέντε μέρες μετά από εμένα και αυτό τώρα έίναι εννιά κιλά. Ασε άσε καλύτερα έτσι όπως είναι τα δικά μας.

μωρε τρωνε ενταξει αλλα η μικρη κατι φορες ειναι πολυ στριμαδι.

μην σε ανησυχεί! Εμένα ο ένας πότε έτρωγε, πότε δεν έτρωγε τις κρέμες και κάθε μέρα πάλευα μαζί του για να φάει. Η όρεξη του ήρθε όταν έγινε 9 μηνών και σταματήσαμε το άλεσμα και του τα έδινα σε κομματάκια, ενώ το απόγευμα όταν αρχίσαμε γιαούρτι με κομμένα μιράντα το έτρωγε! Και τώρα να του κάνω δηλαδή φαρίν λακτέ δεν το τρώει τι να πω....

twins η δικιά σου έχει προίκα??

3 ε? Ε εντάξει σκέψου ότι ότι γίνεται γίνεται για καλό. Μην αγχώνεσαι. Τίποτα δεν θα πάει στραβά. Πότε γεννάς με το καλό?

πολυ δύσκολη στιγμη για μενα και για τον αντρα μου η μειωση ιδίως από την στιγμή που οι εξετάσεις εδειχναν 3 υγιεστατα εμβρυα.αλλα επρεπε να γινει και εγινε.

τελικη ημερομηνια ειναι 30/6 αλλα με διδυμα χλωμό το κοβω!!αν γεννησω νωρίτερα ευχομαι να γίνει τουλασχιστον τελος μαιου ή αρχες Ιουλίου!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Όλα καλά θα πάνε, να είσαι ήρεμη, να ξεκουράζεσαι και όλα μια χαρά...

Διαφημίσεις

καλε εχουμε παρεα!!!νεο αιμαι!!!γεια σε ολες!!!πολυ χαιρομαι!θα θυμηθουμε για τα καλα τα της εγκυμοσυνης!!!

αχ εχει τα καλα αλλα εχει και τρελο αγχος!!!!ιδιως αν εισαι νεα!!!καθε τσιμπηματακι νομιζεις οτι ειναι κακο και ΠΡΗΖΕΙΣ τον γιατρο συνεχώς!!!χαρα στο κουράγιο τους....

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ο γιατρος ήδη εχει απαγορεψει δουλειες στο σπιτι κτλ..αυτο δεν με χαλαει καθολου βεβαια!!!

αλλα το καθισιο δεν το εχω συνηθισει ακομα!!!εχω και αυπνιες το βράδυ ίσως λόγω άγχους δεν ξέρω.είναι απίστευτο το πως από την πρ'ωτη στιγμ'η που μένει μια γυναίκα έγγυος αλλάζει εντελώς προτεραιότητες.το πρωτο που σκεφτομαι το πρωι ειναι τα μωράκια μου και αν ειναι ολα καλα γιατι ακομα δεν μπορω να νιώσω κίνηση..τι δεν θα έδινα για έναν ατομικό υπέρηχο στο σπίτι!!!χιχιχι

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ο γιατρος ήδη εχει απαγορεψει δουλειες στο σπιτι κτλ..αυτο δεν με χαλαει καθολου βεβαια!!!

αλλα το καθισιο δεν το εχω συνηθισει ακομα!!!εχω και αυπνιες το βράδυ ίσως λόγω άγχους δεν ξέρω.είναι απίστευτο το πως από την πρ'ωτη στιγμ'η που μένει μια γυναίκα έγγυος αλλάζει εντελώς προτεραιότητες.το πρωτο που σκεφτομαι το πρωι ειναι τα μωράκια μου και αν ειναι ολα καλα γιατι ακομα δεν μπορω να νιώσω κίνηση..τι δεν θα έδινα για έναν ατομικό υπέρηχο στο σπίτι!!!χιχιχι

Χαχαχαχα...............Που να τα κρατήσεις κιόλας. Εκεί να δεις. Άλλη αίσθηση.

Δουλειές? Τι είναι αυτό? Επιστράτευσε όποιον έχεις και δεν έχεις και απόλαυσε το τώρα που μπορείς.

Καλά όταννιώσεις και κίνηση...........Πάρτυ βασικά θα νιώσεις. Θα το δεις. Θα μας το λες τότε.

το τι αϋπνίες έχω ρίξει στην εγκυμοσύνη δεν λέγεται! έβλεπα όλες τις ταινίες που υπήρχαν και τώρα δεν προλαβαίνω να δω τίποτα:):) όλοι θα σου λένε να κοιμηθείς τώρα που δεν έχεις τα μωρά αλλά δεν γίνεται πες τους:))) η πλάκα θα είναι αργότερα που θα έχεις μια κοιλούμπα και δεν θα την βολεύεις καθόλου στο κρεβάτι και θα γυρνάς μια από κει και μια από δω:)) να ναι καλά τα μωράκια και αυτά δεν είναι τίποταα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...