Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!τρεχωωωωωωωωωω..........

ευτυχως ο μικρος την τρωει την φρουτοκρεμα πιο ευκολα απο την σουσουραδα αν και ξυνιζεται!!!κατι μου λεει οτι θα μειωθουν οι εξορμησεις μας που τα βουταγα και εξαφανιζομουν!

age.png

Διαφημίσεις

και βεβαια χρονια πολλα στα μωρακια μας που εγιναν εξι μηνων!και τα nufidia kai ta gorridia!

Ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οντως τωρα με τις κρεμες κ τα φαγητα δεν είναι τόσο εύκολο να βγαίνουμε έξω για βόλτες. Αλλά θα περάσει κι αυτή η φάση. Εντάξει. Τα Witchakia καλα?

μια χαρα ειμαστε.ε γκρινιαζουμε που και που,η μικρη δηλαδη, αλλα που θα παει θα βαρεθει καποια στιγμη!ο μικρος ειναι χαχας!γελαει και μονος του.

Εμείς το αντίθετο. Η μπεμπούλα γελάει μόνη της . Η χαχανούλα. Αλλά και ο μπεμπάκος δεν πάει πίσω. Έχουμε και τις γκρινίτσες μας. Απ όλα έχουμε. Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χαίρετε ! Είναι τόσα πολλά τα μηνυματά σας που μου ειναι δύσκολο να παρακαλουθήσω την πορεία ολων όσων γράφουν εδώ. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη που μπορώ να γράφω σε αυτήν την ενότητα και εγώ. Είμαι μια εν δυνάμει διδυμομανούλα 17 εβδομάδων και 5 ημερών. Εχουμε προγραμματισμένη μια αμνιοπαρακέντηση την Τετάρτη και έχω μεγάλη αγωνία, ξέρετε πως θα γίνει, ποσο πονάει, τι κανουμε μετά, πως παλεύεις την αναμονή κτλ. κτλ. κτλ.

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Glorraki χρόνια σας πολλά!!! Χαρούμενα 6μηνογενέθλια!!!!

Rena2010 καλώς ήρθες κι εσύ στην ευτυχισμενη παρέα μας!! Χαίρομαι που έχουμε νέες αφίξεις!!!! Με το καλό να υποδεχτείς τα μωράκια σου και χαρά μας να λύσουμε κάθε προβληματισμό σου!!! Δυστυχώς για την άμνιο δεν γνωρίζω...ίσως κάποια άλλη μανούλα σε καθοδηγήσει. Όλα όμως θα πάνε καλά..μην αγχώνεσαι!!! Η αυχενική σου πώς βγήκε? Έμαθες και το φύλο των μωρών? Τα πρώτα σας είναι?

RKdwp3.png

Rena2010 καλως ηρθες κ απο μενα!!!!

Δυστυχως ουτε εγω γνωριζω για την αμνιο,δεν εκανα,αν θες πες μας και τον λογο που θα την κανεις.....και φυσικα ρωταω οσα κ η jasmini αλλα δεν τα γραφω για να μη σε βομβαρδισουμε με ερωτησεις κ φυγεις!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Glorraki χρόνια σας πολλά!!! Χαρούμενα 6μηνογενέθλια!!!!

Rena2010 καλώς ήρθες κι εσύ στην ευτυχισμενη παρέα μας!! Χαίρομαι που έχουμε νέες αφίξεις!!!! Με το καλό να υποδεχτείς τα μωράκια σου και χαρά μας να λύσουμε κάθε προβληματισμό σου!!! Δυστυχώς για την άμνιο δεν γνωρίζω...ίσως κάποια άλλη μανούλα σε καθοδηγήσει. Όλα όμως θα πάνε καλά..μην αγχώνεσαι!!! Η αυχενική σου πώς βγήκε? Έμαθες και το φύλο των μωρών? Τα πρώτα σας είναι?

--------------------------------------------------------------------------------Jasmini, Nufi & Giota κατ'αρχήν ευχαριστώ για το καλωσορισμα. Για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας : Η αυχενική τους είναι 1,4 και 1,5 (δηλαδή καλές), εξετάσεις αίματος (ΡΑΡΡ-Α) δεν έκανα γιατί δεν έχει νόημα στη δίδυμη κύηση - δεδομένου ότι τα αποτελέσματα δεν ξέρουν σε ποιο μωρό αντιστοιχούν. Τα μωράκια είναι μάλλον μια κοράκλα και ένας γιοκαρος και δεν είναι τα πρώτα μας, αν ολα μας πάνε καλά θα έχουν μια καταπληκτική αδερφούλα να τα περιμένει ανυπόμονα σπίτι,

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ρένα. Καλως ήλθες και από εμένα. Ούτε κι εγώ ξέρω για την αμνιοπαρακέντηση γιατί ουτε κι εγώ έκανα.

Κορίτσια εσείς όλες καλά?

Εμείς χθες κάναμε το εμβολιάκι μας και όλα καλά. Έίμαστε 6.400 η μπέμπα και 7.200 ο μπέμπης. Μια χαρούλα. Τώρα τον επόμενο μήνα ξανά εμβόλιο. Ευτυχώς είμασταν πολύ καλά παιδιά. Κλαψαμε λιγουλάκι όταν μας τρύπησε αλλά μετά όλα καλά.

Kαλημέρα!

Να καλωσορίσω και τις καινούριες μέλλουσες διδυμομανούλες

Βρε κορίτσια να κάνω μια ερώτηση! Ο ένας μου ο γιος από τον καιρό που γεννήθηκε δεν βγάζει δάκρυα όταν κλαίει!! Κοντεύει να χρονίσει τώρα και πουθενά δάκρυ! Το έχετε ξανακούσει αυτό?? Έχω αγχωθεί τώρα μήπως έχει κάτι....

Καλημέρα!Είμαι κι εγώ μια εν δυνάμει διδυμομάνα 13 εβδομάδων μετα από την πρώτη μας εξωσωματική!!! Ήρθα στην παρέα σας λοιπόν για να τα λέμε και για να λύνω και τις απορίες μου που είναι πάρα πολλές!

Αυχενική κάναμε ήταν 1,7 και 2,1 και το papp-A 1/12.000!!! Φύλο δεν είδαμε ακόμα, θα δούμε στις 25/2 που θα έχουμε το επόμενο ραντεβού μας και θα κάνουμε και υπέρηχο καρδιάς εμβρύων.

Χθες με έπιασαν και πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και δεν μπορούσα να περπατήσω καν. Παίρνω buscopan plus ανά 8ωρο και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα. Φαντάζομαι πως αυτοί οι πόνοι είναι συνηθισμένοι στις δίδυμες κυήσεις λόγω έλλειψης χώρου ε;

UAQCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...