Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:rolleyes:Καλημέρα κορίτσια. Χθες πήγαμε γιατρό και είδαμε τα ζουζουνέξ. Είναι μια χαρούλα, μεγαλώνουν και χοντραίνουν (χι χι χι χι ). 700 και 800 γρ. αντίστοιχα. Όλα καλά.

Twins δεν την γλίτωσα τελικά την καμπύλη. Θα κάνω κι εγώ με τα 100 ml. Εντάξει μωρέ θα περάσει κι αυτό. Τι να κάνουμε?

Μελένια σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη. Μην ανησυχείς. Κι εγώ στον πρώτο μου υπέρηχο όταν μου είπαν ότι είδαν δύο σάκους έπαθα ένα σοκ. Άσε που στην αρχή μου λέει ''ναι ναι ωραία βλέπω τρεις σάκους''. Καλά μου ήλθε να πέσω από το κρεβάτι. Αλλά μετά κοίταξε πιο επισταμένα και ήταν δύο τελικά. Εντάξει όσο να ναι μεχρι να το συνηδειτοποιήσεις είναι ένα θέμα. Αλλά όσο περνάει ο καιρός και το αντιλαμβάνεσαι είναι πολύ πολύ καλύτερα. Μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε. Απλά πρόσεχε όσο μπορείς.

Witch τι έγινε όλα καλά? Σινεμαδάκι ε? Ωραία. :cool:

Διαφημίσεις

Πω πω μεγαλωσανε!Αρχιζουν να ειναι ανθρωπακια χι χι!Μπραβο,χαιρομαι που ειναι ολα καλα.

Ναι όντως και εμένα απίστευτο μου φαίνεται. Τώρα θα ξαναπάω σε ένα μήνα ακριβώς οπότε λογικά θα είμαστε κιλό και κάτι. Πω πω........... Εσύ έκανες την β' επιπέδου?

Να σε ρωτήσω κάτι? Βλαστοκύτταρα θα κάνεις, το χεις ψάξει?:rolleyes:

Ναι όντως και εμένα απίστευτο μου φαίνεται. Τώρα θα ξαναπάω σε ένα μήνα ακριβώς οπότε λογικά θα είμαστε κιλό και κάτι. Πω πω........... Εσύ έκανες την β' επιπέδου?

Να σε ρωτήσω κάτι? Βλαστοκύτταρα θα κάνεις, το χεις ψάξει?:rolleyes:

Δεν το εχω ψαξει αν και ξερω οτι δεν αξιζει το κοπο.Ειναι ομως το επομενο που θα ασχοληθω γιατι θελω να βεβαιωθω.

age.png

Δεν το εχω ψαξει αν και ξερω οτι δεν αξιζει το κοπο.Ειναι ομως το επομενο που θα ασχοληθω γιατι θελω να βεβαιωθω.

Πω πω κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Άλλος λέει ναι άλλος λέει όχι. Πολύ προβληματίστηκα. Τι γίνεται εσύ, τα μωράκια σου κλωτσάνε? :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα απο την γυναικολόγο!! Καλά λέμε θα με τρελάνει!!

Σήμερα μας είπε οτι το ένα είναι σίγουρα αγόρι! Το άλλο δε το είδε! Την προηγούμενη φορά τα έλεγε ανάποδα! Επίσης μας είπε το άλλο κουφο!! Ενώ στην αυχενική μου είχε πει ο γιατρος οτι ειναι διχοριακα και διαμνικά , αυτη σήμερα μας είπε οτι μορει να είναι στον ίδιο σάκο και χωρίζονται λεεί απο μια λεπτη γραμμή. Γίνεται αυτό?? Αφου ο άλλος είχε πει είναι ξεχωριστή σακή! Θα τρελαθώ! Μέχρι να πάει η αλλη τετάρτη να κάνω β επιπέδου!

Αχ βρε joy θα σε τρελανουν.Ξεχνα τα ολα και περιμενε τη β επιπεδου.Εκει θα σιγουρευτεις για ολα.Εσυ θα γινεις μανουλα και κρατα αυτη τη χαρα σαν τη μεγαλυτερη του κοσμου.Τα αλλα αστα στον εμβρυολογο.Ξερω οτι θα σε φαει η αγωνια αλλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως.Αυτη η μανια των γιατρων να προβλεπουν το φυλο χωρις να ειναι η ωρα τους με εκνευριζει αφανταστα.

Glorr κουνιουνται παρα πολυ και ειναι λες και θα πεταχτουν απ εξω κατι φορες.Ειδικα αν γυρισω το βραδυ πλευρο παθαινουν εναν πανικο και χτυπιουνται εκει μεσα.

age.png

Kαλησπερα!

Πολυ καλα πηγε στο γιατρο glorr.ε? Μεγαλωσαν τα μωρουλινια σου!!

Κ συ joy να σκεφτεσαι οτι ειναι υγιη κ τωρα τα υπολοιπα θα τα εξακριβωσετε στο β επιπ. Μια βδομαδουλα εμεινε! Παντως,οταν ειναι στον ιδιο σακο ειναι ιδιου φυλου,κανω λαθος?

Melenia καλη εγκυμοσυνη!Το πρωτο ξαφνιασμα γρηγορα διαδεχεται η 2πλη χαρα!!

Νομιζω θα επρεπε να αγορασουμε ολες μαζι συνεταιρικα εναν υπερηχο για να μπορουμε να τα βλεπουμε (οτι καταλαβουμε, θα μαθουμε κιολας) οποτε θελουμε!!!! Μη μου πειτε πως αν ειχατε την ευκαιρια δε θα τα τσεκαρατε καθημερινα!!

Οσον αφορα τα βλαστοκυτταρα θα σας πω καποια στιγμη τα συμπερασματα απο πολυ προσφατο ιατρικο συνεδριο/σεμιναριο που παρακολουθησε ο κουμπαρος μας.Δεν θυμαμαι λεπτομερειες, αλλα αυτο που ειναι σιγουρο, ειναι να μην εμπιστευτουμε ιδιωτικες τραπεζες φυλαξης. Στην Ελλαδα βρισκεται το 20% ιδ.τραπεζων παγκοσμιως!!! Εχει στηθει ενα ολοκληρο εμποριο κ δυστυχως δεν τηρουνται ολες οι προδιαγραφες συντηρησης κλπ..Αντιθετως υπαρχει πολυ θετικη αντιμετωπιση για τις δημοσιες τραπεζες. Αλλα για να γινω πιο συγκεκριμενη, θα πρεπει να μου ξαναθυμισει λεπτομερειες...σορρυ, ανελαβε ο συζυξ να τα κατανοησει, εγω αρκεστηκα στα πολυ βασικα..:rolleyes:

33E7p2.png

Βρε κορίτσια συγνώμη αλλά τι λένε στην joy , μία έτσι μία αλλιώς? Τι έίναι αυτό το πράγμα. Δικαιολογημένα η κοπέλα να είναι έτσι. Θα τα εξακριβώσεις όλα στην Β' επιπέδου joy μην ανησυχείς. Οι υπολοιπες τι κάνετε? εγώ μόλις έφαγα και είπα να μπω να δω τι κάνετε...........

:P

Οντως τη μπερδευουν την κοπελα...Νομιζα κ γω οτι στην αυχενικη ξεκαθαριζουν το θεμα των σακων, αλλα μαλλον οχι..

κ μεις φαγαμε κ μετα απο λιιιγη μαυρη σοκολατιτσα ακολουθουν κλωτσιτσες!Μα ειναι τοσο απολαυστικες!!!!!!!!

glorr σου ειπε ο γιατρος σου για κορτιζονη?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Οντως τη μπερδευουν την κοπελα...Νομιζα κ γω οτι στην αυχενικη ξεκαθαριζουν το θεμα των σακων, αλλα μαλλον οχι..

κ μεις φαγαμε κ μετα απο λιιιγη μαυρη σοκολατιτσα ακολουθουν κλωτσιτσες!Μα ειναι τοσο απολαυστικες!!!!!!!!

glorr σου ειπε ο γιατρος σου για κορτιζονη?

Όχι τελικά nufi δεν μου είπε κάτι για κορτιζόνη. Τώρα δεν ξέρω αν θα μου πει την επόμενη φορά αλλά προς το παρόν όχι. Εσύ θα κάνεις? Δεν θυμάμαι τι μου είχες πει. Σοκολατίτσα ε? Εμένα μου έχει κολλήσει από το πρωί να φάω κέικ σοκολάτα. Τρελό κόλλημα όμως. Μάλλον θα στείλω τον σύζυξ το απόγευμα να μου πάρει. Χι χιχ χιχ . Εκτός αν μπορέσω να το αποφύγω και να φάω κάτι άλλο για να μου φύγει. Όσο για τις κλωτσίτσες απολαυστικές δεν λέω. Αλλά ώρες ώρες είναι τόσο δυνατές που τινάζομαι επάνω. Μην μιλήσουμε για τα τεντώματα που κάνουν και εξέχουν διάφορα.:rolleyes:

Κορίτσια με το θέμα των τριχών μετά τη γέννα θα σταματήσετε να βγάζετε αντιθέτως.

Εγώ γέννησα 5 Οντωβρίου και ξύρισα τα πόδια μου πρώτη φορά μετά την Πρωτοχρονιά.

¨ομως έχει και πολύ τριχόπτωση το πράγμα. Εγώ τώρα βγάζω φύτρες και είμαι χάλια. Και σε 2 εβδομάδες βαπτίζουμε τα ζουζουνάκια.

Μελένια εμένα ο γιατρός είχε δει μόνο τον έναν σάκκο. Στις 8 εβδομάδες πήγαμε να δούμε καρδιακή λειτουργία και είδαμε 2 καρδούλες να χτυπούν σαν ρολογάκια.

Frosobal εγώ έχω και τώρα φοβερή τριχόπτωση. Και μάλιστα σε όποιον το λέω απορεί γιατί συνήθως στην εγκυμοσύνη δεν πέφτουν. Μετά πέφτουν απ΄' ότι ξέρω. Κι όμως........... Ταυτόχρονα όμως έχω βγάλει και αρκετές φύτρες. Ευτυχώς . Δεν ξέρω αν φταίει βέβαια και ο χαμηλός αιματοκρίτης και έχω αυτή την πτώση.......:D

Βρε κορίτσια συγνώμη αλλά τι λένε στην joy , μία έτσι μία αλλιώς? Τι έίναι αυτό το πράγμα. Δικαιολογημένα η κοπέλα να είναι έτσι. Θα τα εξακριβώσεις όλα στην Β' επιπέδου joy μην ανησυχείς. Οι υπολοιπες τι κάνετε? εγώ μόλις έφαγα και είπα να μπω να δω τι κάνετε...........

:P

Πάει να με τρελάνει αυτή εδώ!! Μα αφού στην αρχή ήταν 2 ξεχωριστή σάκοι! Τώρα τι έγινε?? Καλά αυτό με το φύλο δε το ψάχνω! Το θέμα είναι οι άλλες μετρήσεις που κάνει είναι σωστές?? Η και εκεί μου λεει άλλα για άλλα!! Σύμφωνα πάντως με τις μετρήσεις είναι λεέι 409 και 404 γραμμάρια! Αλλά όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη!!

Πάει να με τρελάνει αυτή εδώ!! Μα αφού στην αρχή ήταν 2 ξεχωριστή σάκοι! Τώρα τι έγινε?? Καλά αυτό με το φύλο δε το ψάχνω! Το θέμα είναι οι άλλες μετρήσεις που κάνει είναι σωστές?? Η και εκεί μου λεει άλλα για άλλα!! Σύμφωνα πάντως με τις μετρήσεις είναι λεέι 409 και 404 γραμμάρια! Αλλά όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη!!

Υπομονή κοριτσάκι. Θα κάνεις την β' επιπέδου και εκεί θα σου πουν τι γίνεται. Δεν μπορεί. Όσο για τα γραμμάρια νορμάλ μου ακούγονται. Εγώ να φανταστείς που έκανα την εξέταση στην 24η σχεδόν εβδομάδα ήταν 550 και 450 γραμμάρια αντίστοιχα. Μην ανησυχείς βρε. Όλα καλά θα πάνε. .....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...