Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μονο μια βδομαδα?ωραια!

εγω σημερα παλι 2μεζουρες εβαλα,την τσακισανε!

αυριο θα βαλω 4.

5 τ απογευμα ρυζαλευρο ε?νωρις..κ μετα τι ωρα τρωτε βραδυνο γαλα? αντεχουν?

εμεις τωρα τρωμε 7,11,3,7,11. οποτε φαναταζομαι πανω κατω ετσι θα ειναι κ το προγραμμα με τις κρεμες. αλλα θα δειξει κιολας..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καθε παιδιατρος τα δικα του παντως...

εσεις συντομα βαλατε ολα τα ειδη κρεμας στο μενου.

εμας μας ειπε να μεσολαβει μια εβδομαδα απο την εναρξη καθε κρεμας για να εισαγουμε την επομενη..δλδ σε μια βδομαδα φρουτοκρεμα,σε δυο χορτοσουπα κ το κρεας αργοτερα(αφου θα προσθετουμε ενε ενα τα λαχανικα)

33E7p2.png

καθε παιδιατρος τα δικα του παντως...

εσεις συντομα βαλατε ολα τα ειδη κρεμας στο μενου.

εμας μας ειπε να μεσολαβει μια εβδομαδα απο την εναρξη καθε κρεμας για να εισαγουμε την επομενη..δλδ σε μια βδομαδα φρουτοκρεμα,σε δυο χορτοσουπα κ το κρεας αργοτερα(αφου θα προσθετουμε ενε ενα τα λαχανικα)

Όχι βρε δεν τα βάλαμε κι εμείς όλα μαζί. Ξεκινήσαμε την πρώτη εβδομάδα με βανίλια ρυζάλευρο, μετά από μια εβδομάδα βάλαμε την φρόυτόκρεμα, την επόμενη εβδομάδα την χορτόσουπα(καρότο, πατάτα, σέλινο, κολοκύθι) και την επόμενη εβδομάδα βάλαμε στην χορτόσουπα και το μοσχαράκι. Δηλαδή συνολικά πήρε ένα μήνα για να μπουνε όλες οι κρέμες και το φαγητό στο πρόγραμμα. Το μόνο διαφορετικό είναι οτι βάλαμε όλα τα λαχανικά μαζί και όλα τα φρούτα μαζί από την αρχή και μια χαρά πήγαν όλα.

Ναι στις 5 περίπου τρώνε το την βανίλια και μετά γύρω στις 9.30 το γάλα τους και υπνο ως τις έξι το πρωί . Ναι αντέχουν μια χαρά. Έχουν φιάξει πρόγραμμα και ευτυχώς το τηρούν. Εκτός αν είναι αδιάθετα. Θα το δεις κι εσύ. Θα το φιάξουν το πρόγραμμα και τα δικά σου. Απλά χρειάζεται λίγος χρόνος

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Έχω ευχάριστα!!! Σήμερα φάγαμε όλη την κρέμα μας!!!! Και το φρούτο!!! Βέβαια κρέμα έκανα μια μερίδα και την μοιράστηκαν :) αλλά πάμε καλά!!! Πολύ χαίρομαι!!!

RKdwp3.png

Γεια σας κ απο μενα!!!!

Μη μου βαλετε απουσια,απλα πηγαμε στο Αιγιο για σκ κ δεν προλαβα να μπω να το γραψω γιατι φυγαμε Παρασκευη βραδυ κ γινοτανε πανικος!!!!Ο Τασος ειχε αδειασει ολα του τα παιχνιδια στο σαλονι κ το δωματιο,εγω προσπαθουσα να μαζεψω τα απαραιτητα να παρουμε μαζι,τα μικρα γκρινιαζανε επειδη νυσταζανε κ γινοτανε πανικος!!!!!

Ευτυχως περασαμε τελεια!!!!Σημερα ξεκινησαμε και λαχανικα...δεν τρελλαθηκαν οπως στη φρουτοκρεμα αλλα με λιγη υπομονη τα τρωνε.....Τωρα τα πηγα στην κουνια τους,θα παω κ τον Τασο στο κρεβατι του κ να ξαπλωσω κι εγω γιατι κουραστηκα αρκετα!!!!

Ανθη καλως ηρθες κ απο μενα!!!!

Εγω γεννησα 36+3 ο Χρηστος 2490 κ ο Θανος 2230.....ηταν σε ξεχωριστους σακους αλλα μοιαζουν σαν δυο σταγονες νερο!!!!Θα το διαπιστωσεις κ απο τις φωτογραφιες μου!

Σας φιλω!Θα μπω παλι αυριο το πρωι!!!!!

Σκεπαστειτε καλα γιατι κανει κρυοοοοοοοοοοο!!!!!μπρρρρρρρρρρρρ

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας!!!

Έχω ευχάριστα!!! Σήμερα φάγαμε όλη την κρέμα μας!!!! Και το φρούτο!!! Βέβαια κρέμα έκανα μια μερίδα και την μοιράστηκαν :) αλλά πάμε καλά!!! Πολύ χαίρομαι!!!

Jasminakia μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Δεν άντεξα τις σχολίασα όλες τις φώτο. Είναι πολύ όμορφα. Δεν φταίω εγώ. Με προκαλέσατε. Είστε πολύ ωραία μωρά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

glorr ευχαριστούμε πάρα πολύ! Θα προσπαθήσω να βάλω κ άλλες.

Τώρα που μιλάτε για κρέμες η ερώτηση είναι η εξής, εσείς τις τρώτε; είμαι τόσο πολύ λιχούδα που είμαι σίγουρη ότι θα γίνω φούσκα (σαν τον μπέμπη)

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Μικρές μου κουκλίτσες, μπαίνω για μια καλησπέρα!

Πάω να διαβάσω νέα και να σχολιάσω ό,τι προλάβω!

Ήρθαν ενισχύσεις, διότι με άκουσαν φρικαρισμένη! Η μαμά ήρθε χθες βράδυ και φεύγει αύριο το μεσημέρι.............! Οπότε σήμερα γινόταν ένας χαμός, με μαμά και πεθερά, που προσπαθούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση, για να μην σαλτάρω! Η αλήθεια είναι ότι τα σκατουλάκια μου σήμερα ήταν άλλα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λέτε να ήθελαν τις γιαγιάδες τους, όπως όταν ήσαν βρεφάκια;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, εμείς γιατί θα αργήσουμε τόσο να αλλάξουμε κρέμα;

Μου είπε η παιδίατρος ότι στο επόμενο εμβόλιο (δηλ στον έκτο) θα μιλήσουμε για το επόμενο στάδιο. Μέχρι τότε ρυζάλευρο... Το τρώμε σχετικά καλά. Πειραματίστηκα λίγο κι εγώ. Η γιώτης καλή είναι, διαλύεται τέλεια, αλλά ο μεγάλος δεν την ήθελε. έτσι τον ξεκίνησα νεστλέ (που είδα ότι είναι πολύ δημοφιλής εδώ), αλλά κάνει φρικτά σβολάκια. Μου έσπασε τα νεύρα εντελώς, ενώ στον μπούμπη έδειχνε να αρέσει (η υφή της σε σχέση με την γιώτης), με εμφανή τα σημάδια αντιπάθειας στα σβολάκια... (κλάμα, φτύσιμο). Χθες την προσπάθησα δεύτερη μέρα, αυτή τη φορά και στον μικρό, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειάζεται να δίνω δύο διαφορετικές κρέμες, όπως έκανα με τα γάλατα. Εις μάτην! Ο μικρός, μόλις αντιλήφθηκε σβολάκια, άρχισε να κλαίει σπαρακτικά, έφαγε δε ελάχιστα. Ο μεγάλος συνέχισε την αντίδραση της προηγούμενης μέρας. Σήμερα έκανα την τελευταία δοκιμή. Μιλούπα. Επιτέλους, μοιάζει σε σύνθεση με την νεστλέ, γι' αυτό αρέσει στον μεγάλο, και διαλύεται και σχετικά εύκολα. Έτσι, την έφαγε με σχετική χαρά, ενώ ο μικρός επέλεξε... τον ύπνο! Ναι, έχω δει παιδί να κοιμάται, πίνοντας ζεστό γαλατάκι, αλλά, τρώγοντας κουταλιές κρέμας; Ποτέ!!!! Ε, δεν έφαγε και ιδιαίτερα, μάλλον του την είχα κάνει ελαφρώς πιο αραιή, οπότε έκανε πρρρρρρ και την ψιλοέφτυνε :)

rPPrp3.png

Επίσης,

Melenia, σαραντίσατε! Να ζήσετε, να τα χιλιάσετε, να είστε χαρούμενοι!

Κι εγώ αδιαθέτησα την 40ή μέρα ακριβώς! Κανονικότατα, για 10 μέρες μάλιστα... Και είχαν προηγηθεί και 40 μέρες με διαρκή... παρουσία, έστω και πολύ διακριτική κάποιες φορές :)

rPPrp3.png

Πότε θα βάλουμε τα μωρά σε καρεκλάκι φαγητού;

Πότε θα ξεκινήσω κι εγώ φρούτο (αυτή η ερώτηση απευθύνεται στη γιατρό μας) ;

Θα θυμηθώ να βάλω φυσιολογικό ορό στον μεγάλο πριν το τελευταίο τάισμα απόψε ή θα φωνάξω πάλι "φτου", πέντε λεπτά αφού το παιδί θα έχει αρχίσει να τρώει; (έχει λίγο μπούκωμα, αλλά μόνο το βράδυ (?) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...