Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ανθή καλωσόρισες, εγώ γέννησα 36+2, 2700 ο μπέμπης , 2600 η μπέμπα. Γενικά να προσέχεις περισσότερο και ετοιμάσου ψυχολογικά για την ωραιότερη στιγμή της ζωής σου!

Κορίτσια έχω γίνει χαζομαμά τα κοιτάω και λιώνω μου ρχεται να κλάψω, δακρύζω συνέχεια τι είναι αυτό που έχω πάθει;

Τι συναισθήματα μου ξυπνάνε με κάθε τους ματιά; Αρχίζουν και κάνουν γελάκια και με κοιτάνε συνέχζεια στα μάτια! Μα τόσο έξυπνα;

ΟΛΓΑ79 πολύ καλή επιλογή με το καλό η βάφτιση σας!

witch ένα έχω να πω για αυτό το θέμα..πόσοι ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ή καλύτερα κακοπροαίρετοι; Εμάς ήρθαν χτες επίσκεψη ένα φιλικό ζευγάρι και κοιτούσαν τα μωρά καλά καλά για να μας πουν σε ποιον μοιάζουν, αλλά πολύ έντονα, τόσο που τα πήρα και τα έβαλα στην κούνια τους. συνήθως τα έχω μαζί μας στο σαλόνι στα ρηλάξ.

Χτες επίσης πήγαμε κ στην εκκλησία να πάρουμε την ευχή, είμαστε επιτέλους 40 ημερών!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω αδιαθέτησα ? Το ερωτηματικό δεν είναι λάθος, Έχω πόνους περιόδου, λίγο αίμα, νιώθω ότι όπου να ναι θα έρθει μεγάλη ποσότητα αλλά νόμιζα θα περνούσαν μήνες για να ξανααδιαθετήσω.

Ποιος με κορόιδεψε ρε γαμώτο κ χαιρόμουνα άδικα;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Ξέχασα να σας πω αδιαθέτησα ? Το ερωτηματικό δεν είναι λάθος, Έχω πόνους περιόδου, λίγο αίμα, νιώθω ότι όπου να ναι θα έρθει μεγάλη ποσότητα αλλά νόμιζα θα περνούσαν μήνες για να ξανααδιαθετήσω.

Ποιος με κορόιδεψε ρε γαμώτο κ χαιρόμουνα άδικα;

Είδες ρε συ? Να κι άλλο ένα καλό της εγκυμοσύνης. Ησυχάζεις από αυτό για ποσους μήνες...............

Σαραντίσατε κιόλας Melenia? Πω πω πως περνάει ο καιρός. Μπράβο. Πως είναι τα μωράκια? Βάλε καμια φώτο να τα δούμε............Σίγουρα θα είναι πανέμορφα.

Έβαλα μια φώτο, θα βάλω κ άλλες σε λίγο αλλά αργεί πολύ..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Έβαλα μια φώτο, θα βάλω κ άλλες σε λίγο αλλά αργεί πολύ..

Δεν άντεξα τις σχολίασα όλες τις φώτο. Είναι πολύ όμορφα. Δεν φταίω εγώ. Με προκαλέσατε. Είστε πολύ ωραία μωρά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

μολις φαγαμε κρεμα!

επιτελους η μικρη τρωωι με ορεξη! το γαλα μετα με 1000 ζορια ομως..

melenia σου εστειλα friend request ,θελω να δω κ εγω τα μικρακια!!

σαραντησατε κιολας?πωπω..

glorr εσενα η μικρη δηλαδη συνεχιζει να πινει ποτε 90,ποτε 150 ml γαλα?

τι λεει η παιδιατρος σας γι αυτο?

33E7p2.png

μολις φαγαμε κρεμα!

επιτελους η μικρη τρωωι με ορεξη! το γαλα μετα με 1000 ζορια ομως..

melenia σου εστειλα friend request ,θελω να δω κ εγω τα μικρακια!!

σαραντησατε κιολας?πωπω..

glorr εσενα η μικρη δηλαδη συνεχιζει να πινει ποτε 90,ποτε 150 ml γαλα?

τι λεει η παιδιατρος σας γι αυτο?

Εμένα η μπεμπίτσα τρώει πλέον γάλα το πρωί και το βράδυ από 150 γραμμάρια κάθε φορά. Έχει καιρό που το έχει σταθεροποιήσει. Η παιδίατρος δεν μου είπε κάτι. Άυριο που θα πάμε θα την ρωτήσω. Εσένα δεν τρώει καθόλου και αν ναι πόσα γραμμάρια? Πάντως και εμένα τρώει αυτή την ποσότητα που σου είπα στάνταρ από τοτε που αρχίσαμε τις κρέμες και το φαγητό.

Διαφημίσεις

παλιοτερα ετρωγε μια χαρα. κ 180αρια..

ενα διαστημα τωρα τελευταια τρωει 90 κ μετα κλαιει κ δε θελει αλλο.

οποτε για μια ολοκληρη ωρα την πηγαινω περα δωθε, αγκαλια ταιζω, απο δω προσπαθω,απο κει το παλευω...για να φαει εστω 130-max 150..

ελπιζω να φτιαξει παλι τωρα που αρχιζουμε κρεμες γενικα..

το αλλο σαββατο ξεκιναμε κ φρουτοκρεμα.

33E7p2.png

αυριο ειστε 6μηνων κ εσεις ε??

Εντάξει μην ανησυχείς. Θα φιάξει το πρόγραμμά της . Σου λέω και η δικιά μου τα ίδια έκανε.

Ναί. Αύριο κλείνουμε κι εμείς τον έκτο. Εχουμε μόνο δύο μέρες διαφορά. Είστε μεγαλύτεροι κατά δύο μέρες. Χαχαχαχαχα. Φρουτόκρεμα ε? Ωραία. Μην περιμένεις να την φάνε εύκολα. Όσο να ναι τα φρουτάκια είναι περίεργη γεύση γι αυτά. Αλλά μέρα με την μέρα θα πηγαίνει και καλύτερα το θεμα. Με τι φρουτα θα ξεκινήσετε? Σας είπε? Εμείς τρώμε μπανάνα μήλο και αχλάδι.

ξεκιναμε με μηλο, μετα 4μερες αχλαδι,μετα πορτοκαλι,μετα μπανανα.

εσενα ποσες μερες αφου ξεκινησατε ετρωγαν ολοκληρο το γευμα κρεμα(χωρις να χρειαζεται να συμπληρωνεις με γαλα?)

33E7p2.png

ξεκιναμε με μηλο, μετα 4μερες αχλαδι,μετα πορτοκαλι,μετα μπανανα.

εσενα ποσες μερες αφου ξεκινησατε ετρωγαν ολοκληρο το γευμα κρεμα(χωρις να χρειαζεται να συμπληρωνεις με γαλα?)

Βανίλια ρυζάλευρο και φαγητό (χορτόσουπα και αργότερα που μπήκε το κρέας) μου πήρε γύρω στην εβδομάδα. Φρουτόκρεμα δεν τρώνε ακόμη ολόκληρο μπολάκι όπως στην άλλη κρέμα. Τρώνε την φρουτόκρεμα το πρωί γύρω στις 10.30 με 11.00 γύρω στο μισό μπολάκι το καθένα αλλά δεν τους συμπληρώνω γάλα. Δεν θέλουν . Και μετά γύρω στις 1 με 1.30 τρώνε το φαγητό τους και στις 5 με 5.30 την βανίλια ρυζάλευρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...