Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ! Βέβαια είμαστε πολύ αρχή ακόμα αλλά προχθές έκανα αυχενική και τα διδυμάκια μεγαλώνουν! Εσείς όλες γεννήσατε κανονικά; Δεν εννοώ μόνο για καισαρική αλλά και χρονικά όταν έπρεπε ή νωρίτερα;

Εγω με καισαρικη στην 36η εβδομαδα, 2.490 ο μπεμπακος κ 2.000 η μπεμπα.

Διαφημίσεις

Εγω με καισαρικη στην 36η εβδομαδα, 2.490 ο μπεμπακος κ 2.000 η μπεμπα.

Εμένα ο γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα ακόμα (αν και επειδή τα μωρά είναι απο το ίδιο ωάριο και έχουν τον ίδιο πλακούντα μου είπε οτι θα τα παρακολουθούμε στενά μετά τις 24 εβδομάδες) αλλά επειδή ακούω οτι σε άλλα κορίτσια συμβαίνει έτσι συνήθως, προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα... Γιατί άλλο είναι να τα περιμένεις αρχές Αυγούστου και άλλο να σου έρθουν ένα μήνα νωρίτερα!!! Ένα μικρό σοκ το παθαίνεις αν δεν είσαι προετοιμασμένη!

ixhPp3.png

Εγώ είχα ΠΗΤ 12 Αυγούστου και γέννησα 17 Ιουλίου. Πάντα όμως τα δίδυμα έρχονται νωρίτερα.΄Όπότε να είσαι προετοιμασμένη για όλα. Όλα καλά θα πάνε. θα δεις. Παω να ταίσω γαλατάκι και αν είσαι εδώ και αργότερα θα τα πούμε. Αλλιώς αν βγεις ξαναμπες αύριο . Μην σε χάσουμε τώρα που μπήκες στην παρέα.

Anthi καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Σου εύχομαι μια εύκολη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Φυσικά οι ανησυχίες θα υπαρχουν απλά τώρα να προσέχεις διπλά!!!! Όλα θα πάνε καλά θα ανακαλύψεις κι εσύ την ευτυχία που σου δίνει μια δίδυμη κύηση και κατά συνέπεια τα μωράκια που θα φέρεις στον κόσμο!!!! Εμείς είμαστε εδώ να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχεις σε οποιοδήποτε στάδιο!!!!

RKdwp3.png

Ευχαριστώ πολύ! Βέβαια είμαστε πολύ αρχή ακόμα αλλά προχθές έκανα αυχενική και τα διδυμάκια μεγαλώνουν! Εσείς όλες γεννήσατε κανονικά; Δεν εννοώ μόνο για καισαρική αλλά και χρονικά όταν έπρεπε ή νωρίτερα;

Εγώ γέννησα περίπου 2 1/2 εβδομάδες νωρίτερα με καισαρική! Ο ένας 2540γρ και ο άλλος 2260γρ.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ γέννησα περίπου 2 1/2 εβδομάδες νωρίτερα με καισαρική! Ο ένας 2540γρ και ο άλλος 2260γρ.

Σε ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα! Ίδιοι είναι οι μικρούληδες σου;

ixhPp3.png

Και μια ακόμα ερώτηση... Βλέπω οτι έχεις σκυλάκι μέσα στο σπίτι. Αντιμετώπισες πρόβλημα με τα μωρά; Όχι φυσικά υγείας αλλά επειδή έχω τον Έκτορα, είναι Θιβετιανό Σπανιέλ 10 μηνών και είναι γενικά λίγο ανεξάρτητος και επιθετικός καμία φορά με προβληματίζει λίγο...

ixhPp3.png

Εγώ είχα ΠΗΤ 12 Αυγούστου και γέννησα 17 Ιουλίου. Πάντα όμως τα δίδυμα έρχονται νωρίτερα.΄Όπότε να είσαι προετοιμασμένη για όλα. Όλα καλά θα πάνε. θα δεις. Παω να ταίσω γαλατάκι και αν είσαι εδώ και αργότερα θα τα πούμε. Αλλιώς αν βγεις ξαναμπες αύριο . Μην σε χάσουμε τώρα που μπήκες στην παρέα.

Οκ, θα τα λέμε απο εδώ και πέρα!

ixhPp3.png

γεια σας!

γεια σου ανθη!με το καλο τα μωρακια σου!ειναι λοιπον στον ιδιο σακο?!πως τα πας μεχρι στιγμης?φανταζομαι οτι δεν μπορεις να συνειδητοποιησεις οτι θα φερεις στον κοσμο οχι ενα αλλα δυο πλασματακια!φροντισε να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου να εισαι ηρεμη και ολα θα παρουν τον δρομο τους.

εγω γεννησα 36 εβδομαδες με καισαρικη.δυσκολα να φτασεις τις σαραντα εβδομαδες.αν φτασεις τις 38 θα εισαι τελεια.

μην δισταζεις να μας ρωτας ο,τιδηποτε.μας αρεσει να θυμομαστε αυτην την περιοδο και τους προβληματισμους μας.εμενα παντως με συγκινει...

age.png

melenia ξεχασα να σου πω οτι κι εγω εχω διακρισεις αλλα ελαφριας μορφης.οι περισσοτεροι στην αρχη επεφταν πανω στην μικρη και μου ελεγαν οτι ειναι και τα δυο υπεροχα αλλα η μικρη ειναι η αδυναμια τους.ισως γι αυτο να εβλεπα εγω τον μικρο πιο ομορφο γιατι κατα βαθος ηθελα να το ισορροπησω γιατι στενοχωριομουν.

ολοι λενε οτι η μικρη ειναι πανεμορφη αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.ειναι και τα δυο χαριτωμενα και χαμογελαστα,εχουν τις στιγμες τους αλλα ειναι ακομη μωρακια.τα κοριτσακια οσο περναει ο καιρος στρωνουν.ετσι πιστευω.βγαζουν μαλλακια κανουν ναζακια φορανε τα φουστανακια τους κτλ κτλ.παρ ολα αυτα θα τα επαιρνα ασχημα αν μου ελεγε καποιος οτι η μικρη δεν ειναι ομορφη.αλλωστε δεν ρωτησα κανεναν να μου πει την γνωμη του!

age.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα! Ίδιοι είναι οι μικρούληδες σου;

Ήτανε σε διαφορετικό σάκο οι δικοί μου, αλλά δεν μοιάζουν και καθόλου!!! Ο ένας μελαχροινός ο άλλος ξανθός κοκ.

Και μια ακόμα ερώτηση... Βλέπω οτι έχεις σκυλάκι μέσα στο σπίτι. Αντιμετώπισες πρόβλημα με τα μωρά; Όχι φυσικά υγείας αλλά επειδή έχω τον Έκτορα, είναι Θιβετιανό Σπανιέλ 10 μηνών και είναι γενικά λίγο ανεξάρτητος και επιθετικός καμία φορά με προβληματίζει λίγο...

Με την δικιά μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είναι από την φύση της επιφυλακτική εως και επιθετική κατά μια έννοια ως προς τους ξένους αλλά με παιδιά γενικά τα πάει καλά...τα γράφει κανονικότατα, εκτός και αν αυτά θελήσουν να παίξουν μαζί της :rolleyes::rolleyes:

Ο παιδίατρος με συμβούλεψε απλώς όταν επιστρέψω από το μαιευτήριο, ο σκύλος να μην είναι σπίτι μέχρι να τακτοποιήσω τα μωρά (να τον βγάλει πχ κάποιος μια μικρή βόλτα) και να έρθει να τα βρει μέσα στον χώρο ώστε να μην τα θεωρήσει απειλή. Φυσικά δεν την αφήνω μόνη με τα μωρά και δεν τους έχω φέρει σε επαφή. Γνωρίζουν όμως και οι δύο πλευρές την παρουσία του άλλου στον χώρο.

Ουφ είπε πολλά και σε ζάλισα ε?? Μίλα και με τον κτηνίατρό σου και με τον παιδίατρο όμως!

RKdwp3.png

γεια σας!

γεια σου ανθη!με το καλο τα μωρακια σου!ειναι λοιπον στον ιδιο σακο?!πως τα πας μεχρι στιγμης?φανταζομαι οτι δεν μπορεις να συνειδητοποιησεις οτι θα φερεις στον κοσμο οχι ενα αλλα δυο πλασματακια!φροντισε να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου να εισαι ηρεμη και ολα θα παρουν τον δρομο τους.

εγω γεννησα 36 εβδομαδες με καισαρικη.δυσκολα να φτασεις τις σαραντα εβδομαδες.αν φτασεις τις 38 θα εισαι τελεια.

μην δισταζεις να μας ρωτας ο,τιδηποτε.μας αρεσει να θυμομαστε αυτην την περιοδο και τους προβληματισμους μας.εμενα παντως με συγκινει...

Για να πω την αλήθεια δεν το συνειδητοποίησα καλά ακόμα... εντάξει, τα βλέπω στους υπερήχους αλλά νομίζω οτι είναι αλλουνού! Όσο για την ηρεμία δεν έχω και πολλή γιατί είμαι καθηγήτρια αγγλικών και όταν έχεις να κάνεις με μικρά παιδιά... βοήθεια μας! Πάντως προσπαθώ!

ixhPp3.png

kαλημερα!

anthi με το καλο!

εμεις εχουμε συναχι κ βηχουμε..τα κολλησε τελικα ο συζυξ..

τι μασκα φορουσε,τι προσεχε, τι αεριζαμε,τιποτα!

οποτε ειμαστε με ορο κ οτριζαλιν..

τα ματζουνια της witch απο δευτερα ισως..

καλα, ειναι πολλα μωρακια μας εδω αρρωστουλια ε?

αυτα για την ωρα..

33E7p2.png

Τι κανετε?

Ανθή καλώς ηρθες!Με το καλό τα μωρακια σου!Εγω γεννησα 34+2.Αρκετα νωρις αλλα τι να κανουμε ετσι αποφασισαν τα αγορακια μου.Παντως μην σε αγχωνει αυτο.Μια χαρα ηταν!!

nufidio περαστικουλια!Ασε εμεις ταλαιπωρουμαστε εδω και 20 μερες με μυξες και βηχα.Δεν αντεχω αλλο!!

Ειναι καμια εδω?????

ααα ξεχασα λοιπον λεω να κλεισω για βαπτιση στον Αγιο Νικολαο στο Λαγονησι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια σας και από εμάς. Που είστε? Είναι καμία εδώ? Περαστικά στα άρρωστα μωράκια. Εμείς ευτυχως είμαστε αρκετά καλύτερα. Κάναμε και το μαντζούνι της Witchoulas με τον ευκάλυπτο χθες. Μοσχομύρισε το δωμάτιο. Σήμερα θα τους ξαναβάλω.

Στο Λαγονησι τελικά Όλγα ε? Ωραία θα είναι. Ιούνιο έιχες πει?Θα είναι και καλοκαίρι.....τέλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...