Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ταρατατα!

ο μικρος εφαγε ικανοποιητικα για πρωτη φορα νομιζω..πιο πολυ βρηκε ενδιαφερον τροπο ταισματος παρα την αλλαγη στη γευση θα ελεγα.

η μικρη παλι..ξετρελλαθηκε! 2 μεζουρες εφαγε,κ αν ειχε κ αλλο σιγουρα θα το τσακιζε! μετα βεβαια δεν ηθελε να πιει το γαλα της ως συνηθως..

αυριο παλι 2μεζουρες θα βαλω? σημερα 2μεζουρες κρεμα κ 150ml γαλα ελεγε το προγραμμα. δε γραφει ομως ποια μερα θ αυξησω τις μεζουρες στην κρεμα+μειωση σε γαλα..

επισης, πρεπει να δινω κ νερακι απο τωρα? αφου μετα πινουν κ γαλα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η παιδίατρος μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα με μια δυο κουταλιές κρέμα, την επομένη τρεις τέσσερις και ούτω καθεξής. Και να συμπληρώνω με γάλα μέχρι να φτάσουν να φάνε ολόκληρο μπολάκι όπου πλέον θα θεωρείται κανονικό γεύμα οποτε κόβεις και το γάλα.Θα το δεις από μόνη σου αυτό. Πόσο θα τρώνε και πόσο συμπλήρωμα θα θέλουν. Δεν είναι στάνταρ οι ποσότητες. Μπορεί εσένα αύριο να φάνε μισό μπολάκι και να θέλουν λιγότερο γάλα από 150. Καλό είναι να τους δίνεις και νερό για να αρχίσουν να το συνηθίζουν. Γιατί όσο θα μειώνεται το γάλα δεν θα παίρνουν τόσα υγρα οπότε θα πρέπει να έχουν συνηθίσει να πίνουν νερό. Λίγο λίγο.

α! κ να αφιερωσω στα μωρουλια μου που γιορταζουν..(1/2 γενεθλια..!)

στην κουκλιτσα μου http://coolmartialartvideos.com/video/G7OABFekOvE/-.html

κ στο ταρζανακι μου

Καλά τι τραγούδι διάλεξες για τον Κωνσταντίνο (σωστό δεν είναι το όνομα?) Είναι ταρζανάκι ε? Έτσι και ο δικός μας. Ακριβώς. Ενώ η μπέμπα είναι πιο μινιον και τσαχπινουλα.............

jasminaki εσυ ξεβολευτηκες με τις κρεμουλες..

ε, εκει που εβγαζες στηθος κ τελειωνες..αντε τωρα πιατακια,κουταλακια,σαλιαρες..κτλ..

τωρα που ειπα σαλιαρες...νομιζω θ ακολουθησω τη λυση της twins με τις μιας χρησης..διαφορετικα , πρεπει ν αγορασω καμια πενηνταρια..χαλια γιναμε!

ε, οχι κ σαν το ηφαιστειο τον φιλ ομως!!! αυτο ηταν μοναδικο θεαμα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ε..ο κωνσταντινος ειναι πιο ροκ τυπος μωρε..κ οι γονεις του εχουν υπαρξει αλανακια,οποτε καλο ειναι να εχει κ τετοια ακουσματα!

λοιπον η παιδιατρος εγραφε στις οδηγιες

50mlνερο+2μεζουρες κρεμα

3 κουταλακια 150ml γαλα

100mlνερο+4μεζουρες κρεμα

6κουταλακια 120ml γαλα

κτλ...

αλλα δεν εγραφε μερες..

εισης οι 2 μεζουρες κρεμα που εβαλα οπως ελεγε,εβγαιναν παραπανω απο 3 κουταλιες κρεμα..

33E7p2.png

Καλά τι τραγούδι διάλεξες για τον Κωνσταντίνο (σωστό δεν είναι το όνομα?) Είναι ταρζανάκι ε? Έτσι και ο δικός μας. Ακριβώς. Ενώ η μπέμπα είναι πιο μινιον και τσαχπινουλα.............

κωνσταντινος ναι..οπως κ ο δικος σας ειπαμε ε?

για τη μικρη αποφασισατε τελικα? ποια τα επικρατεστερα ονοματα?

33E7p2.png

ε..ο κωνσταντινος ειναι πιο ροκ τυπος μωρε..κ οι γονεις του εχουν υπαρξει αλανακια,οποτε καλο ειναι να εχει κ τετοια ακουσματα!

λοιπον η παιδιατρος εγραφε στις οδηγιες

50mlνερο+2μεζουρες κρεμα

3 κουταλακια 150ml γαλα

100mlνερο+4μεζουρες κρεμα

6κουταλακια 120ml γαλα

κτλ...

αλλα δεν εγραφε μερες..

εισης οι 2 μεζουρες κρεμα που εβαλα οπως ελεγε,εβγαιναν παραπανω απο 3 κουταλιες κρεμα..

Α εσένα στα έδωσε πολύ αναλυτικά. Με μεζούρες και κουταλάκια και ml. Ναι μεν εσύ μπορεί να το ακολουθήσεις αλλά τα μωρά δεν νομιζω να το τηρήσουν αυτό ακριβώς. Μπορεί να φάει περισσότερο κρέμα και λιγότερο γάλα ή και το αντίθετο μέχρι να προσαρμοστούν και να φάνε κανονικά το γεύμα τους την κρέμα. Τι να σου πω? Δεν ξέρω. Εγώ πάντως ακολουθούσα και ακολουθώ ότι λέει το κουτί πάνω. Δηλαδή 125ml νερό και 9 μεζούρες κρέμα. Αυτό βέβαια τώρα, έτσι? Που τρώνε ολόκληρο μπολ. Απλά βάζω δέκα μεζούρες εγώ για να γίνεται πιο πηχτή και να την τρώνε καλύτερα. Στις αρχές θυμάμαι έκανα την μισή δόση από αυτή. Και για τα δύο βέβαια γιατί αρχίσαν με λίγες κουταλίτσες.

κωνσταντινος ναι..οπως κ ο δικος σας ειπαμε ε?

για τη μικρη αποφασισατε τελικα? ποια τα επικρατεστερα ονοματα?

Ναι Κωνσταντίνος και ο δικός μας. Για την μικρούλα μου ήθελα ότι κ εσύ. Μου αρέσει τρελά αλλά δεν το βλέπω. Μάλλον για Ιωάννα-Μαρία το βλέπω. Θα δούμε.

Διαφημίσεις

ε ωραιο!

κ εμας αριαδνη μαρια θα ναι!

αν τη λεγατε κ εσεις αριαδνη, θα ειχαν ακριβως ιδια ονοματα τα παιδια μας!!

Σου λέω αυτό θέλω. Μου αρέσει πάρα πολύ. Α κι εσένα Μαρία το δεύτερο? Και του μπεμπούκου μας το δεύτερο Μαριος. Είναι ταμένα. Κ εσένα?

Καλησπέρα κορίτσια! Μελλοντική διδυμομανούλα και εγώ - αρκετό μέλλον έχουμε ακόμα! Πάντως οι ανησυχίες είναι πάντα εκεί και θα εκτιμούσα πολύ κάποια συμβουλή απο την πείρα σας!

ixhPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Μελλοντική διδυμομανούλα και εγώ - αρκετό μέλλον έχουμε ακόμα! Πάντως οι ανησυχίες είναι πάντα εκεί και θα εκτιμούσα πολύ κάποια συμβουλή απο την πείρα σας!

Καλώς ήλθες στο κλαμπ κι εσύ Anthi. Ότι συμβουλή και ότι θέλεις μας ρωτάς. Με το καλό τα μωράκια σου και να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ πολύ! Βέβαια είμαστε πολύ αρχή ακόμα αλλά προχθές έκανα αυχενική και τα διδυμάκια μεγαλώνουν! Εσείς όλες γεννήσατε κανονικά; Δεν εννοώ μόνο για καισαρική αλλά και χρονικά όταν έπρεπε ή νωρίτερα;

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...