Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Twinsακια καλή όρεξη βρε. Εσείς αρχίσατε με κοτόπουλο ε? Πως σας φαίνεται η γεύση? Κρεατάκι πότε ξεκινάτε?

Jasminakiα εντάξει με την κρεμουλα σας? την τρώτε ή παιδεύετε την μανούλα? :P

Διαφημίσεις

Υποτίθεται ότι την τρώγαμε, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες την τρώνε όλη.

Εκανα βέβαια και τις αλχημείες μου, που αν τις μάθει ο παιδίατρος θα με καρατομήσει. Αντι για λεμόνι, έβαλα κρέμα βανίλια. Οπότε, μιλάμε πλέον για κοτόκρεμα. Κάτι σαν ταουκ κιοκσου.:P:p:p:p

Ξέρω, ξέρω... no comments.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Υποτίθεται ότι την τρώγαμε, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες την τρώνε όλη.

Εκανα βέβαια και τις αλχημείες μου, που αν τις μάθει ο παιδίατρος θα με καρατομήσει. Αντι για λεμόνι, έβαλα κρέμα βανίλια. Οπότε, μιλάμε πλέον για κοτόκρεμα. Κάτι σαν ταουκ κιοκσου.:P:p:p:p

Ξέρω, ξέρω... no comments.....

Είσαι της ανάμιξης παντως. Χαχαχαχαχα!!!!!!!!Εγώ αυτό το κάνω στην φρουτόκρεμα. Τους βάζω λίγο βανίλια για να μην τους ξινίζουν τα φρούτα. Κατά τ άλλα το φαγητό τους με το λεμονάκι και το λαδάκι το τρώνε μια χαρά. Βάλε κι εσύ καμία καινούρια φώτο να δω τα Τουινσάκια πως μεγαλώνουν. Πόσα κιλά είστε τώρα?

Διαφημίσεις

γεια!!!

ολα κλα μικρες κ τριανταφυλλενιες?

εμεις κλεινουμε μισο χρονο σημερα!απιστευτο!

το απογευμα θα φαμε κ ρυζαλευρο-βανιλια. nestle λεω..για να δουμε..

glorr η μικρη σου που δεν επινε το γαλα,πως δεχτηκε την κρεμα?

33E7p2.png

ολγα τα μικρα σου κοντευουν χρονο !!!

τωρα για τα κιλα, δε ξερω ποσα πρεπει να ναι σε καθε φαση, παντως τα νουμερα σε κατ/τα πχ mothercare δε πεφτουν κ πολυ μεσα..

εγω πηρα σημερα ενα φορεματακι της μικρης 6-9 κ μου φαινεται τερααααστιο...μεχρι 9κιλα λεει...ποτε θα φτασουμε 9κιλα καλε? θα χρονισουμε κ εμεις για να γινουμε τοσο κ δε θα φοριεται καλοκαιριατικα..ωχχχχχ

33E7p2.png

Nufi σήμερα κλείνετε εξάμηνο ε? Άντε να τα εκατοστήσετε. Εμείς μεθαύριο, την Δευτέρα κλείνουμε τον έκτο.

Η μικρή τις πρώτες μέρες και ειδικά την πρώτη πρώτη μέρα που την τράβηξα και με την κάμερα για να έχω ντοκουμέντα, ξίνιζε την μούρη της. Δεν της άρεσε. Μέρα με την μέρα βέβαια έτρωγε όλο και καλύτερα. Είναι μέχρι να μάθουν να δεχτούν την νέα γεύση και να μαθουν να τρώνε και με το κουταλάκι έτσι? Δεν έιναι κι εύκολο για αυτά. Τώρα έχει φτάσει σε σημείο να περιμένει με ανοιχτο το στόμα για να έλθει η επόμενη κουταλίτσα. Τρελαίνεται. Της αρέσει πάρα πολύ.

Κ εμείς Nestle τρώμε. Είναι πολύ ωραία. Πρόσεξε μόνο γιατί σβολιάζει. Θέλει χλιαρό νεράκι και πολύ καλό χτύπημα. Εγώ το χτυπάω αλύπητα με ένα πηρούνι. Και μην φιάξεις κανονική μερίδα αν είναι πρώτη μέρα. Εκτός αν θες να φας εσύ το υπόλοιπο. Χαχαχαχα. Είναι πολύ ωραία. Εγω βρήκα και το κόλπο και την κάνω και λίγο πιο πηχτή για να κολλάει στην γλώσσα τους και να το τρώνε καλύτερα. Γιατί όσο πιο αραιή τους φεύγει από παντού.

Διαφημίσεις

Φρόσω περαστικά στα μικρούλια σου!! Μα ποιός τα κόλλησε τα κακόμοιρα και ταλαιπωρούνται??

Nufi να τα χιλιάσουν τα σκιούρια!!!!

Glorr άσε με παιδεύουν τα μικρά. Τρώνε λίγο αλλά τουλάχιστον το παλεύω.... Είχα ησυχάσει εφόσον δεν είχα προετοιμασία γάλακτος και τέτοια αλλά και αφού πίνανε το γάλα τους μέσα σε 5-10 λεπτά και τώρα είναι παίδεμα....να ετοιμάσω την κρέμα και κυρίως το τάισμα που μας τρώει περίπου 45 λεπτά με μία ώρα. Όταν μάλιστα δεν θέλουν να φάνε την ίδια ώρα, άστα να πάνε...

RKdwp3.png

Nufi κι εγώ την nestle τους δίνω. Μ' αρέσει πιό πολύ. Την νουνού δεν την θέλανε καθόλου! Πολύ γλυκιά, δοκίμασα μια κουταλιά και λιγώθηκα...

Βέβαια θέλω να δοκιμάσω και την ΓΙΩΤΗΣ.

Περιμένουμε αντιδράσεις.

RKdwp3.png

Jasmini δεν τους αρέσει καθόλου η κρέμα? Τόση πολλή ώρα κάνουν να την φάνε? Πάντως κι εγώ που δοκίμασα την ΝΟΥΝΟΥ γιατί μου είχαν στείλει κάτι δείγματα δεν μου άρεσε καθόλου. Φαγητάκι πότε θα αρχίσετε? Με τα φρούτα πως τα πάτε?

Jasmini δεν τους αρέσει καθόλου η κρέμα? Τόση πολλή ώρα κάνουν να την φάνε? Πάντως κι εγώ που δοκίμασα την ΝΟΥΝΟΥ γιατί μου είχαν στείλει κάτι δείγματα δεν μου άρεσε καθόλου. Φαγητάκι πότε θα αρχίσετε? Με τα φρούτα πως τα πάτε?

Τρώνε αλλά με το ζόρι... μιλάμε ότι στην 1 ώρα προσπάθειας καταναλώνουν γύρω στα 20ml κρέμας. :confused::confused::confused:

Από φρούτα, ο ένας τρώει πορτοκάλι αλλά όχι μήλο και ο άλλος το αντίθετο.

Φαγητό μάλλον από τον άλλο μήνα γιατί λόγω θηλασμού δεν μπορούσε να μου κόψει έτσι εύκολα 3 βασικά γεύματα...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...