Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και το χειρότερο απ' όλα είναι όταν παίρνουν το ύφος "Μα καλά, δεν με λυπάσαι καθόλου; Δουλευα όλη τη μέρα!". Δεν το λένε, αλλά το δείχνουν!:mad::mad::mad:

xaχα συμφωνώωωωωωωωωωωω

"μα νομίζεις πως ήμουνα σε βόλτα?? δουλειά ήμουνα!":)))

Εγώ είπα στον δικό μου μια μέρα να πάρει άδεια και να μείνει όλη μέρα με τα μωρά, να τα ταίσει, να τα αλλάξει, να παίξουυν , να κοιμηθούν κλπ να δούμε πως είναι όταν η μαμά είναι σπίτι και όχι δουλειά!!:))

τι να κάνουν μωρέ και αυτοί?? εκεί που υπολόγιζαν να έχουν ένα μωράκι για αρχή για να μάθουν πως είναι και μετά να προχωρήσουν και σε δεύτερο... τους ήρθαν μαζεμένα 2!! τι να πουν και αυτοί που έχουν με μιας τρίδυμα δηλαδή!!:)

Διαφημίσεις

Γκρίνια, κλάμα, ουρλιαχτό, τσιρίδα εναλλάξ.........................

Μεγάλος, μικρός εναλλάξ....................

3ο 24ωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου έχουν γυρίσει τα μάτια, όμως! Στις 06.15 σήμερα με άκουσε όλη η πολυκατοικία, από τις φωνές, που έβαλα στον μεγάλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

κ επίσης εδω κ 3 μέρες τα βγαζω πέρα μόνη μου γιατί είναι σε ταξίδι με δουλειά για 5 μέρες!:evil:

ΗΡΩΙΔΑ!!!!!!!!

Οταν γυρίσει να του πεις ότι θα πάς και εσύ ταξίδι 5 μέρες!!!!

Και εντωμεταξύ ξέρεις ε; Μόλις γυρίσει θα σου πει "πωπω... κατακοπος είμαι. Βάλε μου να φάω και μετά θα πέσω να κοιμηθώ".

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερα!

καλε μια μερα δε μπηκα κ γραψατε σελιδες..! καιρο ειχε να συμβει αυτο!

βαφτιση λοιπον ε?

η γιωτα προχωραει καλα απ οτι φαινεται!

παρεπιπτοντως ακουγα πριν σ ενα παιδικο cd το τραγουδι "δυο φιλοι"του απ.ριζου κ σκεφτηκα οτι μπορει να ταιριαζει στους μικρους θαλασσοταξιδιωτες πειρατες σου.

στο you tube η οπτικοποιηση ειναι χαλια δυστυχως κ δε φαινεται παιδικο το τραγουδι,αλλα οι στιχοι ειναι πολυ ωραιοι..

http://www.youtube.com/watch?v=V3OCDwCan6Y

33E7p2.png

Διαφημίσεις

twins κ συ ειπες αποφασισατε τα της βαφτισης ε? στην κρητη προφανως..

τι κανονισατε,δε μας ειπες!

εμεις απλως εχουμε καταληξει σε νονους.

η κολλητη κ ο κολλητος του καλου μου για τον κωνσταντινο κ 2 δικες μου κολλητες για την αριαδνη.

με τη μια κολλητη μου ομως εχω ενα προβλημα..δε συμπαθω καθολου το φιλο της. ( η αληθεια ειναι οτι ολοι τον αποφευγουμε κ θεωρουμε μεγαλο λαθος την επιλογη της. κ δε θελω να τον βαλω στη ζωη μου κ σιγουρα κ στης μικρης μου..αν τον παντρευτει, τι κανω..?

33E7p2.png

Ναι, nufi μου η βάφτισή μας είναι στην Κρήτη.

Το μυστήριο στη μονή που βαφτίστηκα και εγώ... και παρεμπιπτόντως στο ίδιο μοναστήρι βαφτίστηκε και η μητέρα μου και η γιαγιά μου και η διγιαγιά μου.

Το τραπέζι θα το κάνουμε σε χωριο, ψηλά στο βουνό με θέα τη θάλασσα. Μικρό μαγαζάκι και συμπαθητικό. Το μενού, ως γνωστον παραδοσιακό.

Οι νονές είναι 2 πολύ καλές μου φίλες από το σχολειο... συμπληρώνουμε πάνω από 20 χρονια γνωριμίας! Δυστυχώς, το θέμα της επιλογής νονών είναι δύσκολο και παραξηγήσιμο πολλές φορές...

Τώρα για την κολλητή... μάλλον πρέπει να παρακάμψετε το θέμα του φίλου της. Μπορείτε βέβαια να κάνετε βουντού να χωρίσουν, αλλά δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά η αποτελεσματικότητά τους.:P

Ισως το γεγονός ότι θα γίνει πνευματικός πατέρας να τον βοηθήσει να συνέλεθ λίγο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

nufi κ εμένα μου πρότειναν να γίνω νονά πριν καιρό κ αρνήθηκα κομψά κ καλά για οικονομικούς λόγους γιατί δεν συμπαθώ καθόλου τον μπαμπά του παιδιού, ενώ το παιδάκι κ τη μαμά του τους αγαπάω πολύ τον μπαμπά τους ούτε να τον βλέπω.. Μ αυτόν στάνταρ θα μαλώσω άσχημα μια μέρα οπότε γιατί να την πλήρωνε το παιδάκι; Το ωραίο είναι ότι κ με τη νονά που τελικά έκαναν μάλωσε ο τύπος κ έκοψαν παρτίδες.

Έδωσα σήμερα κιντερτε στον μπέμπη και δεν του άρεσε καθόλου, ήπιε 20μλ κ αυτά γιατί είναι λαίμαργος.. Θα δοκιμάσω κ αύριο, δεν ήθελα να τον πιέσω από την πρώτη μέρα. Μάλλον ξεκίνησε ο μπέμπης πονάκια ( - κολικούς; ) κ ήθελα να ηρεμήσει λίγο η κοιλίτσα του. Λέτε να το βάλω στο γάλα;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εχουνε μεγαλώσει πάααρα πολυ τα ζουζουνια μου!Παιζουν πολυ μεταξύ τους αλλα πλακωνονται κιολας!

Απο κιλα ειμαστε μοντελακια.8500 ο Χριστος και 9 ο Νικόλας.Και τωρα 15 μερες κρυωμένα σιγουρα θα εχουν χασει

Επιτελους ο Χρηστος εβγαλε 4 δόντια και ο Νικολας 7!

Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλά μωρα,πλέον μπορει να τα κουμανταρει ενας ανθρωπος μονος του αρκετα καλα

Διαβαζω οτι οργανωνετε τις βαπτισεις ε?Γιωτουλα με το καλο!

Εγω κοριτσια ακομα δεν εχω κανει τιποτα.Πρεπει να ξεκινησω σιγα σιγα.Ιουνιο θα την κανουμε αλλα δεν ξερω ακομα το μερος.Ειμαι μεταξυ Βυρωνα και Λαγονησι

Εν τω μεταξυ νονο για τον Χρηστο δεν εχω ακομα.Οι προσφερόμενοι δεν μου κανουν το κλικ.Που θα παει ομως θα βρεθει

Και γω κατι πολυ οικονομικο θα κανω.Δεν ειμαστε για εξοδα.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όλγα αν κ δεν ξέρω πόσα κιλά είναι για την κάθε ηλικία τέλεια ακούγεστε!!! Περπατάνε;

Ο γιατρός ήρθε χτες κ μας ζύγισε , ξέχασα να σας το πω, η μικρή είναι 4 κιλά κ ο μικρός 4600, ο γιατρός είπε ότι είναι χοντρός αλλά τίποτα άλλο.. Υπάρχει κάπου καμιά καμπύλη βάρους; Να δω αν η προσβολή ήταν μικρή ή μεγάλη..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Ολγάκι δεν έρχεσαι και εσύ να κάνουμε τη βάφτιση στην Κρήτη; Ωραία, οικονομικά και καλοκαιρινα;

Τα παιδάκια σου είναι πολύ όμορφα και είναι έτσι κι αλλιώς μοντέλα. Τώρα μασάνε ή δεν επιτρέπεται ακόμα;

Μελένια, φωτο!!! Παρακαλούμε, εκλιπαρούμε, απαιτούμε! Θέλουμε φωτο!!!!

Επίσης, γενικά με τους κολικούς εμείς δεν είδαμε βελτίωση με τίποτα. Το καλό όμως είναι ότι σταματάνε μαγικά κάποια στιγμή. Κυριολεκτικά από τη μία μέρα στην άλλη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μελενια μου στο βιβλιαριο τους εχει καμπυλη.Παντως εμεις περιπου στον μηνα ειμασταν κατω απο 4 κιλα!

twinsaki λες να παμε Κρητη???χιχι

Στεκονται για λίγα δευτερα μονα τους αλλα μετα πεφτουν.Αμα τα κραταμε απο τα χερακια ή αν κρατιουνται απο επιπλα προχωρανε.Μεχρι εκει εχουμε φτασει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ακομα λιωμενα τα τρωνε.Δεν ξερω ρε παιδι μου.ή εγω φοβαμαι πολυ και δεν τους μαθαινω να τρωνε κομματακια ή απλα δεν ειναι ετοιμα.Θα δειξει οταν θα πάω στον παιδιατρο απο το τι θα μου πει.

Ασε που εχουμε χασει εδω και ενα μηνα τα εμβολια με τις παλιοαρρωστιες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...