Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Witch, τι να κάνουμε; Και οι καλυτεροι μπαμπάδες έχουν τις κακές στιγμές τους.

Προτείνω να φτιάξουμε ένα φόρουμ με τίτλο "Μη λουφαδόροι διδυμομπαμπάδες" και να τους βάζουμε να τα λένε. Και το χειρότερο απ' όλα είναι όταν παίρνουν το ύφος "Μα καλά, δεν με λυπάσαι καθόλου; Δουλευα όλη τη μέρα!". Δεν το λένε, αλλά το δείχνουν!:mad::mad::mad:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Twins πως και δεν κοιμάσαι?

Ρε βοήθα λίγο με την κρέμα...τι να κάνω???? Ο Bill τώρα με το που βλέπει το μπωλ γυρίζει τη μούρη του!

Εχω πολλές ιδέες. Πάλι θα πω πολλά (ετοιμάζομαι να προταγωνιστήσω σε εκείνη τη διαφήμιση που λέει... μήπως θα ήθελες να πεις και εσύ κάτι; και ζήσαν αυτοί καλά... και εμείς καλύτερα :P:p:p)

Α. Ενδεχόμενο: Δεν τους αρέσει το κουτάλι

Μπορείς να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις κρεμοτάισμα με μπιμπερό, αν και στους παιδιάτρους δεν αρέσει καθόλου. Θα φτιάξεις μια πολύ αραιή κρεμούλα (μπορείς να βάλεις και γάλα αν θέλεις) και θα γυρίσεις τη θηλή στη γραμμή 3.

Β. Ενδεχόμενο: Δεν τους επειδή είναι πολύ πηχτή/ πολύ αραιή

Κάνε πειράματα με την πυκνότητα μέχρι να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο πόση κρέμα θα βάλεις

Γ. Ενδεχόμενο: Δεν τους αρέσει η γεύση

Πέρα από το να δοκιμάσεις και άλλες μάρκες (και υπάρχει μεγάλη διαφορά στη γεύση μεταξύ τους), μπορείς να κάνεις το εξής: Υπάρχουν κάποιες ρυζόκρεμες (π.χ. άνθος ορύζης) που το γάλα το βάζεις εσύ. Και βάζεις ότι γάλα θέλεις, μέχρι και μητρικό. Επίσης, αφού γίναν 6 μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες κρέμες, , απλά αυτές είναι πιο βαριές.

Δ. Ενδεχόμενο: Δεν έχουν συνηθίσει ακόμα

Και μάλλον είναι και το πιθανότερο. Υπομονή. Ετσι κι αλλιώς, δεν θα τρώνε πάντα την ίδια ποσότητα....

Ε. Δεν τους βολεύει η στάση ταίσματος

Δοκίμασε να τους ταίσεις κάπου αλλού. π.χ. αν ταίζεις στο ριλάξ, δοκίμασε το καρότσι, τον καναπε κλπ. Εμάς μας βολεύουν όλα εκτος από την αγκαλια.

Φυσικά, υπάρχουν και παιδιά που δεν τους αρέσει καθόλου. Αυτό όμως μπορείς να το πεις αφού έχεις εξαντλησει όλα τα ενδεχόμενα

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

glorr συγχαρητήρια και φτου σας!

Με το θέμα της βάφτισης καταλήξατε σε κάποιο μαγαζί στην περιοχή σας ή μέσω internet? Ακόμα δεν έχω κοιτάξει τίποτα, καλά καλά δεν ξέρω και για τα οικονομικά μας, αν κ αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε τραπέζι, προτιμώ τα λεφτά να τα βάλω σε λογαριασμό για τα μωρά μας.

Δώρο στους νονούς τι θα κάνετε; Και τι ποσό;

Glorr το λαδάκι είναι για μασάζ στα μωράκια; Το κάνουμε μόνο όταν είναι άρρωστα; Άκουσα κ για μια συσκευή που την βάζεις στη μπρίζα, όπως το αντικουνοπικό κ μυρίζει ευκάλυπτο κ μέντα αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο.

Το λαδάκι το φτιάχνουμε με αμυγδαλέλαιο-βαση και μερικές σταγόνες από ευκάλυπτο;

Πήρα φόρα και απαντάω τώρα και για τους άλλους.

Τα κορίτσια λένε για ένα αφέψημα από ευκάλυπτο για το κρύωμα που γίνεται με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Η witch είναι εξπέρ σε αυτά.

Για το δώρο των νονών, θα τους ρωτήσω πρώτα αν είναι κάτι που χρειάζονται για να μην τους πάρω τα τετριμμένα. Τι ποσό θα διαθέσω; Δεν έχω αποφασίσει ακόμα και εξαρτάται από τα γενικότερα έξοδα της βάφτισης. Γενικά σε μερικά μέρη της Ελλάδας κάνουν πολύ πλούσια δώρα στους κουμπάρους (άνω των 2.000 ευρώ), αλλά δεν μας αρέσουν αυτά τα έθιμα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το λαδάκι το φτιάχνουμε με αμυγδαλέλαιο-βαση και μερικές σταγόνες από ευκάλυπτο;

μελενια αυτο ειναι το ιδανικο για μασαζ.αλλα και σε μια ενυδατικη κρεμουλα μπορεις να το προσθεσεις.

αυτο που πρεπει να προσεξετε οταν χρησιμοποιειτε βοτανα,κρεμες και ο,τιδηποτε καινουριο ειναι τις αντιδρασεις των παιδιων.μπορει να ειναι αλλεργικα σε κατι και ο μονος τροπος να το ανακαλυψουμε ειναι οταν τα χρησιμοποιησουμε.

age.png

Διαφημίσεις

Και τώρα ήρθε η ώρα για τη δική μου ερώτηση:

Εσεις που φτιάχνετε κρεατόσουπα, τι κομμάτι μοσχάρι παίρνετε; Γιατί και εμείς ξεκινάμε την άλλη εβδομάδα!:P

Μόλις φάγαμε την κρεατόσουπά μας και μας άρεσε πολύ πολύ. Για τα μωρά το καλύτερο μέρος του μοσχαριού είναι το ποντίκι. Είναι το πιο μαλακό μέρος. Άντε βρε με το καλό να ξεκινήσετε κι εσείς

WITCH έτοιμο είναι. Της Apivita. Γιατί? δεν είναι καλό? Θα το χρησιμοποιήσω τώρα αφού το πήρα και μετά παίρνω άλλο αν είναι.

MELENIA εμείς μάλλον δεν θα κάνουμε τραπέζι στην βάφτιση λόγω του οικονομικού. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε? Όσο γιατα δώρα των νονών επειδή εμείς θα έχουμε ένα ζευγάρι για την μπέμπα και τον μπέμπη θα τον βαφτίσει η αδερφή μου με μια φίλη μας (όπως καταλαβαίνεις πολλά έξοδα για δώρα) έχω σκεφτεί να τους πάρω από ένα ρολόι χειρός στον καθένα. Έχουμε και κονέ για να τα πάρουμε σε πιο φθηνή τιμή και να τα πληρώνουμε και λίγα λίγα οπότε όλα οκ.

glorr μια χαρα θα ειναι και αυτο αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για εισπνοες.ειναι μονο για μασαζ?ρωτα τον φαρμακοποιο.

αν επιτρεπεται ποσο το πηρες?

age.png

glorr μια χαρα θα ειναι και αυτο αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για εισπνοες.ειναι μονο για μασαζ?ρωτα τον φαρμακοποιο.

αν επιτρεπεται ποσο το πηρες?

Μου είπε να βάζω τέσσερις σταγόνες μέσα σε ένα μπρικάκι με νερό να το βράζω και αυτό αναδύεται μέσα στο δωμάτιο για εισπνοές. Και επειδή τον εμπιστεύομαι τρελά τον συγκεκριμένο, τον ξέρω χρόνια, δεν θα μου έλεγε ποτέ κάτι που δεν κάνει για τα μωρά. Σίγουρα.

Α και μετά αν θέλω να το βάζω πάνω στο καλοριφέρ το μπρικάκι για να παραμένει ζεστό.και να βγαίνουν οι υδρατμοί. Φυσικά και επιτρέπεται. 9 ευρώ το πήρα. Όλα αυτά της Apivita τόσο κάνουν.

Διαβάζω όσα λέτε για κρέμες κ σουπίτσες κ νομίζω ότι όταν αρχίσουμε κ εμείς θα πάρω τόσα πολλά κιλά που δεν θα χωράω πουθενά! χαχα

Καλή ιδέα το ρολόι , εγώ σκεφτόμουν να τους έπαιρνα 2 καλές τσάντες, φίλες μου οι νονές κ πολύ λουσούδες. Θα δείξει, εννοείται θα τις ρωτήσω πρώτα.

Σκεφτόμουν να έκανα μια φορά την μέρα το βραδάκι το εξής, (αντί για τη συσκευή που σας είπα από το φαρμακείο) να έβραζα νερό σε μια λεκάνη με 2-3 σταγόνες από ευκάλυπτο κ να το άφηνα όλο το βράδυ στο δωμάτιο μας. Μπορεί να μην είναι άρρωστα αλλά έχουν μύξες.

Λέτε αν είναι ανήσυχα να βάλω και λεβάντα ή θα χαλαρώσω εγώ, ο άντρας μου εννοείται, θα μας πάρει ο ύπνος για τα καλά κ τα μωρά θα κάνουν πάρτι;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Μου είπε να βάζω τέσσερις σταγόνες μέσα σε ένα μπρικάκι με νερό να το βράζω και αυτό αναδύεται μέσα στο δωμάτιο για εισπνοές. Και επειδή τον εμπιστεύομαι τρελά τον συγκεκριμένο, τον ξέρω χρόνια, δεν θα μου έλεγε ποτέ κάτι που δεν κάνει για τα μωρά. Σίγουρα.

Α και μετά αν θέλω να το βάζω πάνω στο καλοριφέρ το μπρικάκι για να παραμένει ζεστό.και να βγαίνουν οι υδρατμοί. Φυσικά και επιτρέπεται. 9 ευρώ το πήρα. Όλα αυτά της Apivita τόσο κάνουν.

Τέλεια η ιδέα με το καλοριφέρ!!!Θα το κάνω κ εγώ

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

οποτε ειναι αιθεριο.μια χαρα.ελεγα μηπως ηταν ετοιμο μειγμα για μασαζ.για εντριβες τι σου ειπε?θα το ανακατευεις με κατι?ειναι λιγο δυνατος ο ευκαλυπτος και αποφευγουμε την αμεση επαφη με το δερμα.

οταν ομως θα τους κανεις εισπνοες,οι 4 σταγονες δεν αρκουν γιατι εξατμιζονται αμεσως.θα πρεπει να ριχνεις συχνα.αυτο που σου ειπε ειναι ιδανικο για τον χωρο γενικα.

age.png

δεν χρειαζεται ουτε λεκανες ουτε μπρικια.οχι οτι δεν κανουν δουλεια αλλα πο αποψη αισθητικης.

ενα πιατακι με λιγο νερακι και σταγονες απο οποιοδηποτε αιθεριο σας αρεσει.θυμοσαστε κατι διακοσμητικα που εχουν ρεσω και απο πανω ενα γυαλινο πιατακι και βαζουμε μεσα νερο και λαδακι?ακριβως το ιδιο ειναι.

age.png

δεν χρειαζεται ουτε λεκανες ουτε μπρικια.οχι οτι δεν κανουν δουλεια αλλα πο αποψη αισθητικης.

ενα πιατακι με λιγο νερακι και σταγονες απο οποιοδηποτε αιθεριο σας αρεσει.θυμοσαστε κατι διακοσμητικα που εχουν ρεσω και απο πανω ενα γυαλινο πιατακι και βαζουμε μεσα νερο και λαδακι?ακριβως το ιδιο ειναι.

Αχ ναι έχεις δίκιο. Τα είχα ξεχάσει αυτά. θα πάω να πάρω ένα τέτοιο διακοσμητικό από το Τζάμπο αν είναι. Για εντριβή δεν ρώτησα. Όσο για τις σταγόνες ναι θα τις ανανεώνω, έχεις δικιο. Ετσι μου είπε. Εγώ ξέχασα να σου το πω.

ομως οπως κανετε με τα φρουτα ετσι θα κανετε και με τα αιθερια.ενα ενα μεχρι να δειτε αν τα ενοχλει καποιο.η λεβαντα ειναι το πιο ακακο και γι αυτο μπορει να μπει και απ ευθειας στο δερματακι τους.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...