Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ξεχωρίζει ο κόσμος τα μωρά σας;

Εμάς όλοι με το που βλέπουν όλοι τον μπέμπη αρχίζουν κ λένε για το πόσο όμορφος είναι κ όταν βλέπουν τη μπέμπα απλά ότι μοιάζει στον πατέρα της κ ότι είναι φωνακλού!

Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει κ μπορείτε να με καταλάβετε αλλά με πληγώνουν όταν καταλαβαίνω ότι ξεχωρίζουν έτσι τα μωρά, στα δικά μου τα μάτια είναι κουκλιά το καθένα με τον τρόπο του.

Εμάς οι μόνοι που τα ξεχωρίζουν είναι τα πεθερικά και από την αρχή δείξανε αδυναμία στο αγοράκι που έχει το όνομα του πεθερού και το κάνανε πολύ έντονα στις αρχές. Το αποκορύφωμα ήταν στην βάπτιση που πρώτα βαπτίστηκε ο άλλος και δεν κουνήθηκαν από τις θέσεις τους , ενώ όταν βαπτιζόταν "το όνομα του πεθερού" σηκώνθηκαν και οι δύο και θρονιάστηκαν δίπλα μας!! Τα άκουσε μετά ο άντρας μου για όλα μετά και τους το είπε φαντάζομαι γιατί κάνουν πως δίνουν πολύ σημασία τώρα και στον άλλο αλλά της πεθεράς πάντας της ξεφεύγει και λέει ο Κ.... έκανε αυτό και αυτό και αυτό και φαίνεται η αδυναμία της και προσπαθώ και εγώ να προστατεύω συνέχεια το άλλο το μωρό. Για αυτό και για πάρα πολλά άλλα νευριάζειιιιιιιιιιι:)))

Διαφημίσεις

Όσες ετοιμάζονται τώρα για βάφτιση, ας μπουν λίγο και στο site από το "χαμόγελο του παιδιού". Μπορόύν να πάρουν και από εκεί προσκλήσεις και μπομπονίερες... και βοηθάει και άλλα παιδάκια να χαμογελάνε. Σκεφτείτε το σοβαρά http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Eidi-Vaftisis.20784.html

Καλημέρα μετά από μια νύχτα, μα τι νύχτα.. Τάισα τα μωρά 1 το βράδυ νομίζοντας ότι θα ξυπνήσουν ξανά κατά τις 5 (το έκαναν προχτές) μ αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ καθόλου, τέλειωσε το τάισμα 2 κ στις 4 ξανά κ στις 6 ξανά. Ο άντρας μου έφτιαξε απλά ένα γάλα κατά τις 6!

Τελικά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι; Δεν υπάρχει μια φωτεινή εξαίρεση; Συζήταγα με τη μητέρα μου το θέμα κ μου είπε ότι ούτε ο πατέρας μου βοηθούσε κ τώρα όταν βλέπει τα μωρά τρελαίνεται..μα είναι δυνατόν; Πρέπει να περιμένουμε να γίνουν παπούδες πρώτα για να δείξουν στοργή;

Jasmini προς το παρόν ασχολείται μόνο με το μπέμπη κ αυτή τη στιγμή μου φαίνεται απίθανο να δεθεί με τη μπέμπα μας:cry: αα η νοσοκόμα τουλάχιστον άξεστη!

stellasss αυτό πια κ το δικό σου, είναι δυνατόν να ξεχωρίζουν τα παιδάκια για ένα όνομα; Δηλαδή αν δίνατε άσχετα ονόματα τι θα έκαναν;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Με τις μύξες τι κάνετε; Εγώ βάζω φυσιολογικό ορό, αλλά ο γιατρός είπε να πάρω μια συσκευή ρινικής απόφραξης.. κάπου διάβασα όμως ότι δεν κάνει κ συνέχεια. Εσείς τι κάνετε;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Melenia υπομονή, θα φιάξει σιγά σιγά το πρόγραμμα των μωρών. Όσο για τις μύξες κι εγώ φυσιολογικό ορό βάζω πάντα και χρησιμοποιώ και αυτή την συσκευή που ρουφάει τις μύξες. Συγκεκριμένα πήρα απότο φαρμακείο το Otrisalin, έτσι λέγεται. Είναι η συσκευή και αλλάζεις τα ανταλλακτικά που είναι με σφουγγαράκι γιατί αυτό γεμίζει μικρόβια και δεν κάνει. Βοηθάει αρκετά πάντως. Τα ρουφάει όλα. Βέβαια τα μωρά δεν το πολυθέλουν αλλα δυστυχώς πρέπει.

Όσο για τους μπαμπάδες που συζητάτε δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά εμένα ο άντρας μου από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που τα μωρά είναι έξι μηνών με βοηθάει τόσο πολύ που δεν τολμώ να πω τίποτα. Αν έκανα και παράπονα θα ήμουν παράλογη. Καταρχήν ένα θα σας πω. Εγώ ακόμη μπάνιο δεν τα έχω κάνει. Τα κάνει εκείνος. Καλά μετά το μπανάκι τα παίρνω για να κάνω τα σχετικά, τον καλλωπισμό μας αλλά μπάνιο μπάνιο μέσα στο μπανάκι τους εκείνος τα κάνει από τη΄ν πρώτη στιγμή. Και άλλαγμα και τάισμα και μύξες και νανούρισμα και ότι θέλετε. Δεν ξέρω αν αποτελεί εξαίρεση αλλά πραγματικά στις αρχές ένιωθα ότι τα καταφέρνει ακόμη καλύτερα και από εμένα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτά γι αυτό το θέμα.

Κίντερντε έδινα κι εγώ στις αρχές για τους κολικούς ή όποτε είχαν πονάκια. Βέβαια πιο πολύ βοήθησε το φαρμακάκι το Infacolic αν είναι για κολικούς. Αλλιώς καλό κάνει κι αυτό με τα βότανα που έχει.

Είδατε? Κι εγώ πολλά έγραψα.. Χαχαχαχαχα...................

Α ξέχασα. Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε τα μωρά. Το καθένα έχει την χάρη του και την προσωπικότητα του. :mrgreen:

Διαφημίσεις

γειαααααα...........

αυτο που συζητουσατε εχθες το βραδυ,αυτο ακριβως θα εγραφα τωρα.

εχουμε ποσο καιρο τωρα που αρχισαν παλι να μην κοιμουνται καλα το βραδυ και να ξυπνανε καμια φορα και για φαγητο γιατι δεν τρωνε καλα μεσα στην ημερα.κι εχουμε και μια δοντια μια μυξες κτλ κτλ.

εχω λοιπον πολυ καιρο να κοιμηθω κανονικα και εσεις τουλαχιστον ξερετε απολυτα τι θα πει αυτο για την υπολοιπη ημερα,κουραση,εκνευρισμο,οχι την υπομονη που θα ειχα με τα μωρα.....

το βραδυ που εψαχνα για τα βαφτισια, εψαχνα γιατι τα παιδια ξυπνουσαν καθε τοσο οποτε αποφασισα οτι θα ηταν χειροτερο να κοιμηθω και να ξυπναω καθε δεκα λεπτα.το αποτελεσμα,ξαπλωσα στις πεντε αποκοιμηθηκα στις εξι και μετα αρχισαν τα ταισματα,δουλειες,πηγα για μαθηματα και οταν γυρισα γινεται το κορυφαιο.μπαινω μεσα και ξαπλωμενος ο καλος μου στον καναπε με την μικρη μου λεει,κρατα την λιγο να κοιμηθω μιση ωριτσα.....

κομματια να γινει την κραταω και προσπαθω και να φαω γιατι το μεσημερι δεν προλαβα.την ωρα που ξεκινησα να φαω ομως αρχισε να κλαιει αυτη για φαγητο οποτε δεν τρωω και την ταιζω.μεχρι εδω λεω οκ συμβαινουν αυτα.εκεινη την ωρα ξυπναει (εννοειται οτι δεν κοιμηθηκε μιση ωρα) με βλεπει που ταιζω και μου λεει τι νεα?και του λεω οτι ειμαι κομματια και οτι πειναω πολυ.βγαζει λοιπον ενα σοκολατενιο τσουρεκι,μασαμπουκωνει και λεω δεν μπορει,τωρα θα συνεχισει το ταισμα να φαω εφ'οσον βλεπει το πιατο μου στο τραπεζι.και τι κανει?στριβει τσιγαρο για να παει στο μπαλκονι να καπνισει!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!

την συνεχεια την φανταζεστε....

age.png

και σκεφτειτε οτι γενικα βοηθαει παρα πολυ σε ολα.και με τα παιδια και με το σπιτι.αλλα οταν προκειται για τον δικο μου υπνο εχουμε μαχη.δεν καταλαβαινει τιποτα.

age.png

και σκεφτειτε οτι γενικα βοηθαει παρα πολυ σε ολα.και με τα παιδια και με το σπιτι.αλλα οταν προκειται για τον δικο μου υπνο εχουμε μαχη.δεν καταλαβαινει τιποτα.

Αααααααααααααααααααααααααα...................πες του......τι πράγματα είναι αυτά. Η μαμά Witch να μην κοιμηθεί καθόλου? Απαπαπαπαπαπ..........Πρέπει να ξεκουραστεί κι αυτή λίγο. Άντε.

Όσες ετοιμάζονται τώρα για βάφτιση, ας μπουν λίγο και στο site από το "χαμόγελο του παιδιού". Μπορόύν να πάρουν και από εκεί προσκλήσεις και μπομπονίερες... και βοηθάει και άλλα παιδάκια να χαμογελάνε. Σκεφτείτε το σοβαρά http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Eidi-Vaftisis.20784.html

Κασσιανη εγω ειχα κοιταξει σε συλλογους με παιδια ΑΜΕΑ για μπομπονιερες αλλα τελικα επειδη ειναι η εδρα τους Θεσσαλονικη δεν καταφερα να παρω δειγματα.Επρεπε να παω η ιδια εκει.Οσο για το "χαμογελο" επειδη ειμαι νοσηλευτρια σε προνοιακο ιδρυμα ειχε κανει καποια φορα μια κινηση ο προεδρος τους και απο τοτε μου εχει κατσει λιγο στραβα.......

Αλλα ειναι καλο οσες εχετε χρονο να παρετε μπομπονιερες ή να φτιαξετε τα προσκλητηρια σας εκει...σε οποιοδηποτε συλλογο.....υπαρχουν αρκετοι.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

αστα glorr.ενω σου λεω κανει τα παντα κυριολεκτικα θεωρει οτι δεν εγινε και τιποτα που δεν κοιμαμαι.

melenia λυπαμαι που στο λεω αλλα ακομα και να σε βοηθαει το μεγαλο αγγουρι ειναι αφιερωμενο στην μανουλα!!!στην αρχη οντως ειναι πιο δυσκολα γιατι κι εσυ πρεπει να βαλεις την καθημερινοτητα σου σε αλλες βασεις και οι αντρες οπως σου ειπαν τα κοριτσια αργουν να παρουν χαμπαρι τι γινεται.και ο δικος μου μπαμπας τωρα στα εγγονια κανει τα παντα!!!

οσο για το κιντερτε δεν παει να ειναι σκευασμα και δεν μπορει να συγκριθει με τα βοτανα που ειναι φυσικα.η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο ευκολο να το ετοιμασεις αλλα σιγουρα δεν θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.για τις γλυκαντικες ουσιες,ναι εχει αλλα δεν εγινε και τιποτα.οταν βγαλουν δοντια θα μας απασχολει περισσοτερο αυτο.

age.png

Διαφημίσεις

glorr συγχαρητήρια και φτου σας!

Με το θέμα της βάφτισης καταλήξατε σε κάποιο μαγαζί στην περιοχή σας ή μέσω internet? Ακόμα δεν έχω κοιτάξει τίποτα, καλά καλά δεν ξέρω και για τα οικονομικά μας, αν κ αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε τραπέζι, προτιμώ τα λεφτά να τα βάλω σε λογαριασμό για τα μωρά μας.

Δώρο στους νονούς τι θα κάνετε; Και τι ποσό;

Glorr το λαδάκι είναι για μασάζ στα μωράκια; Το κάνουμε μόνο όταν είναι άρρωστα; Άκουσα κ για μια συσκευή που την βάζεις στη μπρίζα, όπως το αντικουνοπικό κ μυρίζει ευκάλυπτο κ μέντα αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο.

Το λαδάκι το φτιάχνουμε με αμυγδαλέλαιο-βαση και μερικές σταγόνες από ευκάλυπτο;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...