Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Witch όσον αφορά τον προβληματισμό σου για τον/την νονό/νονά, εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου η ιδέα της μικρής κοπέλας από την στιγμή που προσέχει, αγαπάει και επισκέπτεται τα παιδάκια σου. Είμαι κατά της άποψης να βαφτίζουν άτομα μικρής ηλικίας κατόπιν παρότρυνσης από τους γονείς τους και εκείνα δεν συμμετέχουν στις υποχρεώσεις αλλά οι γονείς τους. Δεν ξέρω αν με καταλάβατε.

Από την άλλη πάλι, αν συμφωνούσε και ο Νίκος, θα ήταν καλή και η ιδέα να βάλεις την κοπέλα του αδερφού σου μαζί με εκείνον. Αν μπει μόνη της, θα με προβλημάτιζε η κατάσταση αν δεν είναι μαζί κάποια στιγμή, πώς θα αισθάνονταν και οι δύο στις διάφορες συνευρέσεις και μάλιστα αν έχουν και άλλους παρτενέρ.... Φυσικά ας μην γρουσουζεύουμε :) Μπορεί και να παντρευτούν και όλα να είναι μια χαρά.

Για το ζευγάρι, πάλι, αν το οικονομικό δεν τους ενοχλεί....Ε, να κάνεις οικονομική βάφτιση αλλά ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το οικονομικό.....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας...........................Τι κάνετε? Αρχίσατε συζητήσεις για βαφτίσεις ε? Ωραία. Εγώ πάντως θα πάω στην έκθεση το άλλο ΣΚ. Γιατί κι εμείς θα βαφτιστούμε τον Μάιο.

Κι εμεις τελικα πηγε ο Βασιλης κ ειδε μπομπονιερες που δεν εχουν καμια σχεση με πειρατες!!!!Αλλα δεν με ενοχλει καθολου.Αυριο θα ξερουμε ποιες υπαρχουν για να σταλει κ η παραγγελια.Το ενα ειναι μια ξυλινη μολυβοθηκη σαν κουτακι κ μπορεις να γραψεις κ τα ονοματα κ η αλλη ειναι κατι αυτοκινητακια που του αρεσαν.Εμενα μου αρεσουν ολα οποτε ας διαλεξει οτι θελει,κι ας μην ειναι πειρατες!!!!

Το αλλο θεμα ειναι οτι με πηρε η νταντα μας τηλεφωνο κ τελικα εχει ανεμοβλογια.Πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε οτι επειδη ειναι μικρα ισως κ να μην κολλησουν αλλα απο την ωρα που εμφανιστηκαν τα σπυρακια (της νταντας) να μην ερθει σε επαφη για 10 μερες.Εντωμεταξυ εχουν περασει ηδη 7 μερες περιπου που εχει τα σπυρακια,οποτε ειχε κ τον ιο.Και αποφασισα αυριο να ερθει κανονικα κ απλα να φοραει μια μασκουλα.Ετσι κ αλλιως ουτε αγκαλια τα παιρνει,ουτε βηχει,φτερνιζεται πανω τους.Για τον Τασο μου ειπε οτι εφ οσον εκανε εμβολιο εχει αντισωματα κ δε θα κολλησει.

Τωρα μολις κοιμηθηκανε ολα τα παιδακια μου κ βρηκα λιγο χρονο να σας διαβασω αλλα απ οτι βλεπω εισασταν ησυχες!!!!!Δε βομβαρδιστηκα απο ποστ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, ξεκινήσατε προετοιμασίες για βαφτίσια βλέπω, τέλεια!!! Εμείς μάλλον Ιούνιο αν και δεν είμαι σίγουρη ακόμα... ο λόγος είναι τα κιλά μου. μη γελάσετε αλλά δε θέλω στη βάφτιση των μωρών μου να είμαι τέρας. αλλά από την άλλη ούτε δίαιτα δεν κάνω!

Πώς ήταν οι άντρες σας στην αρχή με τα μωρά; Εμείς θέλαμε πάρα πολύ μωρό, προσπαθούσαμε καιρό και τώρα που ήρθαν τα μωρά νιώθω ότι ο άντρας μου αρχίζει κ κουράζεται κ βγαίνει προς τα έξω με νεύρα. Όλο αυτό βέβαια μου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα, από τη μια τον καταλαβαίνω, είχε συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, από την άλλη όμως μου βγάζει άσχημα συναισθήματα, ώρες ώρες θέλω να του πετάξω κάτι στο κεφάλι:twisted:

Το πρόβλημα είναι ότι πριν τα μωρά του τα έδινα όλα στο χερί, ακόμα κ στην εγκυμοσύνη κ τώρα έχει την απαίτηση να συνεχίσω να το κάνω. Πλέον όμως δεν προλαβαίνω , όπως ξέρετε. Είμαι όλη μέρα μόνη μου χωρίς βοήθεια κ όταν έρχεται δεν σκέφτεται από μόνος του να πει κοιμήσου λίγο θα αναλαβω εγώ τώρα. Νιώθω ότι θα καταρεύσω από την κούραση γιατί εκτός των μωρών κάνω κ το σπίτι κ μαγειρέματα κ όλα!

Μάλλον σας έπιασα από τα μούτρα..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Το χειρότερο που έκανε ήταν ότι εγώ τάιζα το ένα μωρό κ το άλλο άρχισε να κλαίει για να φάει , εκείνος ήταν ξαπλωμένος κ δεν φτάνει που δεν σηκώθηκε άρχισε να λέει στο μωρό με έντονο ύφος να κάνει ησυχία, λες κ τον καταλάβαινε.

Όταν τον έπιασα με το καλό πάντα κ του είπα γιατί το έκανε αυτό μου είπε συγγνώμη κ ότι ήταν απλά κουρασμένος αλλά ρε κορίτσια με διάλυσε πραγματικά:(

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Ας αλλάξω θέμα η μαγισσούλα με τα βότανα τι έχει να πει για το κίντερτε; Να πάρω αυτό ή κάτι άλλο, ο παιδίατρος ήταν πολύ φλου μου είπε απλά ότι επειδή έχει γλυκαντικές ουσίες αντί να το διαλύω σε 50 μλ να τα κάνω 100..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Τελευταίο μήνυμα το υπόσχομαι, αλλά τώρα βρήκα χρόνο που κοιμούνται όλοι! Ξεχωρίζει ο κόσμος τα μωρά σας;

Εμάς όλοι με το που βλέπουν όλοι τον μπέμπη αρχίζουν κ λένε για το πόσο όμορφος είναι κ όταν βλέπουν τη μπέμπα απλά ότι μοιάζει στον πατέρα της κ ότι είναι φωνακλού!

Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει κ μπορείτε να με καταλάβετε αλλά με πληγώνουν όταν καταλαβαίνω ότι ξεχωρίζουν έτσι τα μωρά, στα δικά μου τα μάτια είναι κουκλιά το καθένα με τον τρόπο του.

Ακόμα κ ο άντρας μου, είπε όταν ήμασταν μόνοι μας ότι η μπέμπα μας δεν είναι τόσο ωραία σαν τον μπέμπη κ δεν ήξερα τι να του απαντήσω..

Όπως καταλάβατε έχω υπερβολικά νεύρα μαζί του..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Αχ Melenia μου, πώς σε καταλαβαίνω...

καταρχήν πιστεύω ότι οι άντρες αργούν πολύ να δεθούν με τα παιδιά. Θέλουν περισσότερο χρόνο και υπομονή! Μην αγχώνεσαι λοιπόν που έχει ο άντρας σου αυτή τη συμπεριφορά. Κι εμένα, έχοντάς τον συνηθίσει κι εγώ να του δίνω τα πάντα στο χέρι, μου έκανε νερά..και καλά δεν τον προσέχω πια και τέτοια και όταν του ζητούσα βοήθεια με τα μωρά, μου έλεγε..είμαι κουρασμένος από την δουλειά και εσύ είσαι ξεκούραστη που ήσουν σπίτι και τέτοια :( Κοιμόμουν 20λεπτά το 24ωρο και του έλεγα να κάτσει να τα βλέπει μόνο μια ώρα να κοιμηθώ αλλά δυστυχώς.... :( Να φανταστείς μέχρι τώρα κοιμάται στο παιδικό για να μην τον ξυπνάνε την νύχτα και χαλάνε τον ύπνο του.... Ουφ τι να πω...

Πάντως με τον καιρό θα αλλάξουν κάποια πράγματα, θα το δεις. Όχι πολλά, να μην υπαρβάλλω, αλλά σιγά σιγά θα σε βοηθάει! Παρότρυνε τον όμως σιγά σιγά με τον τρόπο σου!!! :) Εγώ του λέω..."βλέπε λίγο τα μωρά, πάω τουαλέτα" και φεύγω απ' ευθείας και ενώ λέει άντε έλα πια, του φωνάζω από μέσα..." μισό λεπτό να βάλω και ένα πλυντήριο, ένα λεπτό να πλύνω τα πιάτα κι έρχομαι...." χαχαχα και του την φέρνω έτσι!!! Τώρα που μεγάλωσαν κιόλας του λέω, έλα και το παιδί φωνάζει μπα μπα μπα..και κάθεται!!! Φυσικά όσον αφορά τον ύπνο...μου λέει, όταν του ζητάω, εντάξει πήγαινε για μια ώρα να κοιμηθείς....στα 20 πρώτα λεπτά, έρχεται, μου αφήνει τα μωρά στο κρεβάτι και μου λέει.."άντε, δυό ώρες κοιμάσαι, τα μωρά πεινάνε...πάω κι εγώ να κοιμηθώ λίγο..." .Εκεί φυσικά θέλω να του πετάξω την κούνια στο κεφάλι!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα για αυτό που είπες ότι ξεχωρίζουν τα μωρά...είναι παροδικό... θα αλλάξουν σύντομα! Εμένα στην κλινική ακόμα, μου λέει μια νοσοκόμα..."ποιό από τα δύο αγαπάς περισσότερο? Εμάς μας αρέσει ο ξανθούλης που έιναι όμορφος " και νευρίασα πολύ άσχημα!!!!

Δεν υπάρχει άσχημο μωρό, άσε που αλλάζουν συνέχεια και ομορφαίνουν μόνο περισσότερο!!! Και ο άντρας σου σε λίγο καιρό..πίστεψέ με...δεν θα ξεκολλάει από την κόρη...θα την "ερωτευτεί"!!!

RKdwp3.png

Μάλλον έγραψα κι εγώ πολλά, αλλά επειδή κοιμήθηκαν τα μικρά, βρήκα κι εγώ χρόνο!!

Σας καληνυχτίζω!! Τα λέμε αύριο, καλό ξημέρωμα να έχουμε!!! Φιλάκια κούκλες!!!

RKdwp3.png

Γκρ.... έγραφα και τα έχασα όλα. Ουαί στο λάπτοπ μου!!!!!

Μελένια, αυτά που περιγράφεις είναι απόλυτα φυσιολογικά. Οι άντρες, όχι μόνο καθυστερούν να καταλάβουν ότι έγιναν πατερες, αλλά νομίζουν ότι εμείς γεννήθηκαμε για να γίνουμε μάνες, οπότε έχουμε κάποιο μαγικό ξόρκι που λέγεται μητρικό φίλτο και είμαστε ικανές να έχουμε τα παιδιά ταισμένα, κοιμισμένα, ήρεμα και ευτυχισμένα και ταυτόχρονα να ανταποκρινόμαστε και σε όλα τα άλλα καθήκοντά μας.

Δυστυχώς, αργουν να το καταλάβουν και ίσως δεν το καταλαβάινουν και καθόλου. Πολλές φορές εδώ όλες συζητάμε ότι είμαστε στα πρόθυρα κρίσης!!!!! Καλά κάνεις και μας τα λες λοιπόν!

Τώρα, για να αλλάξω και εγώ θέμα, ναι δυστυχώς πάντα γίνονται διακρίσεις ανάμεσα στα παιδιά. Σε εμάς να καταλάβεις ότι ο ίδιος ο μπαμπάς αρνιόταν να πιάσει την κόρη του επί μήνες επειδή τη φοβόταν!

Το witchaki έχει δώσει κάτι φοβερές συνταγές με βότανα, με τήλιο, μαραθόσπορο και μολόχα. Το κίντερντε κατά την προσωπική μου άποψη δεν προσφέρει και πολλά.... σε εμάς τουλάχιστον δεν είδα κάποια αλλαγη.

Και όπως βλέπεις, μην παραπονιέσαι για μακριά ποστ. Η υποφαινόμενη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ μακροσκελών απαντήσεων:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...