Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Τι ζέστη και αυτή σήμερα!!!! Κόντεψα να πάθω αποπληξία. Μου φαίνεται πως ακόμα και να μου έλεγε ο γιατρός ότι μπορώ να κάνω μέχρι και ακροβατικά, πάλι μέσα στο σπίτι θα έμενα. Θα πάρω αγκαλιά το αιρ-κοντίσιον και θα γίνουμε αχώριστοι!!!!!

Glorr περιμένουμε τα νέα από το γιατρό. Εγώ θα σας πω τα δικά μου τη Δευτέρα που θα πάω... και καμπύλη μεθαύριο. Μήπως θα ήθελε καμιά να περάσουμε το μαρτύριο μαζί;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Witch, τι είδες στο σινεμά; Παίζει τίποτα καλό;

Μια που σε βλέπω πολύ ενημερωμένη για την αποτρίχωση, να σου πω τον καημό μου. Εγώ δεν έχω αύξηση της τριχοφυίας στα σημεία που υπήρχε, αλλά εμφάνιση σε σημεία που δεν υπήρχε (κοιλιά και σβέρκο). Δεν είναι τρίχες, αλλά ένα σκούρο χνούδι... Αφού σε τέτοιο σημείο που πριν μάθω το φύλο, ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται για 2 αγόρια και με έχουν γεμίσει από τα μαλλάκια τους!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ειδα το κυνηγος επικυρηγμενων.Δεν τρελαθηκα αλλα ηταν πολυ ευχαριστο.

Δυστυχως αυτα τα καινουρια τριχωτα αποκτηματα δεν ξερω αν φευγουν αλλα ποτε σου εμφανιστηκαν?Επαιρνες τιποτα σχετικο με ορμονες?

Παρ ολα αυτα μην στεναχωριεσαι.Πλεον υπαρχει για ολα λυση και οχι απιαστες οικονομικα για εμας τους κοινους θνητους!!!;)Ειναι η θυσια σου για τα αστερακια σου.Να εισαι και ευγνωμων που δεν εχεις τπτ στο προσωπο.Εγω αυτο τρεμω μη συμβει.

Ο σβερκος μου κανει εντυπωση αλλα θα ενημερωθω και θα σου πω.Μηπως εχει καποια σχεση με το τριχωτο του κεφαλιου (ως συνεχεια απο το κεφαλι εννοω) γιατι τοτε ειναι κατι που αλλαζει μετα.

age.png

Έχεις δίκιο, είναι η ελάχιστη των θυσιών!!!! Τα χνουδάκια εμφανίστηκαν κυρίως το τελευταίο δίμηνο. Από φάρμακα παίρνω ότι παίρνουμε όλες αυτή την περίοδο. Τα ορμονικά τα σταμάτησα στο 3ο μήνα. Όντως στο πρόσωπο δεν έχω διαφορά (εκτός από τις πανάδες), αλλά τα χνουδάκια.... Και το χειρότερο ξέρεις πιο είναι; ότι ο καλός μου λέει ότι τα είχα πάντα :evil: Τι καλά που με έκανε να νιώσω:evil:.

Καλά μόνο εγώ σκάω από τη ζέστη ή όντως έχει ανέβει πολύ η θερμοκρασία;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια κι εγώ έχω σήμερα γιατρό (λέω σήμερα γιατί είναι 1:54πμ :) )

στις 10 το πρωί. Από την αγωνία και ανυπομονησία να δω τα μωράκια μου δεν μπορώ να κοιμηθώ!! Έχω υπερένταση! Ευτυχώς έχει το sex and the city και έτσι περνάει και η ώρα! Καλή σας νύχτα, θα τα πούμε αύριο με τα νεότερα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, σποράκια κ μωράκια!!!

Χτες πήγα για τον πρώτο μου υπέρηχο και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν 2 σάκοι και όχι ένας!!!!!!!!!! Η χαρά μας απερίγραπτη αλλά ο γιατρός μας προσγείωσε λέγοντας ότι το ένα μωρό είναι καλό ενώ το άλλο πιο χαμηλά...

Εγώ όμως τώρα έχω πάθει κρίση άγχους, θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά και να κρατήσω και τα 2 μωρά μου αγκαλιά και έχω ακούσει ότι αν ξεκινήσει η διαδικασία αποβολής για το ένα μπορεί να παρασύρει και το άλλο...Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο;

Εσείς που κάνατε τον πρώτο σας υπέρηχο τι είδατε θυμάστε; Ο ένας σάκος είναι 10,76 χιλ και ο άλλος 10,07. Η άσπρη κουκίδα φάνηκε ξεκάθαρα στον έναν απλά στον άλλο δυσκολεύτηκε να τη δει στην αρχή αλλά μετά την είδαμε!

Και τέλος να σας πω ότι ο ένας γιατρός μου είπε ότι το προβληματάκι είναι στη χαμηλή θέση του ενός (ακριβώς από κάτω είναι) και με δεύτερο που μίλησα (του έστειλα τον υπέρηχο) το πρόβλημα του είναι ότι δε διακρίνει την άσπρη κουκίδα ... Κλείνοντας να σας πω ότι ο υπέρηχος βγάζει τα μωράκια λίγο μικρότερα. Κανονικά είμαι 5εβδ κ 4 ημ και ο υπέρηχος λέει 5εβδ... Είναι φυσιολογικά τα ,μωρά να είναι μικρότερα από το κανονικό λόγω δίδυμης κύησης;;;

Σας παρακαλώ τα φώτα σας

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Έχεις δίκιο, είναι η ελάχιστη των θυσιών!!!! Τα χνουδάκια εμφανίστηκαν κυρίως το τελευταίο δίμηνο. Από φάρμακα παίρνω ότι παίρνουμε όλες αυτή την περίοδο. Τα ορμονικά τα σταμάτησα στο 3ο μήνα. Όντως στο πρόσωπο δεν έχω διαφορά (εκτός από τις πανάδες), αλλά τα χνουδάκια.... Και το χειρότερο ξέρεις πιο είναι; ότι ο καλός μου λέει ότι τα είχα πάντα :evil: Τι καλά που με έκανε να νιώσω:evil:.

Καλά μόνο εγώ σκάω από τη ζέστη ή όντως έχει ανέβει πολύ η θερμοκρασία;

Καλημερααααα!Μην επηρρεαζεσαι απο αυτα που σου λεει ο αντρας σου γιατι μπορει να στο ειπε για να νιωσεις καλυτερα και καλα οτι δεν φταιει η εγκυμοσυνη!!!Ποτε δεν λενε το σωστο την ωρα που πρεπει!!!!Θελουν να βοηθησουν καμια φορα και αυτα που λενε σε καταρακωνουν!Ειναι μπουνταλαδες!

Οποτε αν καταλαβα καλα,επαιρνες κατι σχετικο με ορμονες στην αρχη και απο τοτε εχουν περασει 3 μηνες.Θελω να δω αν ειναι αναστρεψιμο σε τετοιες περιπτωσεις.

age.png

Διαφημίσεις

Ηταν ψηλα στη μητρα απ οτι τον ακουγα να μουρμουραει,αλλα στην πορεια ειχα ενα θεμα με μια μικρη αποκολληση.Απ ο,τι μου ειπε συνηθιζεται στα διδυμα να ειναι χαμηλα ο πλακουντας και στη συνεχεια να ανεβαινει.οπως κι εγινε.Μετα απο εναμιση μηνα στο κρεββατι βεβαια.

Καθε περιπτωση ειναι μοναδικη.Μην αγχωνεσαι και απολαυσε το.

age.png

Εμένα ο ένας σάκος είναι πάνω πάνω και ο άλλος ακριβώς από κάτω. Ψηλά νομίζω θεωρούνται και τα δύο... Με καταμπέρδεψαν οι 2 γνώμες γιατρών. Η άσπρη κουκίδα είχε φανεί ξεκάθαρα και στα 2 από την αρχή;; Λογικό δεν είναι να είναι η ανάπτυξη λίγο πιο μικρή από τα άλλα μωρά που είναι μόνα τους στη κοιλιά;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?

Μελενια μου να εχεις μια καλή εγκυμοσυνη κοριτσακι μουΝα εισαι αισιοδοξη και ολα θα πανε καλα!Αλλα και στην περιπτωση που κατι στραβωσει με το ενα μην φοβασαι γιατι αυτο γινεται νωρις και δεν ειναι αποβολή.Και ειδικά αφου βρισκονται σε διαφορετικό σακο.

Εγω το μονο που θυμαμαι απο τον πρωτο υπέρηχο(ειχα παθει σοκ με τα δυο)ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι καλα γατζωμενα.Ουτε ψηλα ουτε χαμηλά

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οσο για τον υπερηχο που τα βγαζει μικροτερα δεν εχει σχεση η διδυμη κυηση.Αν θυμαμαι καλα δεν ειναι προβλημα η τοσο μικρη διαφορα.Και γω σε ολη την εγκυμοσυνη ειχα διαφορα στις εβδομαδες με τον υπέρηχο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...