Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εμας μας το είπαν ξεκάθαρα από το μοναστήρι, αλλά αυτό είναι θέμα αρχιεπισκοπης μάλλον.

Για τον πολιτικό γάμο το έχω ακούσει, αλλά πως το τσεκάρουν στην εκκλησια; Ζητάνε πιστοποιητικό οικ. κατάστασης από τους νονούς; Δεν μας είπαν κάτι τέτοιο στη μονή....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δε ζητανε πιστοποιητικο αλλα υποτιθεται πως δεν το κανεις.

Εμας μας ειχανε πει κατι φιλοι να μας βαφτισουν το ενα απ τα δυο διδυμα κ αρνηθηκαμε επειδη ειχανε κανει μονο πολιτικο γαμο.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σε ευχαριστω αλλα επειδη θα τις παρω απ το μαγαζι που πηρα τα βαπτιστικα θα αρκεστω σε οτι υπαρχει.....Για να μου κανει καλυτερη τιμη,γιατι κ ο Βασιλης πηγε σε αλλο μαγαζι κ ειδε μερικες κ του ειπα να κανει οτι θελει......Οποτε αν προλαβει σημερα θα παει στο μαγαζι που κλεισαμε τα βαπτιστικα για να κλεισει κ τις μπομπονιερες......να τελειωνουμε κ μ αυτο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω αλλα επειδη θα τις παρω απ το μαγαζι που πηρα τα βαπτιστικα θα αρκεστω σε οτι υπαρχει.....Για να μου κανει καλυτερη τιμη,γιατι κ ο Βασιλης πηγε σε αλλο μαγαζι κ ειδε μερικες κ του ειπα να κανει οτι θελει......Οποτε αν προλαβει σημερα θα παει στο μαγαζι που κλεισαμε τα βαπτιστικα για να κλεισει κ τις μπομπονιερες......να τελειωνουμε κ μ αυτο!!!!

ποτε βαπτιζεστε ειπαμε?

age.png

Πως σας φαίνεται η παρακάτω ιδέα μου:

Πρόσκληση με θέμα πατούσακια (ροζ και γαλάζια) σε σακουλάκι με μπισκότο σε σχήμα πατούσας.

Πρωτότυπη ή θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εννοω οτι αυτο το θεμα θα το βρεις με διαφορα μπε-μπε δλδ καλτσακια κτλ κτλ κ ολα γραφουν baby.....κ απο τη στιγμη που αφορα βαπτιση το θεμα κ κατ επεκταση κ ονομα δεν μου πολυαρεσει....αλλα γουστα ειναι αυτα....

Και στην πεθερα μου δεν αρεσουν οι πειρατες γιατι εχουν το ενα ματι "βουλωμενο"......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γουστα ειναι αυτα....απλα αν το δεις κ εσυ ολοκληρωμενο σαν θεμα ισως να σχηματισεις την ιδια αποψη....αρχισε να κανεις μια ερευνα αγορας κ οτι σου κατσει στο ματι.

Πηγαινε κ απο την εκθεση αν μπορεις και θα παρεις πολλες ιδεες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια!!! Ξεκίνησαν οι βαφτίσεις ε? Τι ωραία!!!

Giota πολύ ωραίο το προσκλητήριο και ωραίο θέμα και οι πειρατές!

Σε μια βάφτιση πρόσφατα, για ένα αγοράκι, είχαν θέμα τους 7 νάνους! Πολύ ωραίο θέμα, οι προσκλήσεις, οι μπομπονιέρες, η διακόσμηση. Οι μπομπονιέρες οι παιδικές ήταν κουκλάκια νάνοι και στο τραπέζι που έκαναν είχε στην θέση του καθενός ένα κουτί που είχε μέσα ένα μήλο κερί!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...